Mira Furlan: Mi smo veterani raspada, Amerika podsjeća na posljednje dane Jugoslavije
Page 7 of 8
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Mira Furlan: Mi smo veterani raspada, Amerika podsjeća na posljednje dane Jugoslavije
70tih su svabi imali seksualnu revoluciju..yebate koji je to raspasoj bio..tetka mi je udana u Osterajhu,a godisnje su dolazili kod nas doma na dva tjedna ,ostalo na more..dolazila je teta odjevena ono po tadasnjoj zapadnoj modi..medj tadasnjim življem kod menea,je iskakala kao prist na guzici...
minica,zive boje,frizure kurvinske..jebiga,bio sam mali,pa nije pristajalo da joj kazem kako izgleda kao kurva odjevena..to su vjerovatno i susjedi mislili...
minica,zive boje,frizure kurvinske..jebiga,bio sam mali,pa nije pristajalo da joj kazem kako izgleda kao kurva odjevena..to su vjerovatno i susjedi mislili...
Guest- Guest
Re: Mira Furlan: Mi smo veterani raspada, Amerika podsjeća na posljednje dane Jugoslavije
ne znam što ti znači ta riječ "njuferi"Legendovich wrote:Pusti Jugu i politiku..Moramo "zahvaliti" sto smo dugo ostali njuferi...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
izvedenica na balkanskim prostorima od jungfer - nevini..nejebeni..michaellcmacha wrote:ne znam što ti znači ta riječ "njuferi"Legendovich wrote:Pusti Jugu i politiku..Moramo "zahvaliti" sto smo dugo ostali njuferi...
Guest- Guest
to ti je kad cijeli život neko koristi ruku a zove je rujka!michaellcmacha wrote:ne znam što ti znači ta riječ "njuferi"Legendovich wrote:Pusti Jugu i politiku..Moramo "zahvaliti" sto smo dugo ostali njuferi...
jel si sad sretan??tre wrote:to ti je kad cijeli život neko koristi ruku a zove je rujka!michaellcmacha wrote:ne znam što ti znači ta riječ "njuferi"Legendovich wrote:Pusti Jugu i politiku..Moramo "zahvaliti" sto smo dugo ostali njuferi...
Guest- Guest
n uopce nema smisla usporedjivati Jugu i RH....no zasto ne RH i Česku,Slovacku,Dansku...
Ceska je danas na 1380 otprilike bruto place,a razvoj brutalan
Guest- Guest
Rumunji pustili Kineze,Ruse,Svabe dainvestiraju,
Guest- Guest
to si ti možda bio dugo "jungfer" ali ja tih problema nisam imao... prva je pala na oproštajnoj starijeg bratića 3 godine... znači kad sam imao nepunih 16, i poslije ih se nanizalo poprilično... oženio se u 28-oj. kad mi je već dojadilo šaltanje malo sim malo tam... eto opet si se odao, e moj svetozare pa ti što si stariji sve lošije i lošije lažeš... a ako ćemo iskreno i prije 10 godina si isto loše lagao... :))))Legendovich wrote:izvedenica na balkanskim prostorima od jungfer - nevini..nejebeni..michaellcmacha wrote:ne znam što ti znači ta riječ "njuferi"Legendovich wrote:Pusti Jugu i politiku..Moramo "zahvaliti" sto smo dugo ostali njuferi...
2015-08-08
16,pa isti smo,a tO je u danasnjim mjerilima prestar biti..michaellcmacha wrote:to si ti možda bio dugo "jungfer" ali ja tih problema nisam imao... prva je pala na oproštajnoj starijeg bratića 3 godine... znači kad sam imao nepunih 16, i poslije ih se nanizalo poprilično... oženio se u 28-oj. kad mi je već dojadilo šaltanje malo sim malo tam... eto opet si se odao, e moj svetozare pa ti što si stariji sve lošije i lošije lažeš... a ako ćemo iskreno i prije 10 godina si isto loše lagao... :))))Legendovich wrote:izvedenica na balkanskim prostorima od jungfer - nevini..nejebeni..michaellcmacha wrote:ne znam što ti znači ta riječ "njuferi"Legendovich wrote:Pusti Jugu i politiku..Moramo "zahvaliti" sto smo dugo ostali njuferi...
danas pocinju od 13-14 godina..gdje muljam..16-17 sam uvijek tvrdio..prestari..
