Politička korektnost
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Politička korektnost
Politička korektnost ide do besmisla
DAnas sam počeo gledati američki TV serijal ili je britanski, ne znam, o ruskoj Carici Katarini Velikoj, i u jednom trenutku sam skoro pao sa stolice kad se u ulozi njenog tadašnjeg ljubavnika Grofa Rostova , zapravo jednog od mnogih, pojavio ovaj lik
Hahaha, oni su stvarno sišli s uma. A ima još jedan crnac u ulozi nekog tadašnjeg ruskog kneza Arkadija
Oni na Zapadu su fakat odlijepili definitivno. Ima jedna serija u kojoj grčkog junaka Ahileja igra također najcrnji crnac i ja ovdje Grke zajebavam radi toga
Ali ovo je stvarno komedija nad komedijama
DAnas sam počeo gledati američki TV serijal ili je britanski, ne znam, o ruskoj Carici Katarini Velikoj, i u jednom trenutku sam skoro pao sa stolice kad se u ulozi njenog tadašnjeg ljubavnika Grofa Rostova , zapravo jednog od mnogih, pojavio ovaj lik
Hahaha, oni su stvarno sišli s uma. A ima još jedan crnac u ulozi nekog tadašnjeg ruskog kneza Arkadija
Oni na Zapadu su fakat odlijepili definitivno. Ima jedna serija u kojoj grčkog junaka Ahileja igra također najcrnji crnac i ja ovdje Grke zajebavam radi toga
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Re: Politička korektnost
Pa ja..da se Čamuge ne bi osjecale zakinuto..Ringo10 wrote:Politička korektnost ide do besmisla
Imam kultni film,koji je cisti fasizam,ali odlican,ima i knjiga..
Farenheit 451,snimljen 1966 godine...pogledaj Remake ovih godina snimljen,sve crnčuge
Guest- Guest
O da, remek djelo iz 1966 koje je režirao François Truffaut a u glavnim ulogama Oskar Werner i Julie ChristieLegendovich wrote:Pa ja..da se Čamuge ne bi osjecale zakinuto..Ringo10 wrote:Politička korektnost ide do besmisla
Imam kultni film,koji je cisti fasizam,ali odlican,ima i knjiga..
Farenheit 451,snimljen 1966 godine...pogledaj Remake ovih godina snimljen,sve crnčuge
Odličan film snimljen po noveli koju je napisao slavni SF pisac Ray Bradbury
A gledao sam i ono sranje iz 2018 zapravo zajebo se i kupio DVD
ALi ova politička korektnost je prešla sve granice. Recimo u filmu Šaka Zulu, da stave nekog Kineza u glavnu ulogu ili da Džingis Kana igra neki plavokosi Norvežanin.
Stvarno van pameti.
2015-09-24
A našao sam da Kneza Orlova koji je slavna ličnost i Katarinin dugogodišnji jebač koji je nju i doveo na vlast jer je vojsku okrenuo na njenu stranu kad je svrgla cara svoga muža ... e kneza Orlova glumi nekakav britanski glumac indijskog porijekla
MA divni su ... hehehe .. fakat nisu normalni
MA divni su ... hehehe .. fakat nisu normalni
2015-09-24
A evo nam i Ahileja iz TV serijala TROJA, pravi Grk
2015-09-24
Meni je skoro odvratnije kad cujem ljude iz engleskog govornog podrucja da pjevaju neku pjesmu na latinskom, to je tek nesto odvratno.
omni-
2014-04-12
Problem je i u tome što je tržište globalno, a na njemu nedostaje bijelih atleta za nižerazredne uloge, slabo plaćene i tu uljeću nesvrstani... e sad da se pita tržište opituralo bi ove u bijelo, ali to nije korektno prema našoj braći iz Afrike i Azije...
Ringo, nisam gledao seriju ali mogu pretpostaviti da nije u pitanju nikakva politicka korektnost vec se mozda radi o stvarnom liku. Taj lik se u stvarnosti zvao Abraham Petrovic Hanibal koga je na dvor iz Etiopije doveo grof Sava Vladislavic (lik sa mog avatara) kao poklon caru Petru. Inace zanimljivo je sto je doticni garo po majcinoj strani pradeda Aleksandru Sergejeviču Puškinu.
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
Prije par godina su napali 'dunkirk' jer fali čokoladnih a čini mi se i '1917' iz istog razloga...
Leftardsko ludilo, što reći...
Nego, bilo bi zanimljivo pratiti reakcije lijevoliberalne slobodnomisleće 'inteligencije' da u nekom filmu ili seriji, robove s plantaža u georgiji glume brad pitt i leonardo di caprio...
Leftardsko ludilo, što reći...
