Primera División 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 21 of 38
Page 21 of 38 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 29 ... 38
Re: Primera División 19/20
hahahaha 3 penala na utakmici. Kakvi klošari
Dva najveća ciganska kluba u ligi
Dva najveća ciganska kluba u ligi
Vidal uz Messija najbolji igrač cigana i oni žele da ga prodaju.
Kakvi degenerici, bože dragi...
Kakvi degenerici, bože dragi...
Guest- Guest
scorpion-
2014-04-18
cestitke lorealu i sudackoj masineriji na jos jednoj savrseno odradenoj kradi
End- Posts : 21177
2015-08-25
ahahahha čuj ovog kmečavca, sad mu je opet Real kriv
Za čmarenda
Za čmarenda
Čestitam Realu na zasluženo osvojenom naslovu prvaka kao i svim njegovim navijačima na ovom forumu. Nakon najvećeg engleskog kluba, kao i najvećeg njemačkog kluba, red je da i najveći španjolski klub ranije osigura naslov.
FRANK dislikes this post
A najvećeg hrvatskog si zaboravil, ili ?Roland Deschain wrote:Čestitam Realu na zasluženo osvojenom naslovu prvaka kao i svim njegovim navijačima na ovom forumu. Nakon najvećeg engleskog kluba, kao i najvećeg njemačkog kluba, red je da i najveći španjolski klub ranije osigura naslov.
Zeko-
2015-08-26
This is Angel Correa running into the box before Saúl hits the second penalty.
No retake. No VAR.
kako je samo ovo promaklo lahozu kurvi lorealovskoj
a oči kao u orla sudi sve u centimetar
lopovska mašinerija bome se iskazala poslije korona pauze, barca u svakoj tekmi pokradena, a loreal u svakoj tekmi pokrao
End- Posts : 21177
2015-08-25
Real je bolja ekipa od Barcelone i to je jedina istina i to je isključivi razlog zašto je 90 % već sada prvak. Sve drugo su lamentiranja i kmečanja na nivou kmečanja hajdučića šrd u odnosu na Dinamo u 1. HNL-u.
Zeko-
2015-08-26
Tako je klošaru, Real je kriv što barcelona igra ko kurac. Samo ti kmeči, lijepo te vidjet u suzicamaEnd wrote:lopovska mašinerija bome se iskazala poslije korona pauze, barca u svakoj tekmi pokradena, a loreal u svakoj tekmi pokrao
Jedno pitanje od Ante:
"Daj upitaj onog klosara Tominja na primeri di je cestita realu bayernu i luzerima zasto nije cestita i najvecem talijanskom klubu"
"Daj upitaj onog klosara Tominja na primeri di je cestita realu bayernu i luzerima zasto nije cestita i najvecem talijanskom klubu"
Tominjo zaboravio navesti da ce uskoro i najveci talijanski klub Juventus iz Torina postati 9ti puta zaredom prvak Italije.
Places li senilni stakore
Places li senilni stakore
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Vidim da se na ovom forumu vode kvalitetne debate.kultura na nivou.
2 miseca me nije bilo i moram zaista priznsti da mi je falila ova mentalna i dusevna sirotinja
2 miseca me nije bilo i moram zaista priznsti da mi je falila ova mentalna i dusevna sirotinja
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
<3FRANK wrote:Vidim da se na ovom forumu vode kvalitetne debate.kultura na nivou.
Guest- Guest
Jedna stvar nema debate
Najveci klubovi svojih zemalja su.
Bayern
Juventus
Man.utd
Real
Marseille
Benfica
Dinamo zagreb
Najveci klubovi svojih zemalja su.
Bayern
Juventus
Man.utd
Real
Marseille
Benfica
Dinamo zagreb
2015-09-13
Page 21 of 38 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 29 ... 38
Similar topics
» Primera División 19/20
» Primera División 18/19
» Primera División 18/19
» Primera División 19/20
» Primera División (za enda i MODRIĆA)
» Primera División 18/19
» Primera División 18/19
» Primera División 19/20