BLEIBURG: TITO - DOZVOLA ZA GENOCID
Page 7 of 12
Page 7 of 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Re: BLEIBURG: TITO - DOZVOLA ZA GENOCID
Bosna i Hercegovina može biti dio Hrvatske samo bez Srba i muslimana ... ili sa neznatnim brojem njihmichaellcmacha wrote:tvoji ujaci su tebi pričali gluposti... na ovakvim stvarima se vidi da nemaš pojmaRingo10 wrote:To što pričaš su gluposti. To bi bilo nemoguće i BiH je vrlo rano određena za posebnu republiku.michaellcmacha wrote:to je glupsone karta federalne države hrvatske, uređena i prezentirana 8.-9. svibnja u topuskom po proglašenju iste... pička im materina komunističko- ustaška... otkud im pravo da već tada baštine ustašku teritorijalnu ostavštinu... ok poslije je ispao da su se preračunale te hrvatske komuniustaše
Bosna i Hercegovina u sklopu nekakve Hrvatske bi sahranila Hrvatsku i politički i ekonomski a nije bilo šanse da se natjera muslimane i Srbe da to prihvate. Muslimansko autonomaštvo se razmahalo već 1942 godine i 13. Handžar je i formirana na fonu toga. PAvelić je uspio u tu diviziju nekako ugurati 5% Hrvata katolika.
ALi ona je bila zamišljena kao zametak muslimanske države ... da je NDH potrajala imala bi rat sa muslimanima.
BiH može biti dio Hrvatske samo ako bi se i muslimani i Srbi sveli na neznatnu manjinu
Što se tiče Srijema tu ni srpski komunisti nisu bili spremni ni za kakve kompromise iako je Hebrang to tražio. I na kraju je razgraničenje napravljeno po većinski etničkom principu.
Pioslije svih onih pokolja i ubijanja u ratu nije bilo šanse za ovakvu kartu. To su bili neki neformalni prijedlozi ali nije bilo ni teoretske šanse da se to ostvari
Posljednji rat je donio neke šanse za tako nešto... ali su Hrvati zasrali sve glupom politikom
Hrvati nemaju strategije ni pameti da je osmisle
Last edited by Ringo10 on Sun 17 May - 12:56; edited 2 times in total
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
i kako ih onda porazio, ah da, porazila ih ruska i bugarska vojska a pičketina se samo šuljala pod repovima njihovih konja i poslje navalio na razoružanu vojsku i civile onako hrabro kako je trovao bunare i dizao putničke vlakove u zrak. Inače vojska od 800 ooo partizana je trebala pregaziti sve živo i neživo bez pomoći rusa i bugara a pregazili su jedino civile i razoružanu vojsku. Moćan je u pm. Ono talijani se predaju 43e oni ulete u gradove i opljačkaju sve iz vojarni a bome i šire i onda uteknu u šumu serući po petama da ih švabe ili ujkani ne stignu. Jesu li ijedan grad branili kad je već bio slobodan? je kurac, posrali pete i natrag u šumu pička im materina što kukavička što koljačkaRingo10 wrote:DA, velika je hrabrost imati njemačke naciste iza leđa i sprovoditi terortre wrote:pa kad je bio pička ko i svi šumski banditi, digne putnički vlak u zrak i utekne u šumu, potrovali bunare, otvoreni sukob izbjegavao kao vrag tamjan i onda na kraju rata naredio da se pobije narod i razoružana vojska. Ono moraš baš biti jebeno bolestan da podržavaš tu kukavicu i koljača, indoktrinacija na najjačeOh_Femder wrote:tre wrote:Pitao si i dobio odgovor, ne znam što sad pokušavaš izvesti ali eto tebi na veselje ;)Oh_Femder wrote:
A taj paket i te endehazijske cigle su se nastavile proizvoditi i nakon 2. sv. rata i ostale i izvan Hrvatske pojam kvalitete sve ovo vrijeme? Parket i cigle? Bua-ha-ha! Jača je to neka bila ciglarska i parketarska država koja je svoju kvalitetu dokazala tako da ni jednog najobičnijeg bandita Tita nije uspjela uloviti s njegovim vodom šumskih razbojnika naoružanih motikama i praćkama
Dobio sam odgovor da je endehazija mogla proizvesti cigle. Neš' mi ti jače države, pa to svaki divljak u Kongu zna od blata ispećiŠto se tiče Tileta, pa što ga onda niste ulovili, usranu kukavicu i kukavelja, kad ste bili takve face ustaške ibermenšovske?tre wrote:Što se tiče tita taj je cijeli rat imao posrane pete, jebiga bio čovjek u kondiciji kao i svi šumski banditi oko njega
