FSA ide u rat protiv Kurda
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: FSA ide u rat protiv Kurda
Republikanci i demokrati se pofajtali u senatu oko toga koga treba naoružati u predstojećem sukobu.
AlfaOmega- Posts : 10386
2015-09-11
Spam sorry, a baš se zatekla tu trenutno s krpom i kantom...asilovski wrote:šala pobogu, ništa maliciozno, a šta ne čistiš onog degenerika Maramicu? taj kolje, bljuje, pljuje mjakomila cijelo groblje je napravio na par temaTrinity wrote:khm...that's me...
Trinity-
2014-04-17
Trinity, obavezno domestos koristi. Mislim da drugačije ne može.
naravno.asilovski wrote:outsorcane ili?veber wrote:jebote moram doma. došle čistačice.
imaju veće plaće kao free lanceri.
očiste što imaju i odu dalje.
plaća im fiksni + varijabilni dio ovisan o kvadraturi, mjestu rada, udaljenosti.
ne motaju se po firmi besposlene i ne odvlače pažnju kokodakanjem ostalim ženama.
2014-12-30
Tko tamo u stvari protiv koga razuje...znamo da su svi muslici..izgleda da tamo svako selo svoju vojsku ima
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
biće da ga je naljutilo što sam ga stavio na ignor.... slobodno pogledaj moje upise i ako nađeš išta o klanju s moje strane u prvom licu red bi bio da me se banira trajno... ako je pak pljuvanje to što sam ukazao da dotični s poklonjenom diplomom sa pravnog fakulteta u osijeku, prvo svojim odvratnim ismijavanjem mrtvog darka vrijeđa i omalovažava pokojnika, a onda traži dodatne argumente i kad ih dobije onda on vrijeđa na osobnoj razini i drugo očito ga je najviše povrijedilo što sam vrlo jasno pokazao da dotični iako se pohvalio sa naprijed spomenutim statusom pravnika nema pojma o procesnom pravu koje do u detalj obrađuje procesni tijek kaznenog djela.... jebiga nisam mu ja kriv što je toliko osjetljiv, ali me ne čudi ipak je dečec bio samo dečec nesvestan situacije oko sebe dok je onaj po kojem je pljuvao i ismijavao ga već mrtvog svoju glavu nosio u torbi i za to tada lako moguće drago i neiskvareno dijete...Trinity wrote:Spam sorry, a baš se zatekla tu trenutno s krpom i kantom...asilovski wrote:šala pobogu, ništa maliciozno, a šta ne čistiš onog degenerika Maramicu? taj kolje, bljuje, pljuje mjakomila cijelo groblje je napravio na par temaTrinity wrote:khm...that's me...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
hahah šta sam rekao Maramica i njegova psihoza...michaellcmacha wrote:biće da ga je naljutilo što sam ga stavio na ignor.... slobodno pogledaj moje upise i ako nađeš išta o klanju s moje strane u prvom licu red bi bio da me se banira trajno... ako je pak pljuvanje to što sam ukazao da dotični s poklonjenom diplomom sa pravnog fakulteta u osijeku, prvo svojim odvratnim ismijavanjem mrtvog darka vrijeđa i omalovažava pokojnika, a onda traži dodatne argumente i kad ih dobije onda on vrijeđa na osobnoj razini i drugo očito ga je najviše povrijedilo što sam vrlo jasno pokazao da dotični iako se pohvalio sa naprijed spomenutim statusom pravnika nema pojma o procesnom pravu koje do u detalj obrađuje procesni tijek kaznenog djela.... jebiga nisam mu ja kriv što je toliko osjetljiv, ali me ne čudi ipak je dečec bio samo dečec nesvestan situacije oko sebe dok je onaj po kojem je pljuvao i ismijavao ga već mrtvog svoju glavu nosio u torbi i za to tada lako moguće drago i neiskvareno dijete...Trinity wrote:Spam sorry, a baš se zatekla tu trenutno s krpom i kantom...asilovski wrote:šala pobogu, ništa maliciozno, a šta ne čistiš onog degenerika Maramicu? taj kolje, bljuje, pljuje mjakomila cijelo groblje je napravio na par temaTrinity wrote:khm...that's me...
Kermit-
2014-04-17
Odlično religija nevidljive ruke dobija svoje prvosvešteniceveber wrote:naravno.asilovski wrote:outsorcane ili?veber wrote:jebote moram doma. došle čistačice.
imaju veće plaće kao free lanceri.
očiste što imaju i odu dalje.
plaća im fiksni + varijabilni dio ovisan o kvadraturi, mjestu rada, udaljenosti.
ne motaju se po firmi besposlene i ne odvlače pažnju kokodakanjem ostalim ženama.
Kermit-
2014-04-17
koje se u vremenu odrastanja u značajnoj mjeri pokvarilo... moguće utjecaj društva, loših navika tko će znati...
2015-08-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Obama podržao ISIL i Erdogana u borbi protiv Kurda
» Erdogan odobrio veliku vojnu operaciju protiv sirijskih Kurda
» Masakr Kurda
» Erdogan pokrenio pogrom Kurda?!?
» Američki dobrovoljci ogorčeni izdajom Kurda
» Erdogan odobrio veliku vojnu operaciju protiv sirijskih Kurda
» Masakr Kurda
» Erdogan pokrenio pogrom Kurda?!?
» Američki dobrovoljci ogorčeni izdajom Kurda