Primera División 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 38
Page 2 of 38 • 1, 2, 3 ... 20 ... 38
Re: Primera División 19/20
Daj vrati dečkov kurac u usta i prestani širit glupoću po forumu
da nekoga plate da namjerno siri glupocu ne bi mogao doci na red pored tebe lafe
End- Posts : 21177
2015-08-25
fridrih_niche wrote:Kakva tema...
<3
Jeba vas Pederko u dupe...
Lik veze nema i to je to...
Al PR mašinerija, Nike i slični su ga napumpali u nebo iz čisto financijske koristi...
Pa mi, šta je logično, smeta da se jedan takav napuhanko/mediokritet uspoređuje sa jednim Messijem...
;)
Aha, nike je poznat što tako uz kurac pumpaju random likove u nebo-pogotovo nekog rošavog cigančeta sa madeire ili jordana...
Daj se više ne prosipaj, budalo glupa.
Guest- Guest
Cannavaro :messi je top,ali maradona je goat
Rece covjek koji je i sam ballon'd or .
A i slazem se ...svjetsko prvenstvo je vrh ,u mjesec dana priprema i mjesec turnira morate pokazati sav raskos talenta i prilagodljivosti momcadi s kojom ne igrate inace
Diego se znao prilagoditi timu,a messi ocekuje da sve bude njemu podređeno i u nacionalnoj vrsti
A i slazem se ...svjetsko prvenstvo je vrh ,u mjesec dana priprema i mjesec turnira morate pokazati sav raskos talenta i prilagodljivosti momcadi s kojom ne igrate inace
Diego se znao prilagoditi timu,a messi ocekuje da sve bude njemu podređeno i u nacionalnoj vrsti
Guest- Guest
messi očekuje da njegovi suigrači budu sposobni odigrati doslovno 1 dodavanje, a kamo sreće da samostalno kreiraju 1 akciju na utakmici, al je to ipak iznad svih očekivanja...
znači suigrači 0, a od messija se očekuje sve, to je messiju podređeno u reprezentaciji, a i barceloni, da mora sve sam.
i opet ih dovukao do finala... strava
znači suigrači 0, a od messija se očekuje sve, to je messiju podređeno u reprezentaciji, a i barceloni, da mora sve sam.
2015-08-25
End wrote:messi očekuje da njegovi suigrači budu sposobni odigrati doslovno 1 dodavanje, a kamo sreće da samostalno kreiraju 1 akciju na utakmici, al je to ipak iznad svih očekivanja...
normalno kada carini loptu i sam igra. u reprezentaciji nikom ni ne baca loptu-zato su kurac od ovce jer misli da je bogom dan i da sve može sam...
kakva lažna veličina, bože dragi.
Guest- Guest
Reče covik koji je iz Napulja...Dybala wrote:Cannavaro :messi je top,ali maradona je goat
Ne, moga je rec glavnog konkurenta Bogu Napulja da je bolji, lol...
:D
Guest- Guest
Ne samo šta je najbolji strijelac Argentine ikada, nego je i njen najbolji asistent, lol...Brat Brale wrote:End wrote:messi očekuje da njegovi suigrači budu sposobni odigrati doslovno 1 dodavanje, a kamo sreće da samostalno kreiraju 1 akciju na utakmici, al je to ipak iznad svih očekivanja...
normalno kada carini loptu i sam igra. u reprezentaciji nikom ni ne baca loptu-zato su kurac od ovce jer misli da je bogom dan i da sve može sam...
Stvarno nikome ne dodaje haha...
GLUP SI KA KURAC!
Guest- Guest
Znaci fabio nema pravo reci sto misli... koji licemjeri
A u argentini stakor nije dao nekima da igraju ..nije icardi jedini
Plus u prednjoj liniji igras sa aguerom,tevezom,dybalom,higuainom... imas odlicne kreativce di mariu,pastorea, lavezzia ...vodonose masherana i cambiasa ...je da ... ali kad je mali stakor diktator ..kad se umirovi po treci put ce argentina konacno krenuti naprijed
Plus u prednjoj liniji igras sa aguerom,tevezom,dybalom,higuainom... imas odlicne kreativce di mariu,pastorea, lavezzia ...vodonose masherana i cambiasa ...je da ... ali kad je mali stakor diktator ..kad se umirovi po treci put ce argentina konacno krenuti naprijed
Guest- Guest
Dybala wrote:Znaci fabio nema pravo reci sto misli... koji licemjeri
par meseci nakon finala u kome nije igrao di čmaria igrali prijateljsku nemačka i čmargentina. manje više iste postave osim što kod argentinaca u odnosu na finale nije bilo messija, ali je bilo di čmarie-ishod 4:1 za argentinu u sred nemačke...