budala si jedino ti jer te vrlo lako navući na tanak led i pokazati da nemaš pojma o pojmu... potpuno je nebitno iz današnjeg konteksta razmatrati ondašnju situaciju... bitno je da je komunistička hrvatska imala u planu stvoriti federalnu jedinicu u okviru tadašnje ndh plus istra primorje i otoci... ali ti si glup i ne znam koji kurac si se uopće javio...Ringo10 wrote:MA koje ste vi budalemichaellcmacha wrote:tek drugog srpnja iste godine donosi se odluka o stvaranju nove federalne jedinice jer su srbijanci smatrali da je preopasno u novoj državi da hrvatska ima toliki teritorij... pa se išlo prvo u mrkonjić gradu a potom i u sanskom mostu brže bolje stvarati novu federalnu jedinicu na uštrbe federalne države hrvatske... ;).... polako naučit ćeš, ima vremena... nakon toga i dok se hrvatska nazivala federalnom državom, zavnobih III je svoju jedinicu prozvao narodnom republikom bih... hrvatska se u narodnu republiku preimenovala tek potkraj studenog 1945... inače tebi za informaciju ta federalna država hrvatska je čak imala i TAH, međutim to je MARŠal ukinuo nakon pritiska srbadije... i tako ima tu svašta nešto što vi jugovići ne znatemichaellcmacha wrote:to je glupsone karta federalne države hrvatske, uređena i prezentirana 8.-9. svibnja u topuskom po proglašenju iste... pička im materina komunističko- ustaška... otkud im pravo da već tada baštine ustašku teritorijalnu ostavštinu... ok poslije je ispao da su se preračunale te hrvatske komuniustaše
PA šta će ti BiH sa tri milijuna ljudi koji te mrze i koji su spremni na sve
Hrvatsku bi to uništilo i ta država nikad ne bi bila stabilna i sranja iz 2. sv rata bi se nastavila
Šta će ti teritorije sa neprijateljski nastrojenom populacijom.
Plus što je to bila ekonomska crna rupa
2015-08-08
Budala te napravio a budalača te rodilamichaellcmacha wrote:budala si jedino ti jer te vrlo lako navući na tanak led i pokazati da nemaš pojma o pojmu... potpuno je nebitno iz današnjeg konteksta razmatrati ondašnju situaciju... bitno je da je komunistička hrvatska imala u planu stvoriti federalnu jedinicu u okviru tadašnje ndh plus istra primorje i otoci... ali ti si glup i ne znam koji kurac si se uopće javio...Ringo10 wrote:MA koje ste vi budalemichaellcmacha wrote:tek drugog srpnja iste godine donosi se odluka o stvaranju nove federalne jedinice jer su srbijanci smatrali da je preopasno u novoj državi da hrvatska ima toliki teritorij... pa se išlo prvo u mrkonjić gradu a potom i u sanskom mostu brže bolje stvarati novu federalnu jedinicu na uštrbe federalne države hrvatske... ;).... polako naučit ćeš, ima vremena... nakon toga i dok se hrvatska nazivala federalnom državom, zavnobih III je svoju jedinicu prozvao narodnom republikom bih... hrvatska se u narodnu republiku preimenovala tek potkraj studenog 1945... inače tebi za informaciju ta federalna država hrvatska je čak imala i TAH, međutim to je MARŠal ukinuo nakon pritiska srbadije... i tako ima tu svašta nešto što vi jugovići ne znatemichaellcmacha wrote:to je glupsone karta federalne države hrvatske, uređena i prezentirana 8.-9. svibnja u topuskom po proglašenju iste... pička im materina komunističko- ustaška... otkud im pravo da već tada baštine ustašku teritorijalnu ostavštinu... ok poslije je ispao da su se preračunale te hrvatske komuniustašeRingo10 wrote:
Ne postoji ova država. Možda će jednom postojati ali kako stvari stoje male su šanse.
Hrvati su zajebali opet
Hrvatsku bi to uništilo i ta država nikad ne bi bila stabilna i sranja iz 2. sv rata bi se nastavila
To što pričaš su fantazije
ZA Hrvatsku u povijesnim granicamna vam treba kapacitet za strateško promišljanje a toga nemate ni u tragovima.