Guest- Guest
pa tulipane češka nije imala rat... pogledaj koliku joj je štetu napravila okupacijia od strane sssr-a u kasno ljeto 1968., ili prije toga mađarskoj 1956. trebalo im je 40 godina da se oporave i to su i uspjeli jer nisu imali oružano neprijateljsko razdruživanje, mađarima je trebalo 50 i kusur godina i isto su imali mirnodopsku tranziciju... mi da kojim slučajem nismo imali rata sad bi bili najmanje dvostruko jači i od češke i od slovačke i od mađarske u svakom pogledu...Legendovich wrote:n uopce nema smisla usporedjivati Jugu i RH....no zasto ne RH i Česku,Slovacku,Dansku...
2015-08-08
Doslo ti da se ozenis??..Ne,to nikom ne dodje,nego bude prisiljen..e jel cura zakacila,ili se lik uplasio da u 28-30 vise nigdje ne pripada,pa ce ako se ne ozeni ostati bez pipice,a nije rokfelerov sin..prpa brale moj,prpa te ozenila
nadalje,znam to,jer sam i ja visio po diskotekama,bockao naoklo,a kad je ta ekipa cura se pocela udavati,ici na skolovanje ,i slicno,stvorio se vakum,ja u panici,sto sada? zenidba..no way..rizikovati malo..mlade raspustenice,udane,sa muzevima ..kojekuda,muzevi na privremenom radu..uffff,jedna je bila iz stitaro,u biti ne stitaro,nego Babine grede,ali stanovali u Stitaro...Mjuz u svabiji 6 mjeseci,ona cuva djecu,potom mjuz cuva djecu,ona u svabiji....
sto je ta bila za jeb,za ne povjerovati...kasnije saznam da je mjuz njen,brat od jednog mog dobrog poznanika,e tada sam se ostavio te cure...
Kazes dopizdilo ti...hehehehehehe..TO covjeku nikad ne dopizdi,naravno ako s vremena na vrijeme promjeni nesto
nadalje,znam to,jer sam i ja visio po diskotekama,bockao naoklo,a kad je ta ekipa cura se pocela udavati,ici na skolovanje ,i slicno,stvorio se vakum,ja u panici,sto sada? zenidba..no way..rizikovati malo..mlade raspustenice,udane,sa muzevima ..kojekuda,muzevi na privremenom radu..uffff,jedna je bila iz stitaro,u biti ne stitaro,nego Babine grede,ali stanovali u Stitaro...Mjuz u svabiji 6 mjeseci,ona cuva djecu,potom mjuz cuva djecu,ona u svabiji....
sto je ta bila za jeb,za ne povjerovati...kasnije saznam da je mjuz njen,brat od jednog mog dobrog poznanika,e tada sam se ostavio te cure...
Kazes dopizdilo ti...hehehehehehe..TO covjeku nikad ne dopizdi,naravno ako s vremena na vrijeme promjeni nesto
Guest- Guest
ne 16 i ne 16-17 nego nepunih 16... znači evo konkretno točno sam imao 15 godina i 9 mjeseci jer je on bio septembarac...Legendovich wrote:16,pa isti smo,a tO je u danasnjim mjerilima prestar biti..michaellcmacha wrote:to si ti možda bio dugo "jungfer" ali ja tih problema nisam imao... prva je pala na oproštajnoj starijeg bratića 3 godine... znači kad sam imao nepunih 16, i poslije ih se nanizalo poprilično... oženio se u 28-oj. kad mi je već dojadilo šaltanje malo sim malo tam... eto opet si se odao, e moj svetozare pa ti što si stariji sve lošije i lošije lažeš... a ako ćemo iskreno i prije 10 godina si isto loše lagao... :))))Legendovich wrote:izvedenica na balkanskim prostorima od jungfer - nevini..nejebeni..michaellcmacha wrote:ne znam što ti znači ta riječ "njuferi"Legendovich wrote:Pusti Jugu i politiku..Moramo "zahvaliti" sto smo dugo ostali njuferi...
