Predsjednik tkz. Ustavnog suda RH plagirao doktorat
Page 1 of 1
Predsjednik tkz. Ustavnog suda RH plagirao doktorat
http://www.index.hr/vijesti/clanak/potvrdjeno-predsjednik-ustavnog-suda-plagirao-je-doktorat/1025696.aspx
Kermit-
2014-04-17
Re: Predsjednik tkz. Ustavnog suda RH plagirao doktorat
Ali JL i VL na naslovnici Vučić i vrginmost heheh to bi inače bila glavna vijest u iole funkcionalnim demokracijama
Kermit-
2014-04-17
ima li uopće doktora u rvackoj? sve neke titule a vidi se da kurca neznaju.
Guest- Guest
ovo vec postaje zalosno
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Nije imao inspiraciju ..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Imao je pravo Zoki, ovo je slučajna država. Ja bi još dodao, trula od glave do repa.
Gnječ wrote:ima li uopće doktora u rvackoj? sve neke titule a vidi se da kurca neznaju.
Ih............i više nego generala
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
naj mi je HAZU..e tu bi trebalo provrpati i vidjeti sto se krije u balkanskom tink-tanku..
Guest- Guest
jo sun do kolegici 1000 kun da mi napiše diplomski, jedva sun ga obroni i dobi 3 čini mi se, jer nis zno o čemu se rodi.
normalni ljudi nisu munjeni trošiti vrime na pizdarije.
normalni ljudi nisu munjeni trošiti vrime na pizdarije.
2014-04-16
U RH je odavno trebalo zabraniti financiranje doktorata iz državnog proračuna.
U pravilu to nema veze s doktoratima.
U pravilu to nema veze s doktoratima.
2014-04-12
Ne znam oli ste culi ali onaj sta je bio ministar branitelja nekoliko dana ili tjedana je oslobodjen na sudu. Nije kriv , mamu mu jebem lopovsku, uhljebnicku i prevarantsku. heeeeejjjjjj, nije kriv. Ja, Barica(treci stand od stuba) , postar Jankec i Mile iz Cistaprovo znamo da je kriv i nista. Sud ga i jope oslobodio.Tststststs Kila mozga?????
2014-04-14
imate tocno onakovu hrvatsku kakvu zasluzujete
ni manje ni vise
ajzdravo
ni manje ni vise
ajzdravo
pol kile mozga:abraham wrote:Ne znam oli ste culi ali onaj sta je bio ministar branitelja nekoliko dana ili tjedana je oslobodjen na sudu. Nije kriv , mamu mu jebem lopovsku, uhljebnicku i prevarantsku. heeeeejjjjjj, nije kriv. Ja, Barica(treci stand od stuba) , postar Jankec i Mile iz Cistaprovo znamo da je kriv i nista. Sud ga i jope oslobodio.Tststststs Kila mozga?????
"PREDSJEDNIK Odbora za etiku i znanost u visokom obrazovanju, Ivica Vilibić, potvrdio je Hini vjerodostojnost u medijima objavljenog mišljenja toga odbora u kojem se kaže da su citati u doktorskom radu predsjednika Ustavnog suda Miroslava Šeparovića "u najmanju ruku nekorektni", čime je prekršio Etički kodeks.
"Radi s o nekorektnom prenošenju, prepričavanju i sažimanju tuđih tekstova", kaže se u mišljenju Odbora za etiku i znanost u visokom obrazovanju od 23. studenoga 2017. donesenom po prijavi umirovljenog profesora zagrebačkog Pravnog fakulteta Vjekoslava Miličića.
Odbor je ocijenio prijavu Vjekoslava Miličića djelomično osnovanom i utvrdio da je prijavljeni prekršio članak 8. Etičkog kodeksa u smislu nepreglednog i nepotpunog navođenja izvora, odnosno njegov stavak 3. u smislu "plagiranja - prepisivanja ili preuzimanja ideja, misli i riječi drugih autora" bez navođenja izvora. "
Kermit-
2014-04-17
zamisli biti hadezeov sendvičar u švedskoj bog te mazo koja je to tek patologija
Kermit-
2014-04-17
Mislis onaj koji se prijavio da živi u poljskom WC - u na livadi van Zagreba zbog manjeg poreza?abraham wrote:Ne znam oli ste culi ali onaj sta je bio ministar branitelja nekoliko dana ili tjedana je oslobodjen na sudu. Nije kriv , mamu mu jebem lopovsku, uhljebnicku i prevarantsku. heeeeejjjjjj, nije kriv. Ja, Barica(treci stand od stuba) , postar Jankec i Mile iz Cistaprovo znamo da je kriv i nista. Sud ga i jope oslobodio.Tststststs Kila mozga?????
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Similar topics
» Kompromitacija Ustavnog suda
» Čović: Vrijeme je da strane sudije odu iz Ustavnog suda BiH
» Milanović naredio prisluškivanje sudaca Ustavnog suda, čak i hapšenja!
» Dan D – HNS jedinstven; Samo odluka Ustavnog suda i popis iz 2013.
» Prestanak provođenja odluka Ustavnog suda BiH, prestaje i postojanje BiH kao države
» Čović: Vrijeme je da strane sudije odu iz Ustavnog suda BiH
» Milanović naredio prisluškivanje sudaca Ustavnog suda, čak i hapšenja!
» Dan D – HNS jedinstven; Samo odluka Ustavnog suda i popis iz 2013.
» Prestanak provođenja odluka Ustavnog suda BiH, prestaje i postojanje BiH kao države
Page 1 of 1