Kod vas se sve svodi na nadjebavanja dvije stranke, lopovluk i kunjavu oko Blajburga
Nemate neke jake karizmatiče ličnosti koja bi pokrenula nešto
Nemate ništa samo pravite budale od sebe
2015-09-24
alo nećemo se doticat očeva i matera... pitao sam, dao si glup i netočan odgovor i potom si trkeljao gluposti... federalna država hrvatska je službeni naziv iznešen na zavnohu u topuskom... formiranje bih je išlo par mjeseci kasnije i to ubrzanim tempom upravo s ciljem onemogućavanja stvaranja ustašokomunističke tvorevine hrvatske...Ringo10 wrote:Budala te napravio a budalača te rodilamichaellcmacha wrote:budala si jedino ti jer te vrlo lako navući na tanak led i pokazati da nemaš pojma o pojmu... potpuno je nebitno iz današnjeg konteksta razmatrati ondašnju situaciju... bitno je da je komunistička hrvatska imala u planu stvoriti federalnu jedinicu u okviru tadašnje ndh plus istra primorje i otoci... ali ti si glup i ne znam koji kurac si se uopće javio...Ringo10 wrote:MA koje ste vi budalemichaellcmacha wrote:tek drugog srpnja iste godine donosi se odluka o stvaranju nove federalne jedinice jer su srbijanci smatrali da je preopasno u novoj državi da hrvatska ima toliki teritorij... pa se išlo prvo u mrkonjić gradu a potom i u sanskom mostu brže bolje stvarati novu federalnu jedinicu na uštrbe federalne države hrvatske... ;).... polako naučit ćeš, ima vremena... nakon toga i dok se hrvatska nazivala federalnom državom, zavnobih III je svoju jedinicu prozvao narodnom republikom bih... hrvatska se u narodnu republiku preimenovala tek potkraj studenog 1945... inače tebi za informaciju ta federalna država hrvatska je čak imala i TAH, međutim to je MARŠal ukinuo nakon pritiska srbadije... i tako ima tu svašta nešto što vi jugovići ne znatemichaellcmacha wrote:
to je glupsone karta federalne države hrvatske, uređena i prezentirana 8.-9. svibnja u topuskom po proglašenju iste... pička im materina komunističko- ustaška... otkud im pravo da već tada baštine ustašku teritorijalnu ostavštinu... ok poslije je ispao da su se preračunale te hrvatske komuniustaše
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
kad ti ja tako nešto kažem ljutiš se i ne vjeruješ micrvenkasti wrote:Mene je otac kad sam bio mali tukao genocidom po leđima.
Smrad četnički.
immortal-
2014-04-16
MA tupane to su mokri snovi.michaellcmacha wrote:alo nećemo se doticat očeva i matera... pitao sam, dao si glup i netočan odgovor i potom si trkeljao gluposti... federalna država hrvatska je službeni naziv iznešen na zavnohu u topuskom... formiranje bih je išlo par mjeseci kasnije i to ubrzanim tempom upravo s ciljem onemogućavanja stvaranja ustašokomunističke tvorevine hrvatske...Ringo10 wrote:Budala te napravio a budalača te rodilamichaellcmacha wrote:budala si jedino ti jer te vrlo lako navući na tanak led i pokazati da nemaš pojma o pojmu... potpuno je nebitno iz današnjeg konteksta razmatrati ondašnju situaciju... bitno je da je komunistička hrvatska imala u planu stvoriti federalnu jedinicu u okviru tadašnje ndh plus istra primorje i otoci... ali ti si glup i ne znam koji kurac si se uopće javio...Ringo10 wrote:MA koje ste vi budalemichaellcmacha wrote:
tek drugog srpnja iste godine donosi se odluka o stvaranju nove federalne jedinice jer su srbijanci smatrali da je preopasno u novoj državi da hrvatska ima toliki teritorij... pa se išlo prvo u mrkonjić gradu a potom i u sanskom mostu brže bolje stvarati novu federalnu jedinicu na uštrbe federalne države hrvatske... ;).... polako naučit ćeš, ima vremena... nakon toga i dok se hrvatska nazivala federalnom državom, zavnobih III je svoju jedinicu prozvao narodnom republikom bih... hrvatska se u narodnu republiku preimenovala tek potkraj studenog 1945... inače tebi za informaciju ta federalna država hrvatska je čak imala i TAH, međutim to je MARŠal ukinuo nakon pritiska srbadije... i tako ima tu svašta nešto što vi jugovići ne znate
Još na 1. AVNOJu je Bosna i Hercegovina imala svoju delegaciju i tad je već odlučeno da bude republika
Pričaš gluposti.
