Primera División 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 35 of 38
Page 35 of 38 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36, 37, 38
Re: Primera División 19/20
http://sportklub.rs/Fudbal/Primera/a337361-Svlacionica-se-okrenula-protiv-Setjena-Hoce-legendu.htmlSvlačionica se okrenula protiv Setjena: Hoće legendu
Ahahahhahahh, kakva ciganerija od kluba...
Ahahahhahahh, kakva ciganerija od kluba...
Guest- Guest
majmune nakon 10 godina si jos uvijek glup ko vol, kako ti se da bokte retardiranu
End- Posts : 21177
2015-08-25
Covik je srbin.End wrote:majmune nakon 10 godina si jos uvijek glup ko vol, kako ti se da bokte retardiranu
A to sve govori
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Iako su bukvalno svi prvotimci dobili odmor do ponedjeljka i većina njih je otputovala negdje, Ousmane Dembélé je ostao u Barceloni da nastavi još jače trenirati i pripremati se da bude spreman za Ligu prvaka!
koja faca demba, jos malo top3
End- Posts : 21177
2015-08-25
scorpion-
2014-04-18
Glupi niggerscorpion wrote:Siguran sam da će zaigrat na vrhunskom nivou
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
scorpion-
2014-04-18
Njima je Bog odredio da budu u lancima
2015-09-13
http://sportklub.rs/Fudbal/Primera/a337798-Bartomeu-Barselona-je-najvise-pogodjena-ovom-krizom.html
ahahahhaha, gasi se kurvetina ciganska...
ahahahhaha, gasi se kurvetina ciganska...
Guest- Guest
Mogu ugasiti klub kad im rosarijski stakor ode u italiju(juve il inter) zbog manjeg poreza
Guest- Guest
http://sportklub.rs/Fudbal/Champions-League/a337962-Artur-odjavio-Barsu-za-Ligu-sampiona.htmlArtur odjavio Barsu za Ligu šampiona
Nema ko ne piša više po čergarima. Još malo pa se gasi to govno od kluba...
Guest- Guest
Ne želi čovjek imat više ništa sa ciganimaBrat Brale wrote:http://sportklub.rs/Fudbal/Champions-League/a337962-Artur-odjavio-Barsu-za-Ligu-sampiona.htmlArtur odjavio Barsu za Ligu šampiona
‘Vako.
Primera kao takva ne postoji.
Cijenio sam Athletic Bilbao, suvišno je pisati zašto. Atletico Madrid mi je zabavan, jer im Cholo više pretrči od bilo koga na terenu.
Ovi ostali, a naročito ona ogavna prevara od Barcelone, koja je maznula rezervnu garnituru dresova od gayduka na čelu s onim štakorčićem nije vrijedna spomena.
Samo se može osobito štovati Real Madrid.
Zato, GASI VIŠE OVO SMEĆE OD TEME
Primera kao takva ne postoji.
Cijenio sam Athletic Bilbao, suvišno je pisati zašto. Atletico Madrid mi je zabavan, jer im Cholo više pretrči od bilo koga na terenu.
Ovi ostali, a naročito ona ogavna prevara od Barcelone, koja je maznula rezervnu garnituru dresova od gayduka na čelu s onim štakorčićem nije vrijedna spomena.
Samo se može osobito štovati Real Madrid.
Zato, GASI VIŠE OVO SMEĆE OD TEME
Guest- Guest
scorpion-
2014-04-18
Arthur ne zeli vise igrati za barcelonu
Logicno...potpisao je za najveci klub na svijetu i ne zeli trositi energiju na kriminalce iz katalonije
Logicno...potpisao je za najveci klub na svijetu i ne zeli trositi energiju na kriminalce iz katalonije
Guest- Guest
Dybala wrote:Arthur ne zeli vise igrati za barcelonu
Nije potpisao za united, a i koji će kurac? Samo bi čistio kopačke brunu i pogbi...
Guest- Guest
došao var gotova barca a debili tražili transparentnost ono kad se uvjeriš da nisi lopov
http://sportklub.rs/Fudbal/Primera/a338424-Necemo-ni-pokusati-da-dovedemo-Nejmara.html"Nećemo ni pokušati da dovedemo Nejmara"
Ahahhhahha, cigani nemaju ni za biber...
Ahahhhahha, cigani nemaju ni za biber...
Guest- Guest
Samo su proglašeni drugim najvrijednijim nogometnim klubom na svitu, iza Reala...
Glup si ka kurac!
:D
Glup si ka kurac!
:D
Guest- Guest
Page 35 of 38 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36, 37, 38
Similar topics
» Primera División 19/20
» Primera División 18/19
» Primera División 18/19
» Primera División 19/20
» Primera División (za enda i MODRIĆA)