HRVATI MASOVNO ULAZE U SRBIJU, JEDVA SU DOČEKALI! Imaju jedan ODLIČAN RAZLOG za to
Page 1 of 1
HRVATI MASOVNO ULAZE U SRBIJU, JEDVA SU DOČEKALI! Imaju jedan ODLIČAN RAZLOG za to
https://www.espreso.rs/vesti/drustvo/565737/hrvati-masovno-ulaze-u-srbiju-jedva-su-docekali-imaju-jedan-odlican-razlog-za-to?utm_source=kurir&utm_medium=home_widget&utm_campaign=adria_internal
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: HRVATI MASOVNO ULAZE U SRBIJU, JEDVA SU DOČEKALI! Imaju jedan ODLIČAN RAZLOG za to
Najčšće se kupuje duvan koji je u Hrvatskoj za trećinu skuplji.
U Hrvatsku se po osobi sme uneti jedan boks cigareta. Od alkoholnih pića, sme se preneti jedan litar žestokog pića i 16 litara piva.
U Hrvatsku se po osobi sme uneti jedan boks cigareta. Od alkoholnih pića, sme se preneti jedan litar žestokog pića i 16 litara piva.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: HRVATI MASOVNO ULAZE U SRBIJU, JEDVA SU DOČEKALI! Imaju jedan ODLIČAN RAZLOG za to
pohvalno..nadam se(nezrelo) vracanju normalnom zivotu i odlazak u turizam u Srbiju..dobra papica,stamene cure,ugodni domacini..odlicno vino i sirevi..a tek burek unishu i pljeskavica u Leskovcu..
Guest- Guest
vo tako je...sos na picicuLegendovich wrote:pohvalno..nadam se(nezrelo) vracanju normalnom zivotu i odlazak u turizam u Srbiju..dobra papica,stamene cure,ugodni domacini..odlicno vino i sirevi..a tek burek unishu i pljeskavica u Leskovcu..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ljudi normalno komuniciraju...život ide dalje...
mi smo milslili na zlatibor ali korona
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:ljudi normalno komuniciraju...život ide dalje...
Da, da, tamo je Palisad. Najbolji švedski stol na svijetu.
crvenkasti-
2014-04-17
cuj,tipicno muska zadovoljstva..nevezano za prljavu politiku..to ostavljam vama da se bavite..ja sam tamo turista...vuksadinare wrote:vo tako je...sos na picicuLegendovich wrote:pohvalno..nadam se(nezrelo) vracanju normalnom zivotu i odlazak u turizam u Srbiju..dobra papica,stamene cure,ugodni domacini..odlicno vino i sirevi..a tek burek unishu i pljeskavica u Leskovcu..
Guest- Guest
Similar topics
» Šokantno i uznemirujuće: Kina ulaže u Srbiju milijarde eura
» Hrvati zabranili muslimanima i Srbima da ulaze u Livno
» Radni savet EU-a za proširenje blokirat će Srbiju?!Razlog?Zato što je suviše Srbin
» Naše komšije Srbi i Hrvati jedva čekaju bilo kakav povod da udare na nas Bošnjake
» Sok u Srbiji!Rumunjska zaustavila prolaz tenkovima za Srbiju koji su dobili od Rusije.Razlog?Sankcije EU prema Rusiji
» Hrvati zabranili muslimanima i Srbima da ulaze u Livno
» Radni savet EU-a za proširenje blokirat će Srbiju?!Razlog?Zato što je suviše Srbin
» Naše komšije Srbi i Hrvati jedva čekaju bilo kakav povod da udare na nas Bošnjake
» Sok u Srbiji!Rumunjska zaustavila prolaz tenkovima za Srbiju koji su dobili od Rusije.Razlog?Sankcije EU prema Rusiji
Page 1 of 1