2015-08-08
o tom potom..kapitalni dio RH infrastrukture nije niti pipnut,zauzeto oslobodjeno..RH je ubila "privatizacija"..zalosno je sto to ne kuzis..a da vam politicari nisu trazili mito od stranih investitora ,i produkcije bi bilo opake,e tada bi RH bila jaca od naspomenutih..michaellcmacha wrote:pa tulipane češka nije imala rat... pogledaj koliku joj je štetu napravila okupacijia od strane sssr-a u kasno ljeto 1968., ili prije toga mađarskoj 1956. trebalo im je 40 godina da se oporave i to su i uspjeli jer nisu imali oružano neprijateljsko razdruživanje, mađarima je trebalo 50 i kusur godina i isto su imali mirnodopsku tranziciju... mi da kojim slučajem nismo imali rata sad bi bili najmanje dvostruko jači i od češke i od slovačke i od mađarske u svakom pogledu...Legendovich wrote:n uopce nema smisla usporedjivati Jugu i RH....no zasto ne RH i Česku,Slovacku,Dansku...
Guest- Guest
e yebi se,ja sam zat oimao 6 milimetara duzeg...michaellcmacha wrote:ne 16 i ne 16-17 nego nepunih 16... znači evo konkretno točno sam imao 15 godina i 9 mjeseci jer je on bio septembarac...Legendovich wrote:16,pa isti smo,a tO je u danasnjim mjerilima prestar biti..michaellcmacha wrote:to si ti možda bio dugo "jungfer" ali ja tih problema nisam imao... prva je pala na oproštajnoj starijeg bratića 3 godine... znači kad sam imao nepunih 16, i poslije ih se nanizalo poprilično... oženio se u 28-oj. kad mi je već dojadilo šaltanje malo sim malo tam... eto opet si se odao, e moj svetozare pa ti što si stariji sve lošije i lošije lažeš... a ako ćemo iskreno i prije 10 godina si isto loše lagao... :))))Legendovich wrote:izvedenica na balkanskim prostorima od jungfer - nevini..nejebeni..michaellcmacha wrote:
ne znam što ti znači ta riječ "njuferi"
Guest- Guest
samo pokušavam dočarati riječ njuferLegendovich wrote:jel si sad sretan??tre wrote:to ti je kad cijeli život neko koristi ruku a zove je rujka!michaellcmacha wrote:ne znam što ti znači ta riječ "njuferi"Legendovich wrote:Pusti Jugu i politiku..Moramo "zahvaliti" sto smo dugo ostali njuferi...
ja nisam bio u nikakvoj panici, nego sam istovremeno bio s nekoliko žena i to me počelo umarati.... te pazi gdje si te pazi s kim si te pazi što si kada rekao i slično i to mi se više nije dalo a niti jedna od tih nekoliko istovremenih nije bila ta... meni se ništa nikada nije omaklo, s tim nikad nisam imao problema... postojala je jedna cura koja je mogla biti sa mnom i 5-6 godina ranije ali spletom okolnosti (mog urnebesnog načina života tokom rata i tih par godina nakon rata) ostavio sam to sa strane ajmo reći kao veću vrijednost koja bi kasnije mogla biti aktualna i upravo je tako i ispalo...Legendovich wrote:Doslo ti da se ozenis??..Ne,to nikom ne dodje,nego bude prisiljen..e jel cura zakacila,ili se lik uplasio da u 28-30 vise nigdje ne pripada,pa ce ako se ne ozeni ostati bez pipice,a nije rokfelerov sin..prpa brale moj,prpa te ozenila
ja kad sam živio fullgas onda sam živio, kad sam donio odluku da idem osnovati obitelj, onda sam odlučio da to bude jedna obitelj, s jednom ženskom osobom koja će u potpunosti zaslužiti moju pažnju, kako tad tako i 20 i kusur godina nakon...