BiH bi trebala biti dio Hrvatske ali ne ovakva i ne onakva kakva je bila 1945 niti je to bilo moguće.
To može biti ostvareno kao dio dugotrajnog političkog i ekonomskog procesa. Ali sa ovakvim Hrvatima ... nema šanse
Doduše moglo bi i ratom... ali to bi bilo jako loše. Ali nije isključeno.
A mapu povijesnih hrvatskih zemalja iz 16 Stoljeća koju je Petar Zrinski dobio na dar ja sam ovdje već postavio.
DA bi ostvarili to, treba se prvo manuti budalaština i ludosti koje karakteriziraju današnju Hrvatsku i Hrvate.
Treba stvarati mentalitet i psihologiju pobjednika ... ali sa ovom sumanutom i luđačkom blajburgomanijom to nije moguće, to stvara samo sindrom vječnog gubitnika.
2015-09-24
Pa da, to je najbolji dokaz kakva je kukavica bio; da se nije dao da ga ulovi Gestapo, SS, 9 ofenziva, Otto Skorzeny, a ni Staljin. Jer da se dao uloviti, onda bi ustašama bio heroj ;P Mislim ono, pričaj mi o indoktrinacijitre wrote:pa kad je bio pička ko i svi šumski banditi, digne putnički vlak u zrak i utekne u šumu, potrovali bunare, otvoreni sukob izbjegavao kao vrag tamjan i onda na kraju rata naredio da se pobije narod i razoružana vojska. Ono moraš baš biti jebeno bolestan da podržavaš tu kukavicu i koljača, indoktrinacija na najjačeOh_Femder wrote:tre wrote:Pitao si i dobio odgovor, ne znam što sad pokušavaš izvesti ali eto tebi na veselje ;)Oh_Femder wrote:A taj paket i te endehazijske cigle su se nastavile proizvoditi i nakon 2. sv. rata i ostale i izvan Hrvatske pojam kvalitete sve ovo vrijeme? Parket i cigle? Bua-ha-ha! Jača je to neka bila ciglarska i parketarska država koja je svoju kvalitetu dokazala tako da ni jednog najobičnijeg bandita Tita nije uspjela uloviti s njegovim vodom šumskih razbojnika naoružanih motikama i praćkamatre wrote:
Parket, cigle... ja nedavno rušio jedenu kuću i našao parket proizveden u NDH
Dobio sam odgovor da je endehazija mogla proizvesti cigle. Neš' mi ti jače države, pa to svaki divljak u Kongu zna od blata ispećiŠto se tiče Tileta, pa što ga onda niste ulovili, usranu kukavicu i kukavelja, kad ste bili takve face ustaške ibermenšovske?tre wrote:Što se tiče tita taj je cijeli rat imao posrane pete, jebiga bio čovjek u kondiciji kao i svi šumski banditi oko njega
pa prejako je smrdilo iza njega, kao da je bojne otrove bacio, smrad je bio nesnosan pa bi švabe odustali. Da je barem bio malo kurčevitiji dok su ga švabe svjećom tražile ali jebiga, zato je bio kurčevit nad civilima i zarobljenicimaOh_Femder wrote:Pa da, to je najbolji dokaz kakva je kukavica bio; da se nije dao da ga ulovi Gestapo, SS, 9 ofenziva, Otto Skorzeny, a ni Staljin. Jer da se dao uloviti, onda bi ustašama bio heroj ;P Mislim ono, pričaj mi o indoktrinacijitre wrote:pa kad je bio pička ko i svi šumski banditi, digne putnički vlak u zrak i utekne u šumu, potrovali bunare, otvoreni sukob izbjegavao kao vrag tamjan i onda na kraju rata naredio da se pobije narod i razoružana vojska. Ono moraš baš biti jebeno bolestan da podržavaš tu kukavicu i koljača, indoktrinacija na najjačeOh_Femder wrote:tre wrote:Pitao si i dobio odgovor, ne znam što sad pokušavaš izvesti ali eto tebi na veselje ;)Oh_Femder wrote:
A taj paket i te endehazijske cigle su se nastavile proizvoditi i nakon 2. sv. rata i ostale i izvan Hrvatske pojam kvalitete sve ovo vrijeme? Parket i cigle? Bua-ha-ha! Jača je to neka bila ciglarska i parketarska država koja je svoju kvalitetu dokazala tako da ni jednog najobičnijeg bandita Tita nije uspjela uloviti s njegovim vodom šumskih razbojnika naoružanih motikama i praćkama
