hahaha
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: hahaha
Potpismarcellus wrote:vili40 wrote:marc,ovo je sad ko i sa koronom,svatko ima svoje viđenje,svoje štivo i svoje tablice.Svatko može naći neki podatak da preokrene situaciju u svom smjeru.Ne da mi se dublje u to jer sam svoje napisao.
ovo su podaci svjetske banke, a viđenje je uglavnom definirano time što se kroz medije i javno njurganje gura negativna percepcija Hrvatske općenito, dok je recimo u Švedskoj obratno, mediji su u osnovi izrazito nacionalistički i uvijek samo pozitivno pišu o svemu švedskom, najbolja zemlja na svijetu, najliberalnija, najpametnija, najhumanija itd.
u biti nit smo mi toliki kurac od ovce koliko mislimo (iako jesmo zemlja dembelija svoje vrste) nit su oni baš takvo zlato od države
abraham- Posts : 14669
2014-04-14
da srbija uđe u eu nastao bi stampedo iz srbije isti trenLegendovich wrote:recimo ovako..da srbija udje u eU,smjeh bi vam zaglavio u grlo kao morski jez..pametnom dovoljno
kak da uđe, pa nisu u europi bedasti... jednom su srbi napravili sranje u europi i to je dosta za sva buduća vremena... što znači da srbi poput pizzona nemaju što tražiti u europi... zar ne vidiš da se svima prijeti...Legendovich wrote:recimo ovako..da srbija udje u eU,smjeh bi vam zaglavio u grlo kao morski jez..pametnom dovoljno
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
nebi,tre wrote:da srbija uđe u eu nastao bi stampedo iz srbije isti trenLegendovich wrote:recimo ovako..da srbija udje u eU,smjeh bi vam zaglavio u grlo kao morski jez..pametnom dovoljno
opustilo i kod njih
» HaHaHa Ujka Stipe opet...
» Hahaha: Kinezi kupuju srpski RTB "Bor"
» Hahaha: Srbija ostaje van Europe
» Hahaha: U Srbiju stiže kineska banka
» HaHaHa Ujka Stipe opet...
» Hahaha: Kinezi kupuju srpski RTB "Bor"
» Hahaha: Srbija ostaje van Europe
» Hahaha: U Srbiju stiže kineska banka
Page 2 of 2