2015-08-08
kapitalni dio infrastrukture i industrije je bio u karlovcu, sisku, splitu, zadru, šibeniku slavonskom brodu vukovaru i osijeku... žalosno je što ti palamudiš o stvarima o kojima nemaš blagog pojma, jebo me pas ak ti uopće imaš predodžbu gde i što bilo tada i što je sve ratom bilo i par godina blokirano i skoro do temelja devastirano...Legendovich wrote:o tom potom..kapitalni dio RH infrastrukture nije niti pipnut,zauzeto oslobodjeno..RH je ubila "privatizacija"..zalosno je sto to ne kuzis..a da vam politicari nisu trazili mito od stranih investitora ,i produkcije bi bilo opake,e tada bi RH bila jaca od naspomenutih..michaellcmacha wrote:pa tulipane češka nije imala rat... pogledaj koliku joj je štetu napravila okupacijia od strane sssr-a u kasno ljeto 1968., ili prije toga mađarskoj 1956. trebalo im je 40 godina da se oporave i to su i uspjeli jer nisu imali oružano neprijateljsko razdruživanje, mađarima je trebalo 50 i kusur godina i isto su imali mirnodopsku tranziciju... mi da kojim slučajem nismo imali rata sad bi bili najmanje dvostruko jači i od češke i od slovačke i od mađarske u svakom pogledu...Legendovich wrote:n uopce nema smisla usporedjivati Jugu i RH....no zasto ne RH i Česku,Slovacku,Dansku...
2015-08-08
michaellcmacha wrote:ja nisam bio u nikakvoj panici, nego sam istovremeno bio s nekoliko žena i to me počelo umarati.... te pazi gdje si te pazi s kim si te pazi što si kada rekao i slično i to mi se više nije dalo a niti jedna od tih nekoliko istovremenih nije bila ta... meni se ništa nikada nije omaklo, s tim nikad nisam imao problema... postojala je jedna cura koja je mogla biti sa mnom i 5-6 godina ranije ali spletom okolnosti (mog urnebesnog načina života tokom rata i tih par godina nakon rata) ostavio sam to sa strane ajmo reći kao veću vrijednost koja bi kasnije mogla biti aktualna i upravo je tako i ispalo...Legendovich wrote:Doslo ti da se ozenis??..Ne,to nikom ne dodje,nego bude prisiljen..e jel cura zakacila,ili se lik uplasio da u 28-30 vise nigdje ne pripada,pa ce ako se ne ozeni ostati bez pipice,a nije rokfelerov sin..prpa brale moj,prpa te ozenila
ja kad sam živio fullgas onda sam živio, kad sam donio odluku da idem osnovati obitelj, onda sam odlučio da to bude jedna obitelj, s jednom ženskom osobom koja će u potpunosti zaslužiti moju pažnju, kako tad tako i 20 i kusur godina nakon...
Znaci i brat po kurwanju..hahahahahaha....neka neka..dobro je..ajd dobro..bitno da covjek nadje neki daljnji smjer..obitelj,posel,nesh sto ga ispunjava...
nazalost,ova sadasnja situacija je nesh sto covjek ne moze zasigurno predvidjeti kako se bude razvijala..ocitojest ,da sve sto se dogadja u jemerici,bude se reflektiralo na ostatak svijeta..pala je prva zrtva,policajac ubijen..neki val od 7000 demonstranata,vojska u malom..
ja krecem raditi iduci tjedan,Svabija pere ruke od Jemerike,povukla svoje zlato odande,jasno je sto slijedi..
