Ivošević pred kamerama:'Popravit ću se.Majke mi'
Page 1 of 1
Ivošević pred kamerama:'Popravit ću se.Majke mi'
http://www.vecernji.hr/vijesti/ivosevic-pred-kamerama-prvi-put-nakon-skandala-popravit-cu-se-moram-nauciti-komunicirati-1564099
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Ivošević pred kamerama:'Popravit ću se.Majke mi'
sinko ako nisi do tridesete niti neces..kaze pravilo sto djeca nauce do sedme naucili su..sve drugo je krpanje na krpanje
2015-09-08
Pa premijer i predsjednik sasvim dobro funkcioniraju tako... Ne vidim zašto bi se lik ispričava. Aj ti lipo u pope mali, ko je vidija u politici se posipat pepelom...
darth_vader-
2014-04-17
...ma u vecem je outu puljak nek ivosevic...decko muje bio grudobran dok je on glumio manire i europejca..dok se hrvao sa klanovima puljak..je setao..ivosevic bu se vratil dnevnoj dozi ili ce biti u gradskoj skupstini dok ce se ovaj rostiljatdarth_vader wrote:Pa premijer i predsjednik sasvim dobro funkcioniraju tako... Ne vidim zašto bi se lik ispričava. Aj ti lipo u pope mali, ko je vidija u politici se posipat pepelom...
2015-09-08
Similar topics
» Je li Vučic pred kamerama otpilio Dačića?
» Pred kamerama i gledaocima muslimanka odala počast žrtvama u Briselu
» Philadelphia: Policija izgubila kontrolu nad centrom grada, masovno pljačkanje pred kamerama
» Dok je Bernardica,HDZ i Plenki mogu mirno spavat.Berni se opet osramotio pred kamerama krivo zbrojio koliko zastupnika ima za rusenje Marica
» Užas u Nišu: nema tko popravit wc-ove
» Pred kamerama i gledaocima muslimanka odala počast žrtvama u Briselu
» Philadelphia: Policija izgubila kontrolu nad centrom grada, masovno pljačkanje pred kamerama
» Dok je Bernardica,HDZ i Plenki mogu mirno spavat.Berni se opet osramotio pred kamerama krivo zbrojio koliko zastupnika ima za rusenje Marica
» Užas u Nišu: nema tko popravit wc-ove
Page 1 of 1