Philadelphia: Policija izgubila kontrolu nad centrom grada, masovno pljačkanje pred kamerama
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Philadelphia: Policija izgubila kontrolu nad centrom grada, masovno pljačkanje pred kamerama
Hektorović wrote:epikur37 wrote:općenito su kurcu i potrošačka kultura i konzumerizam koji su izrodili...
tamo retard razbija izlog da uzme novi smartphone ili pizzu...
Grabljenje iPhonea
potpuni ciganluk...
smeće
U Europi, izuzev ovih novih migranata, takve scene su nemoguće.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Philadelphia: Policija izgubila kontrolu nad centrom grada, masovno pljačkanje pred kamerama
epikur37 wrote:
potpuni ciganluk...
smeće
Kod njih čim popusti represivna policijska prisutnost nastane totalni kaos.
Čujem preko privatnih kanala kako se masovno karadu auti u boljim kvartovima LA... Kažu krađe, koje su prije za te kvartove bile nezamislive, krenule su tjekom karantene, dakle situacija se grije već mjesec i po... a sad je ekspoldiralo...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
meeeh..budem te pitao za jedno 30 godina,kad se majmuni razmnoze u Europi..epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:općenito su kurcu i potrošačka kultura i konzumerizam koji su izrodili...
tamo retard razbija izlog da uzme novi smartphone ili pizzu...
Grabljenje iPhonea
potpuni ciganluk...
smeće
Guest- Guest
Legendovich wrote:meeeh..budem te pitao za jedno 30 godina,kad se majmuni razmnoze u Europi..epikur37 wrote:Hektorović wrote:
potpuni ciganluk...
smeće
Pa vidi što rade po bosni migranti... sve je jasno
Danke Mutti
2018-04-10
Triba te crnce i ostale kozojebe naselit u zapadnu Europu da se multikultišemo.
Jedva čekam sranja po Francuskoj kad ju ovi demografski osvoje. Mi ostali narodi Evrope ćemo gledat na tv šta se u Francuskoj dešava i navijat za obje strane u sukobu pojednako.
Amerika je ispušila demografsku bitku , crnaca i latinosa je svake godine sve više i više i neka je jer tko ih jebe.
Jedva čekam sranja po Francuskoj kad ju ovi demografski osvoje. Mi ostali narodi Evrope ćemo gledat na tv šta se u Francuskoj dešava i navijat za obje strane u sukobu pojednako.
Amerika je ispušila demografsku bitku , crnaca i latinosa je svake godine sve više i više i neka je jer tko ih jebe.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
A u PM
https://twitter.com/jpegjoshua/status/1267269870925811712?s=20
2018-04-10
Triba trpat još crnaca i latinosa.Hektorović wrote:A u PM
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ajme meni, koliko li će njima samo trebati da dostignu naš visoko civilizirani 'tko je jamio' mentalitet? Trebati će im za to tisuće i tisuće, ako ne i desetine tisuća sekundiepikur37 wrote:...da su potrebne generacije da se promijeni taj mentalitet....
Oh_Femder wrote:Ajme meni, koliko li će njima samo trebati da dostignu naš visoko civilizirani 'tko je jamio' mentalitet? Trebati će im za to tisuće i tisuće, ako ne i desetine tisuća sekundiepikur37 wrote:...da su potrebne generacije da se promijeni taj mentalitet....
Desetke.
Guest- Guest
Hektorović wrote:
Danke Mutti
Slobodno napiši Danke Deutschland.
Nije samo Mutti u pitanju.
Guest- Guest
raznovrsnost je bogastvo
i ko sto plenki veli inkluzivnost
i ko sto plenki veli inkluzivnost
2014-04-19
svima prema potrebama, nema druge:)
dijagram-
2015-08-09
pa ići ću ako krene posao, za sada još nisu počeli delatiepikur37 wrote:michaellcmacha wrote:ja sam posadio 40 struka dobre rajčice i 100 struka bagoly i istarske i nešto salane... naravno i svega ljutog... i to je to... sad čekam da krene brač da odem malo odmorit...epikur37 wrote:Miha, palme su mi se primile...ima za sada 800 komada.
Klijamo avokado...
A za Bosnu sam spremio orahe ...plantaža :)
e a ipak će na Brač :)
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» BiH izgubila kontrolu nad migrantskom krizom...
» BiH izgubila kontrolu nad pandemijom a ljute se na HR zbog mjera
» Ivošević pred kamerama:'Popravit ću se.Majke mi'
» Je li Vučic pred kamerama otpilio Dačića?
» ‘Netanyahuova vlada je izgubila kontrolu i mogla bi izazvati regionalni rat’
» BiH izgubila kontrolu nad pandemijom a ljute se na HR zbog mjera
» Ivošević pred kamerama:'Popravit ću se.Majke mi'
» Je li Vučic pred kamerama otpilio Dačića?
» ‘Netanyahuova vlada je izgubila kontrolu i mogla bi izazvati regionalni rat’
Page 2 of 2