ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HDZ zna

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

HDZ zna - Page 2 Empty Re: HDZ zna

Post by Guest 25/5/2020, 19:22

tre wrote:
Legendovich wrote:opet srbi...irud te jebo bolesnog u glavu,mater ti pas izjebo..
što se sad ljutiš pičketino usrana, ssmo sam ti vratio istom mjerom koju si potegao prema mom mrtvom ocu onako usran kakav već jesi. Da nisi rekao bi sory tre, povuklo me i povlačim što sam rekao a ne još nastavio mrtvu ti babu jebem u usta srpska žvaljava lažljiva
zast obi se ljutio?..jerbo sam po zilijuntiputa utvrdio s+da si lajavi i sugavo pseto bez imalo kulture i samokontrole??..pa sto bi se ljutio na svako smrdljivo pseto kad zalaje...pejbek je onako..jer je to korektno..

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/5/2020, 19:23

tre wrote:
Legendovich wrote:
tre wrote:
Legendovich wrote:
tre wrote:
vidim da sam pogodio u centar kad ovako reagiraš.
Što ti je moj pokojni otac kriv mamicu ti jebem i sve po spisku do sedmog srpskog koljena đubre usrano!
pogadja me balkanski prostakluk,nikako ono sto pljujes,usput najebem ti se potomstvai sveg ostalog..starcenecu dirati,nisam izopacen..
gle idiote ja barem imam potomstvo za razliku od tebe jalovog srpskog idiota. Pa ti retardu nisi u stanju  ni dijete napraviti a kamoli nešto drugo. Tužan si ti lik, jako tužan No
ajebote argumenata...mislim,dosad su se svi normalizirali na forumu i poceli argumentirano pisati bez pseceg lajanja i psovanja..ovo ostalo,mislim,bah me jako pogodilo...de se malo cuj..ides ici u klinc sa nekim,radi usranih politicara i politike..e svasta.. No
pa idiote lažljivi nenormalni vrati se i pogledaj što si napisao spodobo nekulturna ona smrdljiva i lažljiva
gle,po kojem PRAVU ti ides meni raci da me nabijes na kurac?ajmo prvo to rjesiti
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 25/5/2020, 19:23

Legendovich wrote:uz to,vjeruj mi,imas ti vise srpske krvi u svojim venama nego ja..ja nasrcu nish balkansko da tece mnom,osim ovaj prostakluk,,kojim ste me vi i naucili..
očito je da si ovim postom priznao da imaš srpske krvi no idiot kakav jesi ti ni ne kužiš što si napisao.
Idi se ubij, glup si čak i za srpska mjerila.

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Guest 25/5/2020, 19:24

debotoijusto wrote:
tre wrote:treba strogo paziti da poslodavci ne bi isplatili jednu plaću svojim radnicima sa svog konta nakon što su na račun tih istih radnika zgrnuli milijune kuna u svoj džep

nisi nikad bio poslodavac ?
uuu toooo, dai malo kak su poslodavci žrtve, ljudi koji se žrtvuju za druge, to, to mi piši, to obožavam, to mi titra oko srčeka.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/5/2020, 19:25

tre wrote:
Legendovich wrote:uz to,vjeruj mi,imas ti vise srpske krvi u svojim venama nego ja..ja nasrcu nish balkansko da tece mnom,osim ovaj prostakluk,,kojim ste me vi i naucili..
očito je da si ovim postom priznao da imaš srpske krvi no idiot kakav jesi ti ni ne kužiš što si napisao.
Idi se ubij, glup si čak i za srpska mjerila.
mahh,udbaske metode "utvrdjivanja" priznanja su jasne kod tebe,jer imalo da uma imas,takve gluposti ne bi provaljiva..Ocito te srbi jako svrbe...nadam se da ce to potrajati do kraja tvog pateticnog zivota..bio bih prije i srbin,nego smrad kakav si ti...obicno su mjesanci ovakvi lajavi i prgavi kao ti.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by debotoijusto 25/5/2020, 19:26

tre wrote:
Legendovich wrote:francuska uvodi pomoc firmijama u iznosu od 450 000 000 000 ojrova..svabija isto ne stedi...

