HDZ zna
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: HDZ zna
usput,Zagreb i politicka "elita " su na metu uzeli dvi najjace slavonske banke,zupanjsku i vinkovacku,i unistili ih..time je zabijen kolac u srce slavonskoj poljoprivredi i industriji,koje su raspolagala brutalnim proizvodnim kapacitetima..to je trebalo samo pametno organizirati i napraviti financijsku konstrukciju,da budu konkurentne eu trzistu,dakle nuzno otpustanje,ali i osiguran opstanak industrije..
pa jebote,u svabiji se imperiji industrijski grade stoljecima,desetljeca samo da se osove na noge..
a doli..jebote,novopeceni kapitalisti i zlatna mladez u par godina..hebes nestretnike koji drljaju za njih
pa jebote,u svabiji se imperiji industrijski grade stoljecima,desetljeca samo da se osove na noge..
a doli..jebote,novopeceni kapitalisti i zlatna mladez u par godina..hebes nestretnike koji drljaju za njih
Guest- Guest
cek da vam na vlast uzjasu ove mlade snage sa Instagrama,ima da procvjetate...
Guest- Guest
ti su još i ok, ne daj Bože marasa, zmajlovića, matića, glavaševića, kušćevića, šuice, ostojića, draguna........Legendovich wrote:cek da vam na vlast uzjasu ove mlade snage sa Instagrama,ima da procvjetate...
pfffff..ne znam,mozgam i bash ne mogu smisliti niti jednu shemu koja bi vas izvukla iz te nezahvalne situacije...davno sam savjetovao,da sabor i Vladu popunite Japancima,da vas malo izdriftaju i pripreme za kapitalisticke postavke drustva..tre wrote:ti su još i ok, ne daj Bože marasa, zmajlovića, matića, glavaševića, kušćevića, šuice, ostojića, draguna........Legendovich wrote:cek da vam na vlast uzjasu ove mlade snage sa Instagrama,ima da procvjetate...
politicari vasi,su meni,kao i ostali na balkanu,svi isti..sve je to progmizilo iz komjunizme i ima taj umni setup..dok god su zivi i upravljajuboljitka nece biti..mislim za vecinu gradjana..
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 4 of 4