mudri to su bili mokri snovi andrije hebranga, i ostatka rukovodstva kph... zbog toga je i ubijen, a ostali su uglavnom ili na vrijeme ušutjeli ili netragom nestali... alo što si glup... tah ti je skraćenica za telegrafska agencija hrvatske... koja je ukinuta po izravnoj naredbi MARŠala na traženje aleksandra rankovića koji je bio glavni inicijator osnivanja tanjug-e i naravno pod njegovom kontrolom... kao i poslije ozna sve do njegove smjene... pa hebrang je u konačnici optužen i proglašen krivim uz podršku informbirou i za suradnju sa ustašama i za sabotažu jugoslavenske industrije...Ringo10 wrote:MA tupane to su mokri snovi.michaellcmacha wrote:alo nećemo se doticat očeva i matera... pitao sam, dao si glup i netočan odgovor i potom si trkeljao gluposti... federalna država hrvatska je službeni naziv iznešen na zavnohu u topuskom... formiranje bih je išlo par mjeseci kasnije i to ubrzanim tempom upravo s ciljem onemogućavanja stvaranja ustašokomunističke tvorevine hrvatske...Ringo10 wrote:Budala te napravio a budalača te rodilamichaellcmacha wrote:budala si jedino ti jer te vrlo lako navući na tanak led i pokazati da nemaš pojma o pojmu... potpuno je nebitno iz današnjeg konteksta razmatrati ondašnju situaciju... bitno je da je komunistička hrvatska imala u planu stvoriti federalnu jedinicu u okviru tadašnje ndh plus istra primorje i otoci... ali ti si glup i ne znam koji kurac si se uopće javio...Ringo10 wrote:
MA koje ste vi budale
Još na 1. AVNOJu je Bosna i Hercegovina imala svoju delegaciju i tad je već odlučeno da bude republika
Pričaš gluposti.
BiH bi trebala biti dio Hrvatske ali ne ovakva i ne onakva kakva je bila 1945 niti je to bilo moguće.
To može biti ostvareno kao dio dugotrajnog političkog i ekonomskog procesa. Ali sa ovakvim Hrvatima ... nema šanse
A mapu povijesnih hrvatskih zemalja iz 16 Stoljeća koju je Petar Zrinski dobio na dar ja sam ovdje već postavio.
DA bi ostvarili to, treba se prvo manuti budalaština i ludosti koje karakteriziraju današnju Hrvatsku i Hrvate.
Treba stvarati mentalitet i psihologiju pobjednika ... ali sa ovom sumanutom i luđačkom blajburgomanijom to nije moguće, to stvara samo sindrom vječnog gubitnika.
2015-08-08
Kad si jadan da jadniji ne možeš biti, onda ti ništa drugo ni ne preostaje nego da daješ jadničke izgovoretre wrote:
pa prejako je smrdilo iza njega, kao da je bojne otrove bacio, smrad je bio nesnosan pa bi švabe odustali. Da je barem bio malo kurčevitiji dok su ga švabe svjećom tražile ali jebiga, zato je bio kurčevit nad civilima i zarobljenicima
Mogli su bit i snovi Boga Oca ... ali kad je nešto nemoguće nemoguće jemichaellcmacha wrote:mudri to su bili mokri snovi andrije hebranga, i ostatka rukovodstva kph... zbog toga je i ubijen, a ostali su uglavnom ili na vrijeme ušutjeli ili netragom nestali... alo što si glup... tah ti je skraćenica za telegrafska agencija hrvatske... koja je ukinuta po izravnoj naredbi MARŠala na traženje aleksandra rankovića koji je bio glavni inicijator osnivanja tanjug-e i naravno pod njegovom kontrolom... kao i poslije ozna sve do njegove smjene... pa hebrang je u konačnici optužen i proglašen krivim uz podršku informbirou i za suradnju sa ustašama i za sabotažu jugoslavenske industrije...Ringo10 wrote:MA tupane to su mokri snovi.michaellcmacha wrote:alo nećemo se doticat očeva i matera... pitao sam, dao si glup i netočan odgovor i potom si trkeljao gluposti... federalna država hrvatska je službeni naziv iznešen na zavnohu u topuskom... formiranje bih je išlo par mjeseci kasnije i to ubrzanim tempom upravo s ciljem onemogućavanja stvaranja ustašokomunističke tvorevine hrvatske...Ringo10 wrote:Budala te napravio a budalača te rodilamichaellcmacha wrote:
budala si jedino ti jer te vrlo lako navući na tanak led i pokazati da nemaš pojma o pojmu... potpuno je nebitno iz današnjeg konteksta razmatrati ondašnju situaciju... bitno je da je komunistička hrvatska imala u planu stvoriti federalnu jedinicu u okviru tadašnje ndh plus istra primorje i otoci... ali ti si glup i ne znam koji kurac si se uopće javio...