hDZ,valjda planira novac namjenjen pomoci firmijama,kanalizirati u neke druge smjerove... :clown
a koji je to novac u proračunu namjenjen debi i ostalim krpeljima koji su se priključili na državnu sisu prije 100 godina a danas nemaju love da isplate jednu plaću svojim radnicima? jakih li poduzetnika u mp3 no sigurno im je upala slučajno koja vila na otocima, merđo u garaži, jahtica, nekoliko stanova onako slučajno a ne od plaće svojih radnika.
Nabijem vas sve licemjerne na kurac
dakle nikada nisi bio jer ne bi pricao ove gluposti
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 25/5/2020, 19:26

Legendovich wrote:
tre wrote:
Legendovich wrote:
tre wrote:
Legendovich wrote:
pogadja me balkanski prostakluk,nikako ono sto pljujes,usput najebem ti se potomstvai sveg ostalog..starcenecu dirati,nisam izopacen..
gle idiote ja barem imam potomstvo za razliku od tebe jalovog srpskog idiota. Pa ti retardu nisi u stanju  ni dijete napraviti a kamoli nešto drugo. Tužan si ti lik, jako tužan No
ajebote argumenata...mislim,dosad su se svi normalizirali na forumu i poceli argumentirano pisati bez pseceg lajanja i psovanja..ovo ostalo,mislim,bah me jako pogodilo...de se malo cuj..ides ici u klinc sa nekim,radi usranih politicara i politike..e svasta.. No
pa idiote lažljivi nenormalni vrati se i pogledaj što si napisao spodobo nekulturna ona smrdljiva i lažljiva
gle,po kojem PRAVU ti ides meni raci da me nabijes na kurac?ajmo prvo to rjesiti
po istom kriteriju nabij ti mene na kurac, ostavi mi mrtve roditelje i živu djecu na miru jer ću te potražiti a onda ću ti jebati mater i tebe lemati istovremono, jel kužiš retardu što ti pišem? okani se tuđih obitelji kad već nemaš svoju, prijateljski savjet

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Guest 25/5/2020, 19:27

debotoijusto wrote:
tre wrote:
Legendovich wrote:francuska uvodi pomoc firmijama u iznosu od 450 000 000 000 ojrova..svabija isto ne stedi...

hDZ,valjda planira novac namjenjen pomoci firmijama,kanalizirati u neke druge smjerove... :clown
a koji je to novac u proračunu namjenjen debi i ostalim krpeljima koji su se priključili na državnu sisu prije 100 godina a danas nemaju love da isplate jednu plaću svojim radnicima? jakih li poduzetnika u mp3 no sigurno im je upala slučajno koja vila na otocima, merđo u garaži, jahtica, nekoliko stanova onako slučajno a ne od plaće svojih radnika.
do rata,goli kuratz bio,od rata,zasluzni Borac,koji svima more srati po glavi i pametovati... :blj
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/5/2020, 19:29

tre wrote:
Legendovich wrote:
tre wrote:
Legendovich wrote:
tre wrote:
po istom kriteriju nabij ti mene na kurac, ostavi mi mrtve roditelje i živu djecu na miru jer ću te potražiti a onda ću ti jebati mater i tebe lemati istovremono, jel kužiš retardu što ti pišem? okani se tuđih obitelji kad već nemaš svoju, prijateljski savjet
ajd potrazi me..bash bih volio..stvarno bih volio...jedno ti obecavam,to ce ti biti jednosmjerni put..picka ti materina tish nekom prijetiti pseto smrdljivo..nudis svoju guzicu..izopacen si do besvijesti..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by debotoijusto 25/5/2020, 19:29

ebenica wrote:
debotoijusto wrote:
tre wrote:treba strogo paziti da poslodavci ne bi isplatili jednu plaću svojim radnicima sa svog konta nakon što su na račun tih istih radnika zgrnuli milijune kuna u svoj džep

