Velika sječa domoljuba
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Velika sječa domoljuba
ne, misli samo na ustaški klerT. wrote:Jel pod klerom podrazumijevaš sve konfesije?jastreb wrote:Ja ću im počet vjerovat tek nakon obračuna sa klerom.Sora wrote:dijagram wrote:tanko je ovo
sutra privode stanimirovica, pupija i ekipu
to bi bilo nesto:)
dok ne privedu BANDITOSA ni mrve im ne vjerujte
vjerodostojno ...ha ha hu hu
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Dežurni pizdopa... ci, gdje li su vam kriteriji...
darth_vader-
2014-04-17
Sovak wrote:Sora wrote:ovi što sjeku hrvatske šume su protiv partizana . normalno domoljubi
novcoljubi
sad nemaju gdje se odmetnuti naši partizani
a ni mede nemaju dom
ni fukovi
U pitanju su one idiotske vjetroelektrane.
Jebem mater svakomu tko ih nasadi po našim brdima.
Bitno da je bilo sve transparentno i po zakonu nadasve kad su se namj... ovaj raspisivali natječaji...joj kad se sjetim, red u Branimirovoj za predaju natječaja iza ponoći ko nekad za kruh, a ono dobitna kombinaciji, već laganini u pretincu... nije Vrdoljak imao prste u tome, ne... ups, prošla Vlada... onda su to bili još "naši"... Mrak Sataraš bi sve to garantirano drukčije, transparentnije... Hint: Gunja...
darth_vader-
2014-04-17
dijagram wrote:tanko je ovo
Haha... prije da će pasti Borg grupa na čelu sa...onim... kako ono... Božom Petrovom...
darth_vader-
2014-04-17
Ti se praviš lud,ili?T. wrote:Jel pod klerom podrazumijevaš sve konfesije?jastreb wrote:Ja ću im počet vjerovat tek nakon obračuna sa klerom.Sora wrote:dijagram wrote:tanko je ovo
Naravno da ne mislim na kler evangeličke crkve,za koje ni ne znam da postoje. Niti mislim na židovske rabine kojih u Hrvatskoj ima dva ili tri.
Da smo recimo u BIH,ili da smo u Jugoslaviji,onda bi to tvoje pitanje bilo na mjestu i tu bi opet mislio ,ne na sve konfesije već na tri "vladajuće" ,no kako se nalazimo u RH,ovdje mislim na vladajuću i neprikosnovenu konfesiju koja u našoj zemlji ima prava i privilegije kakve joj nije davao ni austrijski ćesar,ni mletački dužd.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
pravo na rad, i pravo na plaću za jedan od težih poslova... pacificiranje ratobornog dijela stada... da imate malo čuke u glavi još bi im i dotirali...jastreb wrote:Ti se praviš lud,ili?T. wrote:Jel pod klerom podrazumijevaš sve konfesije?jastreb wrote:Ja ću im počet vjerovat tek nakon obračuna sa klerom.Sora wrote:dijagram wrote:tanko je ovo
Naravno da ne mislim na kler evangeličke crkve,za koje ni ne znam da postoje. Niti mislim na židovske rabine kojih u Hrvatskoj ima dva ili tri.
Da smo recimo u BIH,ili da smo u Jugoslaviji,onda bi to tvoje pitanje bilo na mjestu i tu bi opet mislio ,ne na sve konfesije već na tri "vladajuće" ,no kako se nalazimo u RH,ovdje mislim na vladajuću i neprikosnovenu konfesiju koja u našoj zemlji ima prava i privilegije kakve joj nije davao ni austrijski ćesar,ni mletački dužd.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
dabome, neki srbin mora bit kriv.Sovak wrote:dijagram wrote:tanko je ovo
Bome ... da se tak nekaj dogodi pocel bi verovati u "sustav"!
Policijski službenici Policijskog nacionalnog ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta (PNUSKOK, Služba Osijek) proveli su u koordinaciji s Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta višemjesečno kriminalističko istraživanje nad 13 osoba (1980., 1965., 1985., 1957., 1957., 1959., 1989., 1962. 1965., 1985., 1982., 1985., 1972.) zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela iz domene gospodarskog kriminaliteta. Radi se o hrvatskim državljanima, dok su II.- i III.-osumnjičeni dvojni državljani Hrvatske te Bosne i Hercegovine.
pa di baš najveći rvatokatolici?
aimo još malo u '91. i o srbima.
Guest- Guest
Josipa je ispod volana pronašla bubu i otišla prijaviti na policiju ?!
Njoj nije dakle sinulo da joj je to policija i postavila, valjda je mislila da ju srbi prisluškuju ili šta
Njoj nije dakle sinulo da joj je to policija i postavila, valjda je mislila da ju srbi prisluškuju ili šta
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Možda je mislila da joj je sdp postavio, a ono...plenki ih u umlatio.