Pričaš gluposti.
Ostalo su mahom priče i bajke tra la la
2015-09-24
alo budalo ti napadaš ad hominem i jedrš govna, samo nastavi tupane i dobar tekOh_Femder wrote:Kad si jadan da jadniji ne možeš biti, onda ti ništa drugo ni ne preostaje nego da daješ jadničke izgovoretre wrote:
pa prejako je smrdilo iza njega, kao da je bojne otrove bacio, smrad je bio nesnosan pa bi švabe odustali. Da je barem bio malo kurčevitiji dok su ga švabe svjećom tražile ali jebiga, zato je bio kurčevit nad civilima i zarobljenicima
tre je najgluplji, to se ne da čitati bez gađenja šta piše
miha najpokvareniji, pokušava neku litaniju i neke argumente kao zna što priča, a ne zna
a ero je sotona, direktno iz pakla i u pakao će vas poslati ako se ne osvijestite
uostalom, bijedni hrvatići, tko njih šta pita gdje žele ..
miha najpokvareniji, pokušava neku litaniju i neke argumente kao zna što priča, a ne zna
a ero je sotona, direktno iz pakla i u pakao će vas poslati ako se ne osvijestite
uostalom, bijedni hrvatići, tko njih šta pita gdje žele ..
sora, ne znam jel to za tebe uvreda il kompliment, al...
jebo ti tito mater
jebo ti tito mater
Pa hajde objasni mi ti kakvo je to opravdanje da su Tita, koji je imao najznačajniji pokret otpora u Europi, Švabe odustali pokušati uloviti jer mu je vojska bila svrabljiva i smrdljiva (kao što je i bila, ali je Hitleru ipak jebala mater do te mjere da je na njih poslao metar neuspješnih ofenziva), ako ne jadnički odgovor intelektualno potkapacitiranog jadnika? Quod erat demonstrandum!tre wrote:alo budalo ti napadaš ad hominem i jedrš govna, samo nastavi tupane i dobar tekOh_Femder wrote:Kad si jadan da jadniji ne možeš biti, onda ti ništa drugo ni ne preostaje nego da daješ jadničke izgovoretre wrote:pa prejako je smrdilo iza njega, kao da je bojne otrove bacio, smrad je bio nesnosan pa bi švabe odustali. Da je barem bio malo kurčevitiji dok su ga švabe svjećom tražile ali jebiga, zato je bio kurčevit nad civilima i zarobljenicima
Pa tebi je jebo mater tako što je tvojima davao stanove na prestižnim zagrebačkim lokacijama. Ili ti imaš neku bolju definiciju?marcellus wrote:sora, ne znam jel to za tebe uvreda il kompliment, al...
jebo ti tito mater
Oh_Femder wrote:Pa tebi je jebo mater tako što je tvojima davao stanove na prestižnim zagrebačkim lokacijama. Ili ti imaš neku bolju definiciju?marcellus wrote:sora, ne znam jel to za tebe uvreda il kompliment, al...
jebo ti tito mater
Guest- Guest
Ne voli Jozu ali voli AntuLegendovich wrote:reklobi se da Tre ne voli Titu...
Nema veze, oba su nasi
2015-09-24
Pa kad si ti vidio da ustašlija voli sposobnog i nepobjedivog hrvatskog alfa mužjaka? Luzerima samo luzeri imponirajuLegendovich wrote:reklobi se da Tre ne voli Titu...
Similar topics
» Bleiburg, Jasenovac, Tito, Tudjman, pa Alexandra Zec
» Komšić: RS institucionalno veliča genocid, u Hrvatskoj se negira genocid nad Srbima, Romima i Jevrejima
» Tko će navesti da je doktorirao na Tito i ribari, Tito i njegov pas i slične budalaštine...
» Vlada povećala kvotu dozvola za rad stranaca
» Bleiburg
» Komšić: RS institucionalno veliča genocid, u Hrvatskoj se negira genocid nad Srbima, Romima i Jevrejima
» Tko će navesti da je doktorirao na Tito i ribari, Tito i njegov pas i slične budalaštine...
» Vlada povećala kvotu dozvola za rad stranaca
» Bleiburg
Page 7 of 12