Bika zasvrbela gu*ica pa se počešao o banderu, preko 700 kuća ostalo bez struje!
Page 1 of 1
Bika zasvrbela gu*ica pa se počešao o banderu, preko 700 kuća ostalo bez struje!
https://www.alo.rs/razbibriga/bik-guzica-svrab-bandera-struja-700-kuca-bez-struje/313295/vest?utm_campaign=alo.contentexchange.me&utm_medium=referral&utm_source=alo.contentexchange.me
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Bika zasvrbela gu*ica pa se počešao o banderu, preko 700 kuća ostalo bez struje!
Ako im se ugasi TV dok gledaju, znaju sta se desilo...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Similar topics
» Kaštela : Pretučenom Lovri i njegovoj obitelji obnovit će se kuća u kojoj sad nema ni struje ni vode
» Jadransko-jonska autocesta neće preko Dubrovnika, nego preko Trebinja
» IDE TITO PREKO ROMANIJEEEE PREKO ROMANIJEEEEEE jer nečeš da mi gađaš rafinerijeeeeee
» Indijanski poglavica Čvampu:'Samo preko mene mrtva gradit zid možeš preko moje zemlje'
» Nova ruta izbjeglica: Izbjeglice će do Njemačke ići preko Grčke, Bugarske, Moldavije, Ukrajine, Poljske, Kaljingrada, pa preko Mumranska do Kopenhagena
» Jadransko-jonska autocesta neće preko Dubrovnika, nego preko Trebinja
» IDE TITO PREKO ROMANIJEEEE PREKO ROMANIJEEEEEE jer nečeš da mi gađaš rafinerijeeeeee
» Indijanski poglavica Čvampu:'Samo preko mene mrtva gradit zid možeš preko moje zemlje'
» Nova ruta izbjeglica: Izbjeglice će do Njemačke ići preko Grčke, Bugarske, Moldavije, Ukrajine, Poljske, Kaljingrada, pa preko Mumranska do Kopenhagena
Page 1 of 1