2015-08-15
kaya wrote:Josipa je ispod volana pronašla bubu i otišla prijaviti na policiju ?!
samo im je došla reć da i ona ima bubu u policiji.
Guest- Guest
kaya wrote:Možda je mislila da joj je sdp postavio, a ono...plenki ih u umlatio.
nije ih umlatio plenki nego EU. iz Brisela je došla depeša i naredba da se ta gomila hercegovačko rvackih govana počisti inače da nije EU reagirala ništa ne bi plenki jer je za sve to znao od samoga početka.
Guest- Guest
Ma ne, to ti je ekipa u hdz- u ovih turbodomljuba oko kovača, vase i tih koji mu smještaju. A ne kuže da je on pametniji od njih i za svakog ima malu crnu knjižicu. Po potrebi samo izvuće...Gnječ wrote:kaya wrote:Možda je mislila da joj je sdp postavio, a ono...plenki ih u umlatio.
nije ih umlatio plenki nego EU. iz Brisela je došla depeša i naredba da se ta gomila hercegovačko rvackih govana počisti inače da nije EU reagirala ništa ne bi plenki jer je za sve to znao od samoga početka.
Last edited by kaya on 30/5/2020, 16:28; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
kaya wrote:Ma ne, to ti je ekipa u hdz- u ovih turbodomljuba oko kovača, vase i tih koji mu smještaju. A ne kuže da je on pametniji od njih i za svakog ima malu crnu knjižicu. Po potrebi samo izvuće...Gnječ wrote:kaya wrote:Možda je mislila da joj je sdp postavio, a ono...plenki ih u umlatio.
ako ima mali crni blokić onda je glava te mafije i treba ga ovoga momenta uhapsiti baciti na pod i nogom mu gnječiti vrat najmanje 15 minuta. ako viče da se guši nastaviti isti postupak još 15 minuta. kad promijeni u licu sve boje jebene satrane korumpirane ojebine rvacke zastave onda je to znak da je plenki na pravom mjestu.
Guest- Guest
uskok joj je postavio na kraju, ni policija nije za to znala...pogotovo ne oni u dežurstvu kojima je došlakaya wrote:Josipa je ispod volana pronašla bubu i otišla prijaviti na policiju ?!
ja se kladim da je pomislila da joj je muž postavio bubu
ma daj, i ulovio je u vezi s najvecim zavodnikom u politiciNoor wrote:uskok joj je postavio na kraju, ni policija nije za to znala...pogotovo ne oni u dežurstvu kojima je došlakaya wrote:Josipa je ispod volana pronašla bubu i otišla prijaviti na policiju ?!
onim dragovanom :)
dijagram-
2015-08-09
pa dobro, nije mu odoljela, kad je lep ko greh :)dijagram wrote:ma daj, i ulovio je u vezi s najvecim zavodnikom u politiciNoor wrote:uskok joj je postavio na kraju, ni policija nije za to znala...pogotovo ne oni u dežurstvu kojima je došlakaya wrote:Josipa je ispod volana pronašla bubu i otišla prijaviti na policiju ?!
ima neke mote s okicama, hipnoza, koji vrag:)Noor wrote:pa dobro, nije mu odoljela, kad je lep ko greh :)dijagram wrote:ma daj, i ulovio je u vezi s najvecim zavodnikom u politiciNoor wrote:uskok joj je postavio na kraju, ni policija nije za to znala...pogotovo ne oni u dežurstvu kojima je došlakaya wrote:Josipa je ispod volana pronašla bubu i otišla prijaviti na policiju ?!
dijagram-
2015-08-09
malo :)dijagram wrote:ima neke mote s okicama, hipnoza, koji vrag:)Noor wrote:pa dobro, nije mu odoljela, kad je lep ko greh :)dijagram wrote:ma daj, i ulovio je u vezi s najvecim zavodnikom u politiciNoor wrote:uskok joj je postavio na kraju, ni policija nije za to znala...pogotovo ne oni u dežurstvu kojima je došlakaya wrote:Josipa je ispod volana pronašla bubu i otišla prijaviti na policiju ?!
Noor wrote:uskok joj je postavio na kraju, ni policija nije za to znala...pogotovo ne oni u dežurstvu kojima je došlakaya wrote:Josipa je ispod volana pronašla bubu i otišla prijaviti na policiju ?!
odakle ta žena zna šta je uređaj za prisluškivanje i gdje se nalazio? netko joj je dojavio.
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» dr. sc. Jadranka Polović, Mario Stefanov: VELIKA ALBANIJA & VELIKA SRBIJA
» rekao je da se on tog uopće ne sjeća
» izdalo , Krstičević se možda ne sjeća cijelog događaja
» Lucić, prototip HDZ-ovog domoljuba
» osudilo domoljuba na pravdi boga
» rekao je da se on tog uopće ne sjeća
» izdalo , Krstičević se možda ne sjeća cijelog događaja
» Lucić, prototip HDZ-ovog domoljuba
» osudilo domoljuba na pravdi boga