nisi nikad bio poslodavac ?
uuu toooo, dai malo kak su poslodavci žrtve, ljudi koji se žrtvuju za druge, to, to mi piši, to obožavam, to mi titra oko srčeka.
:mog
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 25/5/2020, 19:30

pseto smrdljivo on bi drugima kriterije odredjivao...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/5/2020, 19:33

debotoijusto wrote:
tre wrote:

a koju glupost je napisao? 500 000 ljudi je otišlo iz ove države, nije radi politike, nije radi bleiburga i thompsona.
otišli su jer su bili roblje, hrvatski poslodavac=četnik.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 25/5/2020, 19:34

debotoijusto wrote:
tre wrote:

znači ti si poduzetnik koji u životu živi od mjeseca do mjeseca kao i svaki bauštelac ili radnik u lidlu? neš ti poduzetnika do tebe.
P.S. Nemoj se više nikada čuditi što nam je država i kurcu kad imamo poduzetnike poput tebe koji nema za pol bokala ladne vode nakon što je klekao jedan mjesec.
Recimo moj prijatelj poduzetnik Zlatko D. je kad se pojavila konkuretska firma podigao plaće radnicima iako je HT dao poslove upravo toj konkurentskoj firmi i on nije imao posla 3 mjeseca ali nije dao da mu otmu radnike. Poslje 3 mjeseca je dobio sve poslove nazad i to po puno boljim uvjetima no on je samo obični glupi poduzetnik privatnik za razliku od tebe koji kmečiš jer zi država nija dsla peneze što sjediš u stanu i drkaš na Ronalda

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Guest 25/5/2020, 19:38

U svabiji nitko nije izuzet od financijske pomoci..jel je sranje globalno,svima se treba pomoci..freelanceri,ovi i oni.svi primaju financijsku pomoc,jer ljudi moraju zivjeti i placati,bar minimalno svoje racune...
Ova karakterizacija na zasluzne i nezasluzne je sve samo ne ljudska..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 25/5/2020, 19:41

Legendovich wrote:
debotoijusto wrote:
tre wrote:

do rata,goli kuratz bio,od rata,zasluzni Borac,koji svima more srati po glavi i pametovati... :blj
ajd potrči još nekome u krilo.
Dobro jel ti vidiš koliko si jadan kad moraš na ovakav način ići pisati nešto što bi me kao trebalo uvrjediti!! pa leb te jebo ja sam stvorio oko sebe svojim radom i odricanjem nešto što ti za 3 života nećeš uspjeti. Mene nije bilo stid otići i čistiti lišće, bauštelati po australiji, po RH iako sam završio elektrotehniku. A što si ti pizdek, nemaš ni kučeta ni mačeta niti ćeš imati ikada u životu, sve što imaš je ruka i prazninu u glavi. Ti si fakat za žaliti, nisi vrijedan ni da ti se čvrga opali No

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Guest 25/5/2020, 19:41

Isto tako u svabiji postoje servisi za strance,gdje na svojem domacem jeziku mogu doznati kakva prava imaju,i na sto mogu racunati..usluga i poziv su besplatni..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/5/2020, 19:43

Legendovich wrote:U svabiji nitko nije izuzet od financijske pomoci..jel je sranje globalno,svima se treba pomoci..freelanceri,ovi i oni.svi primaju financijsku pomoc,jer ljudi moraju zivjeti i placati,bar minimalno svoje racune...
Ova karakterizacija na zasluzne i nezasluzne je sve samo ne ljudska..
jel se i u švabiji radi za kikiriki za nekoga u besnom autu, nema se za gablec dok tai netko ide na skijanja i iebavanja tajnica? hrvatski poslodavac je sam kriv kai ga prati takav glas, nije tu kriv tre nisam tu kriv ja, nije tu kriva švabija nego si je hrvatski poslodavac sam kriv i posljedice hrvatskih poslodavaca su iseljavanje pola milje stanovnika.
kai se praviš glup?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by debotoijusto 25/5/2020, 19:45

ebenica wrote:
debotoijusto wrote:
tre wrote:

a koju glupost je napisao? 500 000 ljudi je otišlo iz ove države, nije radi politike, nije radi bleiburga i thompsona.
otišli su jer su bili roblje, hrvatski poslodavac=četnik.
sve , 2/3 poduzetnika ako ne radi nema sredstava na racunu za novcane izdatke , tako u vecini drzava svijeta nema to veze s HR
drugo , posao je zaustavila drzava s pricom o placanju navedenog a ova sad prica pederska , uostalom kao i katolicka djamahirija
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 25/5/2020, 19:46

