PORUKA LJUBAVI: Britanski musliman na ulici nudio zagrljaje
Page 1 of 1
PORUKA LJUBAVI: Britanski musliman na ulici nudio zagrljaje
PORUKA LJUBAVI: Britanski musliman na ulici nudio zagrljaje, pogledajte što se dogodilo
Foto: Screenshot/YouTube Autor: Magazin.hr 13:44 26.11.2015
Mladi britanski musliman Nubaid Haroon pronašao je inspiraciju u činu francuskog muslimana koji je, nakon terorističkih napada u Parizu, zavezanih očiju tražio od ljudi na ulici da mu vjeruju i da ga zagrle.
Nubaid Haroon izašao je na ulice Londona s natpisom ‘Ja sam musliman. Želim širiti ljubav i mir. Hoćeš li me zagrliti?’Na ovu prekrasnu gestu kojoj je cilj srušiti zidove predrasuda i neznanja inspirirao ga je francuski musliman koji je isto napravio u Parizu nakon terorističkih napada.
Reakcija ljudi na Nubaidovu poruku bila je nevjerojatno pozitivna. U videu koji prikazuje čitav pothvat mladog Britanca, vidi se da je istinski dirnut time što su ga stranci grlili i uputili mu riječi podrške.
“Htio sam izaći van i osjetiti da mogu napraviti nešto što će utjecati pozitivno na ljude i zbog čega će se nasmiješiti. Previše je ružnih stvari oko nas, a zagrljaj može promijeniti nečiju perspektivu i inspirirati ljude da šire ljubav jer je ona jedini pravi odgovor na nasilje”, rekao je simpatični mladić.
Nubaid je napravio video s ciljem da pokaže kako samo ujedinjeni možemo stati na kraj teroru i da ne smijemo dopustiti strahu da nas okrene protiv nedužnih ljudi.
http://net.hr/magazin/zivotne-ispovijesti/poruka-ljubavi-britanski-musliman-na-ulici-nudio-zagrljaje-pogledajte-sto-se-dogodilo/
Evo nešto i za one koje je obuzela anti-islamska histerija. Nisu svi Muslimani wehabije i glavosjeci. Skockajte se malo. ISIS i ostali extremisti ne čine ni 3% populacije islamskog svijeta.
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Re: PORUKA LJUBAVI: Britanski musliman na ulici nudio zagrljaje
Hm samo čudno da nije poljubio niti jednu od "njihovh" cura, ili je to kod "umjerenih" opasno po život?
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Eva bi rado da je zagrli ovaj mali Arap.
2015-10-07
Ako ga prejako zagrliš, postoji opasnost da mu se odmah aktivira eksplozivni pojas.
crvenkasti-
2014-04-17
ahhahahaahhaahhahaahhahaahhahahaahcrvenkasti wrote:Ako ga prejako zagrliš, postoji opasnost da mu se odmah aktivira eksplozivni pojas.
Guest- Guest
Pa imam ja svog Jordanca i mogu ga grlit dva puta tjedno ak mi se hoće.marcus-t wrote:Eva bi rado da je zagrli ovaj mali Arap.
Guest- Guest
NOVA DRAMA U BRUXELLESU Policija i vatrogasci evakuirali džamiju zbog omotnice s bijelim prahom: 'Možda je antraks...'
- Ma nekom ispala kuverta sa Cocom, kakav antraks.
http://www.jutarnji.hr/strah-od-novog-teroristickog-napada-u-bruxellesu-evakuirana-dzamija-zbog-omotnica-s-bijelim-prahom-/1465647/
- Ma nekom ispala kuverta sa Cocom, kakav antraks.
http://www.jutarnji.hr/strah-od-novog-teroristickog-napada-u-bruxellesu-evakuirana-dzamija-zbog-omotnica-s-bijelim-prahom-/1465647/
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Prvi put čujem...šta je to mačka ili pas?Eva wrote:Pa imam ja svog Jordanca i mogu ga grlit dva puta tjedno ak mi se hoće.marcus-t wrote:Eva bi rado da je zagrli ovaj mali Arap.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Jok, moj frend s ruskog. Jordanac, odličan lik, ateist koji je okusio "čari" života pod šerijom 6 mjeseci u Riyadu.
Guest- Guest
spread znači i rastegnut.
tcccc....
tcccc....
2014-12-30
A ono ampula otrova u ustima
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
dotični krši copyright na grljenja sa britancima
2014-04-15
I tako eva ima "frenda" Jordanca.Eva wrote:Jok, moj frend s ruskog. Jordanac, odličan lik, ateist koji je okusio "čari" života pod šerijom 6 mjeseci u Riyadu.
2015-10-07
Bitno da Eva mrzi Arape i sve bi muslimane šutnula iz Europe. Koja licemjerka, a ja mislio da se stvarno odantifašizirala.
Similar topics
» Nudio je mito novinaru Hedlu, no neće u zatvor
» Užas u Hrvatskoj: Profesor slikao kćer (15) i nudio je prijateljima i poznanicima
» Dodik: Američki ambasador mi je nudio preinačenje zatvorske kazne, otjerao sam ga s mog imanja
» HAG MI NUDIO PROMENU IDENTITETA AKO OPTUŽIM MILOŠEVIĆA: Šokantna ispovest Nikole Šainovića!
» ''Lučin napušta HNS: Vrdoljak mi je prije tjedan dana nudio mjesto ministra obrazovanja''
» Užas u Hrvatskoj: Profesor slikao kćer (15) i nudio je prijateljima i poznanicima
» Dodik: Američki ambasador mi je nudio preinačenje zatvorske kazne, otjerao sam ga s mog imanja
» HAG MI NUDIO PROMENU IDENTITETA AKO OPTUŽIM MILOŠEVIĆA: Šokantna ispovest Nikole Šainovića!
» ''Lučin napušta HNS: Vrdoljak mi je prije tjedan dana nudio mjesto ministra obrazovanja''
Page 1 of 1