Guest- Guest
https://www.klix.ba/sport/kosarka/popovich-trump-da-ima-mozak-izasao-bi-i-rekao-crni-zivoti-su-vazni-ali-nece-jer-je-poremeceni-idiot/200602132
Kaj jest, jest
Kaj jest, jest
Prvo, sve te zemlje su imale srecu da su usle u EU u pravo vrijeme pa je EU njima dijelila zestoku lovu is svojih fondova. HRVATSKA mnoge takve pogodnosti nije imala a fondovi su se drasticno smanjilimichaellcmacha wrote:pa tulipane češka nije imala rat... pogledaj koliku joj je štetu napravila okupacijia od strane sssr-a u kasno ljeto 1968., ili prije toga mađarskoj 1956. trebalo im je 40 godina da se oporave i to su i uspjeli jer nisu imali oružano neprijateljsko razdruživanje, mađarima je trebalo 50 i kusur godina i isto su imali mirnodopsku tranziciju... mi da kojim slučajem nismo imali rata sad bi bili najmanje dvostruko jači i od češke i od slovačke i od mađarske u svakom pogledu...Legendovich wrote:n uopce nema smisla usporedjivati Jugu i RH....no zasto ne RH i Česku,Slovacku,Dansku...
Drugo, te zemlje nisu sjebale svoju industrijsku bazu kao Hrvatska nego su se bolje otvorile za investicije izvana
Trece i vrlo bitno, nisu imale onakav rat i blokade transporta, a sto je smrt za ekonomiju.
Cetvrto je politika. Te zemlje su bile u Istocnom bloku i u susjedstvu su sa Rusijom pa su za Ameriku i Zapad za razliku od Hrvatske strateski bitne u natezanju sa Rusijom. Zato je Zapad odrijesio kesu
Ali sve na svijetu se mijenja ...vidjet cemo kako ce toto daljeici
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
kako dalje, pa ukinicemo privatno vlasnistvo jer je to robovlasnistvoRingo10 wrote:Prvo, sve te zemlje su imale srecu da su usle u EU u pravo vrijeme pa je EU njima dijelila zestoku lovu is svojih fondova. HRVATSKA mnoge takve pogodnosti nije imala a fondovi su se drasticno smanjilimichaellcmacha wrote:pa tulipane češka nije imala rat... pogledaj koliku joj je štetu napravila okupacijia od strane sssr-a u kasno ljeto 1968., ili prije toga mađarskoj 1956. trebalo im je 40 godina da se oporave i to su i uspjeli jer nisu imali oružano neprijateljsko razdruživanje, mađarima je trebalo 50 i kusur godina i isto su imali mirnodopsku tranziciju... mi da kojim slučajem nismo imali rata sad bi bili najmanje dvostruko jači i od češke i od slovačke i od mađarske u svakom pogledu...Legendovich wrote:n uopce nema smisla usporedjivati Jugu i RH....no zasto ne RH i Česku,Slovacku,Dansku...
Drugo, te zemlje nisu sjebale svoju industrijsku bazu kao Hrvatska nego su se bolje otvorile za investicije izvana
Trece i vrlo bitno, nisu imale onakav rat i blokade transporta, a sto je smrt za ekonomiju.
Cetvrto je politika. Te zemlje su bile u Istocnom bloku i u susjedstvu su sa Rusijom pa su za Ameriku i Zapad za razliku od Hrvatske strateski bitne u natezanju sa Rusijom. Zato je Zapad odrijesio kesu
Ali sve na svijetu se mijenja ...vidjet cemo kako ce toto daljeici
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Preminula Mira Furlan
» Goldstein: Stanje u Hrvatskoj podsječa na prve dane NDH
» Nije Mira Furlan ali je Rambo Amadeus:'Jebem vam mater!Mi sviramo a Dubrovnik granatiraju!'
» Tomasevicev Zagreb podsjeca na grad iz doba Jugoslavije
» Prvi je to put od raspada Jugoslavije da se isti film u isto vrijeme prikazuje na HRT-u i RTS-u
» Goldstein: Stanje u Hrvatskoj podsječa na prve dane NDH
» Nije Mira Furlan ali je Rambo Amadeus:'Jebem vam mater!Mi sviramo a Dubrovnik granatiraju!'
» Tomasevicev Zagreb podsjeca na grad iz doba Jugoslavije
» Prvi je to put od raspada Jugoslavije da se isti film u isto vrijeme prikazuje na HRT-u i RTS-u
Page 7 of 8