Guest- Guest
A Ronaldo ne samo da je daleko najbolji strijelac Portugala u povijesti, nego će uskoro bit i najbolji strijelac u reprezentativnim utakmicama na svijetufridrih_niche wrote:Ne samo šta je najbolji strijelac Argentine ikada, nego je i njen najbolji asistent, lol...Brat Brale wrote:End wrote:messi očekuje da njegovi suigrači budu sposobni odigrati doslovno 1 dodavanje, a kamo sreće da samostalno kreiraju 1 akciju na utakmici, al je to ipak iznad svih očekivanja...
GLUP SI KA KURAC!
maradona za napoli:
dva naslova:
1987. u 30 kola 10 golova, a uzeli su naslov da su imali 15W, 12D i 3 L, znači katastrofa, napoli 42 boda, đubretari 39
1990. u 34 kola 16 golova, 21W, 9D i 4L, napoli 51 bodova, milan 49
i to je njegova kompletna klupska karijera, to bi trebalo biti bolje od messijeve karijere? hahaha
ma Totti je GOAT, ima naslov s romom i SP...
dva naslova:
1987. u 30 kola 10 golova, a uzeli su naslov da su imali 15W, 12D i 3 L, znači katastrofa, napoli 42 boda, đubretari 39
1990. u 34 kola 16 golova, 21W, 9D i 4L, napoli 51 bodova, milan 49
i to je njegova kompletna klupska karijera, to bi trebalo biti bolje od messijeve karijere? hahaha
ma Totti je GOAT, ima naslov s romom i SP...
2015-08-25
ajd smanji mu 50% golova koje je dao amaterskim ekipama pa vidi koliko onda ima golova glupkoscorpion wrote:A Ronaldo ne samo da je daleko najbolji strijelac Portugala u povijesti, nego će uskoro bit i najbolji strijelac u reprezentativnim utakmicama na svijetufridrih_niche wrote:Ne samo šta je najbolji strijelac Argentine ikada, nego je i njen najbolji asistent, lol...Brat Brale wrote:End wrote:messi očekuje da njegovi suigrači budu sposobni odigrati doslovno 1 dodavanje, a kamo sreće da samostalno kreiraju 1 akciju na utakmici, al je to ipak iznad svih očekivanja...
GLUP SI KA KURAC!
2015-08-25
Bespredmetna rasprava...
Messi je najbolji igrač koji je ikad zaigra balun i točka...
;)
;)
Guest- Guest
End wrote:ajd smanji mu 50% golova koje je dao amaterskim ekipama pa vidi koliko onda ima golova glupkoscorpion wrote:A Ronaldo ne samo da je daleko najbolji strijelac Portugala u povijesti, nego će uskoro bit i najbolji strijelac u reprezentativnim utakmicama na svijetufridrih_niche wrote:Ne samo šta je najbolji strijelac Argentine ikada, nego je i njen najbolji asistent, lol...Brat Brale wrote:End wrote:messi očekuje da njegovi suigrači budu sposobni odigrati doslovno 1 dodavanje, a kamo sreće da samostalno kreiraju 1 akciju na utakmici, al je to ipak iznad svih očekivanja...
GLUP SI KA KURAC!
Jest...................................... al u kurcufridrih_niche wrote:Bespredmetna rasprava...
;)
ajde još da ima nekih konkurenata, da nije za nekoliko klasa iznad bilo kojeg igrača.fridrih_niche wrote:Bespredmetna rasprava...
;)
nema smisla opće raspravljat, sve je čisto ko suza.
2015-08-25
Page 2 of 38 • 1, 2, 3 ... 20 ... 38
Similar topics
» Primera División 19/20
» Primera División 18/19
» Primera División 18/19
» Primera División 19/20
» Primera División (za enda i MODRIĆA)
» Primera División 18/19
» Primera División 18/19
» Primera División 19/20