Kolinda upisuje doktorat
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Kolinda upisuje doktorat
http://www.24sata.hr/politika/predsjednica-upisuje-doktorat-skolarina-iznosi-60000-kuna-448874
"U razredbenom sam postupku i ne smijem davati nikakve izjave. Bit će rezultati u ponedjeljak, rekao nam je prof. Zoran Kurelić ne želeći nam potvrditi informaciju da će on biti mentor predsjednici države.
Naime, kako nam je potvrdio naš izvor, Kolinda Grabar Kitarović prijavila se na doktorat na Fakultetu političkih znanosti.
Na istom fakultetu predsjednica je 2000. godine stekla i titulu magistra međunarodnih odnosa. Navodno i za doktorat upisuje isti smjer.
Inače, školarina za doktorat iznosi 60.000 kuna, a student ima obvezu dolaska na obavezna predavanja.
Predsjednica je danas svratila na fakultet, navodno kako bi obavila intervju."
E, baš me zanima kako će izgledati kad je budu ispitivali na faksu...
"U razredbenom sam postupku i ne smijem davati nikakve izjave. Bit će rezultati u ponedjeljak, rekao nam je prof. Zoran Kurelić ne želeći nam potvrditi informaciju da će on biti mentor predsjednici države.
Naime, kako nam je potvrdio naš izvor, Kolinda Grabar Kitarović prijavila se na doktorat na Fakultetu političkih znanosti.
Na istom fakultetu predsjednica je 2000. godine stekla i titulu magistra međunarodnih odnosa. Navodno i za doktorat upisuje isti smjer.
Inače, školarina za doktorat iznosi 60.000 kuna, a student ima obvezu dolaska na obavezna predavanja.
Predsjednica je danas svratila na fakultet, navodno kako bi obavila intervju."
E, baš me zanima kako će izgledati kad je budu ispitivali na faksu...
mrincredible-
2014-04-16
Re: Kolinda upisuje doktorat
pa jel ispituju kad je doktorat, mislim da ne ide baš tako.
marcellus wrote:pa jel ispituju kad je doktorat, mislim da ne ide baš tako.
Polažu se ispiti. Pogledaj https://www.fpzg.unizg.hr/_download/repository/Pravilnik_dr.studija_Komparativna_politika.pdf, točke 22 i 23.
mrincredible-
2014-04-16
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Najprije neka fakultet zavrsi.
2014-04-12
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
ne moraš završiti fakultet da bi magistrirao ili doktorirao. ;)
2014-12-30
prometni u zegeju. garant.dzango wrote:Sad će morati i Toma.
2014-12-30
Da,cekaj da pita one koji su mu prodali diplomu.
2014-04-12
veber wrote:prometni u zegeju. garant.dzango wrote:Sad će morati i Toma.
Mislim da je povijest na FFZG-u. Pisalo je negdje.
mrincredible-
2014-04-16
džango je mislio na njihovog tomu ;)mrincredible wrote:veber wrote:prometni u zegeju. garant.dzango wrote:Sad će morati i Toma.
2014-12-30
veber wrote:džango je mislio na njihovog tomu ;)mrincredible wrote:veber wrote:prometni u zegeju. garant.dzango wrote:Sad će morati i Toma.
Aha...
mrincredible-
2014-04-16
Zagovor pred trojicom članova komisije, koji nakon predstavljanja doktorata postavljaju pitanja.marcellus wrote:pa jel ispituju kad je doktorat, mislim da ne ide baš tako.
Obično po jedno pitanje svaki.
Ponekad znaju biti jako neugodna pitanja i mučna situacija nakon neuvjerljivog odgovora.
No nitko još nije "pao" na doktoratu. Barem meni nije poznato za neki primjer.
(Bi sam prisutan na dva doktorata i nakon oba sam se osjećao bijedno, iako za to nisam imao osobnog razloga.)
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Prvi i jedini Precednik u regionu koji će nešto da zna od toga šta će da doktoriše i kao takva jedina kvalifikovana da kvalitetno objedini region.
Da rezultati su već vidljivi i bez doktorata,preselila se u Visoku,mi smo po standardu Švicarska,uvodi se vojni rok,svi radnici dobivavaju plače....a kad doktorira biće meda i mleka....udba wrote:Prvi i jedini Precednik u regionu koji će nešto da zna od toga šta će da doktoriše i kao takva jedina kvalifikovana da kvalitetno objedini region.
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
u žaru kampanje i pobede se uvek izgovori nešto više nego šta treba, pogledaj šta je pisalo u planu 21, kaže pun novčanik, ne život na dug, a vidi ove sa švajcarski franakv_vlado wrote:Da rezultati su već vidljivi i bez doktorata,preselila se u Visoku,mi smo po standardu Švicarska,uvodi se vojni rok,svi radnici dobivavaju plače....a kad doktorira biće meda i mleka....udba wrote:Prvi i jedini Precednik u regionu koji će nešto da zna od toga šta će da doktoriše i kao takva jedina kvalifikovana da kvalitetno objedini region.
a stoka i marva i ne zaslužuje ništa nego da joj se tetoši da je se jebe gde stigne
udba- Posts : 4945
2015-11-10
udba wrote:...a stoka i marva i ne zaslužuje ništa nego da joj se tetoši da je se jebe gde stigne
priča sa zerp-om je isto za stoku i marvu sitnog zuba i kratke pameti: 2007. je hss sa friščićem uvjetovao isto ovo što sada traži most. sanader je na sve pristao i zahvaljujući tome dobio većinu u saboru.
poslije se pokazalo kako su međunarodni ugovori koje je hrvatska potpisala onemogućili proglašenje gospodarskog pojasa.
osim što smo ušli u eu, a ti su ugovori bili uvjet da uđemo u eu, što se promijenilo???
sitting_bull-
2015-09-28
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Predsjednik tkz. Ustavnog suda RH plagirao doktorat
» Draganu Čoviću u Zagrebu dodijeljen počasni doktorat
» Igoru Mandiću počasni doktorat Sveučilišta na Rijeci
» Vice je izgubio izbore, uskoro bi mogao i doktorat
» Predsjednik tkz. Ustavnog suda RH plagirao doktorat
» Draganu Čoviću u Zagrebu dodijeljen počasni doktorat
» Igoru Mandiću počasni doktorat Sveučilišta na Rijeci