Politička korektnost
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Politička korektnost
Dr. kuracpalac.marcellus wrote:omni wrote:Taj pojam "bijeli..." je samo izlika u danasnje nakaradno vrijeme gdje nitko ne zeli da prizna bar sam sebi svoju neodgovornost i nesposobnost i bolesno trazi krivce za sve. Obama koji je poveo par veoma prljavih ratova je cak dobio i Nobelovu nagradu, ja smatram da bi je pocasno trebalo dodijeliti i Idi Amin-u jer je red jbg.Sovak wrote:
Naravno, bijeli heteroseksualni muskarac na poziciji moći.
omni- Posts : 7009
2014-04-12
marcellus wrote:omni wrote:Taj pojam "bijeli..." je samo izlika u danasnje nakaradno vrijeme gdje nitko ne zeli da prizna bar sam sebi svoju neodgovornost i nesposobnost i bolesno trazi krivce za sve. Obama koji je poveo par veoma prljavih ratova je cak dobio i Nobelovu nagradu, ja smatram da bi je pocasno trebalo dodijeliti i Idi Amin-u jer je red jbg.Sovak wrote:
Say that again, but slowly.
Guest- Guest
Sovak wrote:marcellus wrote:omni wrote:Taj pojam "bijeli..." je samo izlika u danasnje nakaradno vrijeme gdje nitko ne zeli da prizna bar sam sebi svoju neodgovornost i nesposobnost i bolesno trazi krivce za sve. Obama koji je poveo par veoma prljavih ratova je cak dobio i Nobelovu nagradu, ja smatram da bi je pocasno trebalo dodijeliti i Idi Amin-u jer je red jbg.Sovak wrote:
da, majstorski. Ono, kad se maestralno samopojebeš ali ne skužiš dok ti neko ne upre prstom.
catabbath wrote:
He, he, jebote kaj je "ovo"?
To bi u mojem kvartu mam zatukli.
I to zenske prve. Muski bi ih jos pokusali zaustaviti.
Badava naravno. Kad bestije krenu skrivaj se.
Guest- Guest
marcellus wrote:Sovak wrote:marcellus wrote:omni wrote:Taj pojam "bijeli..." je samo izlika u danasnje nakaradno vrijeme gdje nitko ne zeli da prizna bar sam sebi svoju neodgovornost i nesposobnost i bolesno trazi krivce za sve. Obama koji je poveo par veoma prljavih ratova je cak dobio i Nobelovu nagradu, ja smatram da bi je pocasno trebalo dodijeliti i Idi Amin-u jer je red jbg.Sovak wrote:
da, majstorski. Ono, kad se maestralno samopojebeš ali ne skužiš dok ti neko ne upre prstom.
Jebeno.
Guest- Guest
Sovak wrote:catabbath wrote:
He, he, jebote kaj je "ovo"?
catabbath-
2015-08-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» RUSI I POLITIČKA KOREKTNOST... :D :D :D
» politicka korektnost u krajnosti
» Politička korektnost u Izraelu
» ..politicka korektnost ne popustai,nasilnik je prikazan kao bijelac..
» Politička korektnost u doba malo jače gripe i masovne psihoze
» politicka korektnost u krajnosti
» Politička korektnost u Izraelu
» ..politicka korektnost ne popustai,nasilnik je prikazan kao bijelac..
» Politička korektnost u doba malo jače gripe i masovne psihoze
Page 2 of 2