Legendovich wrote:
tre wrote:
Legendovich wrote:
tre wrote:
Legendovich wrote:
ajd potrazi me..bash bih volio..stvarno bih volio...jedno ti obecavam,to ce ti biti jednosmjerni put..picka ti materina tish nekom prijetiti pseto smrdljivo..nudis svoju guzicu..izopacen si do besvijesti..
eto javio sam ti se desetak puta a najviše preko specijalne policije u kojoj si bio a ta ekipa kaže da bi te baš voljela upoznati no nekako si nakon toga zdimio u švabiju i od tamo se kurčiš.
A ništa javi se kad dođeš u Županju kući svojoj pa da i taj dio odradimo, upoznavanja jel kao i ratnog puta menageru u Audiju koji se voziš javnim prijebozom na posao i bucaš kozojebe po njih pet odjednom.

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Guest 25/5/2020, 19:46

tre wrote:
Legendovich wrote:
debotoijusto wrote:
tre wrote:

ajd potrči još nekome u krilo.
Dobro jel ti vidiš koliko si jadan kad moraš na ovakav način ići pisati nešto što bi me kao trebalo uvrjediti!! pa leb te jebo ja sam stvorio oko sebe svojim radom i odricanjem nešto što ti za 3 života nećeš uspjeti. Mene nije bilo stid otići i čistiti lišće, bauštelati po australiji, po RH iako sam završio elektrotehniku. A što si ti pizdek, nemaš ni kučeta ni mačeta niti ćeš imati ikada u životu, sve što imaš je ruka i prazninu u glavi. Ti si  fakat za žaliti, nisi vrijedan ni da ti se čvrga opali No
ahhhhh..jel se sad bolje osjecas...ajmo ofako Trej,reci cu ti zadnji put pristojno kao covjeku,a ti vidi dalje..ja jesam covjek i obicno sam u drustvu jako ugodan,tako kazu drugi,i jako tolerantan..ako mozes pristojno komunicirati,bez nabijanja bILO koga na kurac,ne sto vrijedja,nego je neprimjereno zrelom covjeku,mozemo divaniti kad pozelis..ako ne,pa stavi me na ignore jebote,koji kuratz si vaku sramotu dopustas,ko zadrili tinejdže..??bit cu covjek do kraja i povuci sve sto sam rekao na konto tvojih roditelja,ispricati se iz srca iskreno,i stvarno reci da mi je zao..i jeste..mnom ne rukovodi Ego,nego razum i ljudski osjecaji..
TVOJ zivot me ne zanima,a ti,malo sacekaj ili pitaj sto sam httio reci,prijel nego izletis jezikom poslovicnim brzim od mozga..sad eto..kako pozelis..

ja sam svojim zivotom zadovoljan,i posteno sam ga prosao..da sutra dojde dama sa kosom,mogu reci,nish nisam propustio..
tako bog s tobom,i svako dobro..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/5/2020, 19:47

tre wrote:
Legendovich wrote:
tre wrote:
Legendovich wrote:
tre wrote:
eto javio sam ti se desetak puta a najviše preko specijalne policije u kojoj si bio a ta ekipa kaže da bi te baš voljela upoznati no nekako si nakon toga zdimio u švabiju i od tamo se kurčiš.
A ništa javi se kad dođeš u Županju kući svojoj pa da i taj dio odradimo, upoznavanja jel kao i ratnog puta menageru u Audiju koji se voziš javnim prijebozom na posao i bucaš kozojebe po njih pet odjednom.
Pomiri se.ne impresioniras me..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Back to top