Nego, bilo bi zanimljivo pratiti reakcije lijevoliberalne slobodnomisleće 'inteligencije' da u nekom filmu ili seriji, robove s plantaža u georgiji glume brad pitt i leonardo di caprio...
ringo zbunjen ko luđak
mrziš trumpa, i borisa johonsona koji su protiv političke korektnosti, a podržavaš bidena, laburiste, demokrate, kinesku komunističku partiju, općenito komuniste, liberale, soicjaliste i ostalu ekipu koja je protiv slobode govora i za političku korektnost,
dogovori se sa sobom
mrziš trumpa, i borisa johonsona koji su protiv političke korektnosti, a podržavaš bidena, laburiste, demokrate, kinesku komunističku partiju, općenito komuniste, liberale, soicjaliste i ostalu ekipu koja je protiv slobode govora i za političku korektnost,
dogovori se sa sobom
Taman mi je to palo na pamet da nije taj a vidim ovi post a nisan zna kako se zove.Pirate wrote:Ringo, nisam gledao seriju ali mogu pretpostaviti da nije u pitanju nikakva politicka korektnost vec se mozda radi o stvarnom liku. Taj lik se u stvarnosti zvao Abraham Petrovic Hanibal koga je na dvor iz Etiopije doveo grof Sava Vladislavic (lik sa mog avatara) kao poklon caru Petru. Inace zanimljivo je sto je doticni garo po majcinoj strani pradeda Aleksandru Sergejeviču Puškinu.
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Ibrahim_Hanibal
Ima taj jjedan crnac na ruskom dvoru povijesno i vjerojatno je o njemu riječ jer nema drugih crnaca koliko ja znam povijesno ovdje.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ma kakav Hanibal, to je bio Puskinov djed i nije o njemu rijec.
Ova dvojice iz serijala nemaju veze s njim.
Ova dvojice iz serijala nemaju veze s njim.
2015-09-24
sto ti je bit progresivna kompanija
umjesto auta oni prodaju identitetsku politiku
2014-04-19
australian labor party se ponosi s njimaprckov wrote:sto ti je bit progresivna kompanija
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:australian labor party se ponosi s njimaprckov wrote:sto ti je bit progresivna kompanija
I onda firma lagano klizne u kurac.
Tko kriv?
Naravno, bijeli heteroseksualni muskarac na poziciji moći.
Guest- Guest
Taj pojam "bijeli..." je samo izlika u danasnje nakaradno vrijeme gdje nitko ne zeli da prizna bar sam sebi svoju neodgovornost i nesposobnost i bolesno trazi krivce za sve. Obama koji je poveo par veoma prljavih ratova je cak dobio i Nobelovu nagradu, ja smatram da bi je pocasno trebalo dodijeliti i Idi Amin-u jer je red jbg.Sovak wrote:
omni-
2014-04-12
omni wrote:Taj pojam "bijeli..." je samo izlika u danasnje nakaradno vrijeme gdje nitko ne zeli da prizna bar sam sebi svoju neodgovornost i nesposobnost i bolesno trazi krivce za sve. Obama koji je poveo par veoma prljavih ratova je cak dobio i Nobelovu nagradu, ja smatram da bi je pocasno trebalo dodijeliti i Idi Amin-u jer je red jbg.Sovak wrote:
Ma ti uopce nisi progresivan.
Guest- Guest
Sovak wrote:omni wrote:Taj pojam "bijeli..." je samo izlika u danasnje nakaradno vrijeme gdje nitko ne zeli da prizna bar sam sebi svoju neodgovornost i nesposobnost i bolesno trazi krivce za sve. Obama koji je poveo par veoma prljavih ratova je cak dobio i Nobelovu nagradu, ja smatram da bi je pocasno trebalo dodijeliti i Idi Amin-u jer je red jbg.Sovak wrote:
Ma ti uopce nisi progresivan.
omni-
2014-04-12
omni wrote:Taj pojam "bijeli..." je samo izlika u danasnje nakaradno vrijeme gdje nitko ne zeli da prizna bar sam sebi svoju neodgovornost i nesposobnost i bolesno trazi krivce za sve. Obama koji je poveo par veoma prljavih ratova je cak dobio i Nobelovu nagradu, ja smatram da bi je pocasno trebalo dodijeliti i Idi Amin-u jer je red jbg.Sovak wrote:
Dr. kuracpalac.marcellus wrote:omni wrote:Taj pojam "bijeli..." je samo izlika u danasnje nakaradno vrijeme gdje nitko ne zeli da prizna bar sam sebi svoju neodgovornost i nesposobnost i bolesno trazi krivce za sve. Obama koji je poveo par veoma prljavih ratova je cak dobio i Nobelovu nagradu, ja smatram da bi je pocasno trebalo dodijeliti i Idi Amin-u jer je red jbg.Sovak wrote:
omni-
2014-04-12
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» RUSI I POLITIČKA KOREKTNOST... :D :D :D
» politicka korektnost u krajnosti
» Politička korektnost u Izraelu
» ..politicka korektnost ne popustai,nasilnik je prikazan kao bijelac..
» Politička korektnost u doba malo jače gripe i masovne psihoze
» politicka korektnost u krajnosti
» Politička korektnost u Izraelu
» ..politicka korektnost ne popustai,nasilnik je prikazan kao bijelac..
» Politička korektnost u doba malo jače gripe i masovne psihoze
Page 1 of 2