Velika sječa domoljuba
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Velika sječa domoljuba
Noor wrote:uskok joj je postavio na kraju, ni policija nije za to znala...pogotovo ne oni u dežurstvu kojima je došlakaya wrote:Josipa je ispod volana pronašla bubu i otišla prijaviti na policiju ?!
Njoj nije dakle sinulo da joj je to policija i postavila, valjda je mislila da ju srbi prisluškuju ili šta
ja se kladim da je pomislila da joj je muž postavio bubu
odakle ta žena zna šta je uređaj za prisluškivanje i gdje se nalazio? netko joj je dojavio.
Guest- Guest
a moguće, da...baš bi to bila čudna koincidencija da je sama našla pred hapšenje.Gnječ wrote:Noor wrote:uskok joj je postavio na kraju, ni policija nije za to znala...pogotovo ne oni u dežurstvu kojima je došlakaya wrote:Josipa je ispod volana pronašla bubu i otišla prijaviti na policiju ?!
Njoj nije dakle sinulo da joj je to policija i postavila, valjda je mislila da ju srbi prisluškuju ili šta
odakle ta žena zna šta je uređaj za prisluškivanje i gdje se nalazio? netko joj je dojavio.
Otišla je prijaviti na policiju uskok .Noor wrote:uskok joj je postavio na kraju, ni policija nije za to znala...pogotovo ne oni u dežurstvu kojima je došlakaya wrote:Josipa je ispod volana pronašla bubu i otišla prijaviti na policiju ?!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
imala je zelju pokazati nam raznorazne odijevne kombinacije
nece valjda i prugasto :)
dijagram-
2015-08-09
Gnječ wrote:poduzetna turska kopilad iz herceg-bosne.
tzv ERE
Pa moguće da joj je netko dojavio...Gnječ wrote:Noor wrote:uskok joj je postavio na kraju, ni policija nije za to znala...pogotovo ne oni u dežurstvu kojima je došlakaya wrote:Josipa je ispod volana pronašla bubu i otišla prijaviti na policiju ?!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
dijagram wrote:imala je zelju pokazati nam raznorazne odijevne kombinacije
NEĆE
kod hdzeja se nosi crno s bijelim tufnama
Kad sam ja citala da je on najveci fu**er u politici svojevremeno bio. Otimao zene, ljubavnice.Noor wrote:malo :)dijagram wrote:ima neke mote s okicama, hipnoza, koji vrag:)Noor wrote:pa dobro, nije mu odoljela, kad je lep ko greh :)dijagram wrote:ma daj, i ulovio je u vezi s najvecim zavodnikom u politiciNoor wrote:uskok joj je postavio na kraju, ni policija nije za to znala...pogotovo ne oni u dežurstvu kojima je došlakaya wrote:Josipa je ispod volana pronašla bubu i otišla prijaviti na policiju ?!
onim dragovanom :)
Tri dana nisam sebi mogla doci. Samo bi se sjetila te face i prasnula u smijeh ;-D
Nisi se uvrijedila sto aludira samo na potomke tvojih, koji su ustvari pravi izvor ;-DSora wrote:Gnječ wrote:poduzetna turska kopilad iz herceg-bosne.
tzv ERE
Ne razumis se ti u toMaggie19 wrote:Kad sam ja citala da je on najveci fu**er u politici svojevremeno bio. Otimao zene, ljubavnice.Noor wrote:malo :)dijagram wrote:ima neke mote s okicama, hipnoza, koji vrag:)Noor wrote:pa dobro, nije mu odoljela, kad je lep ko greh :)dijagram wrote:
ma daj, i ulovio je u vezi s najvecim zavodnikom u politici
Tri dana nisam sebi mogla doci. Samo bi se sjetila te face i prasnula u smijeh ;-D
Ima ,..kako se kaze,...ono nesto,...zraci muzevnoscu, intelektom, snagom, povjerenjem
dijagram-
2015-08-09
Skratimo: ne razumin se ;-~~dijagram wrote:Ne razumis se ti u toMaggie19 wrote:Kad sam ja citala da je on najveci fu**er u politici svojevremeno bio. Otimao zene, ljubavnice.Noor wrote:malo :)dijagram wrote:ima neke mote s okicama, hipnoza, koji vrag:)Noor wrote:pa dobro, nije mu odoljela, kad je lep ko greh :)dijagram wrote:
ma daj, i ulovio je u vezi s najvecim zavodnikom u politici
Ima ,..kako se kaze,...ono nesto,...zraci muzevnoscu, intelektom, snagom, povjerenjem
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» dr. sc. Jadranka Polović, Mario Stefanov: VELIKA ALBANIJA & VELIKA SRBIJA
» rekao je da se on tog uopće ne sjeća
» izdalo , Krstičević se možda ne sjeća cijelog događaja
» Lucić, prototip HDZ-ovog domoljuba
» osudilo domoljuba na pravdi boga
» rekao je da se on tog uopće ne sjeća
» izdalo , Krstičević se možda ne sjeća cijelog događaja
» Lucić, prototip HDZ-ovog domoljuba
» osudilo domoljuba na pravdi boga
Page 4 of 4