Vlada povećala kvotu dozvola za rad stranaca
Page 1 of 1
Vlada povećala kvotu dozvola za rad stranaca
Za još 3269
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2015159
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2015159
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Vlada povećala kvotu dozvola za rad stranaca
Građevina , promet, prehrambena industrija, poljoprivreda i šumarstvo
Dakle ovo su sve poslovi gdje njima nepada na pamet dizati cijenu rada dakle neisplati ih se ići radit
Dakle ovo su sve poslovi gdje njima nepada na pamet dizati cijenu rada dakle neisplati ih se ići radit
2014-04-11
Da Bog da vam sve krahiralo
2014-04-11
VLADA je danas na 110. sjednici povećala ovogodišnju kvotu dozvola za zapošljavanje stranaca za 3269, a ujedno je i izmijenila odluku omogućivši zapošljavanje u javnoj službi i državnoj upravi na poslovima vezanim za EU fondove
Bas me zanima na koje to tocno strance ciljaju kod zaposljavanja u poslovima vezanim za eu fondove. Bice nekim svojim pajdama zele namjestit eu pinke, mirise mi na cirkus...
Bas me zanima na koje to tocno strance ciljaju kod zaposljavanja u poslovima vezanim za eu fondove. Bice nekim svojim pajdama zele namjestit eu pinke, mirise mi na cirkus...
Guest- Guest
Similar topics
» SDP-ova vlada u godinu dana povećala javni dug za 18 milijardi
» Usred svega ovoga, Vlada je upravo povećala plaće šefovima Agencije za poljoprivredu i hranu
» Plenkijeva vlada je jedna od najgorih vlada od Milke Planinc na ovamo
» Vule se ne da:'I dalje tvrdim da je Plenkoviceva vlada ustaska vlada'
» Vučić prati situaciju u Lijepoj našoj, komentirao poziv na ispriku: 'Politiku Srbije će voditi njezin predsjednik i vlada, a ne vlada Hrvatske'
» Usred svega ovoga, Vlada je upravo povećala plaće šefovima Agencije za poljoprivredu i hranu
» Plenkijeva vlada je jedna od najgorih vlada od Milke Planinc na ovamo
» Vule se ne da:'I dalje tvrdim da je Plenkoviceva vlada ustaska vlada'
» Vučić prati situaciju u Lijepoj našoj, komentirao poziv na ispriku: 'Politiku Srbije će voditi njezin predsjednik i vlada, a ne vlada Hrvatske'
Page 1 of 1