Veliki val otkaza u Italiji zbog korone
Page 1 of 1
Veliki val otkaza u Italiji zbog korone
Od pola miljona do miljon a negdi procjene oko 850 tisuća radnih mjesta
https://www.novosti.rs/planeta/svet/907718/ekonomska-situacija-italiji-bice-otkaza-zbog-korone
https://www.novosti.rs/planeta/svet/907718/ekonomska-situacija-italiji-bice-otkaza-zbog-korone
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Veliki val otkaza u Italiji zbog korone
A ništa, eto nam radne snage koja nedostaje.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:A ništa, eto nam radne snage koja nedostaje.
Srećom pa su Talijani vrući za rad skoro ka i mi...
darth_vader-
2014-04-17
Misliš da ne vide klimu koju stvaraju plenki i pupi, nahrupit će k nama i trgati se za dobre plaće.jasambrend wrote:dijagram wrote:A ništa, eto nam radne snage koja nedostaje.
Srećom pa su Talijani vrući za rad skoro ka i mi...
dijagram-
2015-08-09
Nije, nego me malo strah da Yoda nikako neće doći na red za sinekuricu sad... prvo su po redu išli "branitelji" pa njihova djeca, manjine, a sad još i Talijani koje ćemo zbog kvota morati primiti, sve već riješeno s Michelom... :)
darth_vader-
2014-04-17
A onda će i migranti, stvarno gadno, nikako se uposliti na dobru poziciju. Uzgred, nema ga nešto, valjda je ok. Trenira.jasambrend wrote:Nije, nego me malo strah da Yoda nikako neće doći na red za sinekuricu sad... prvo su po redu išli "branitelji" pa njihova djeca, manjine, a sad još i Talijani koje ćemo zbog kvota morati primiti, sve već riješeno s Michelom... :)
dijagram-
2015-08-09
Radi čovik od-do, a ne k'o neki... na forumu stalno... :)
darth_vader-
2014-04-17
Similar topics
» HGK će dati čak 200 do 250 otkaza zbog krize?
» Ryanair nije poštovao pravila protiv korone, prijeti mu obustava letova u Italiji
» Veliki sukob kineskih imigranata i policije u Italiji, Kinezi se zabarikadirali u tvornicu
» Veliki skandal u Italiji: korupcija, zavist i pohlepa u Vatikanu, sloboda novinarima
» Kim Suljo I se obraća javnosti po 364 put u ovoj godini:'Očekuje se veliki udar korone u Srbiji
» Ryanair nije poštovao pravila protiv korone, prijeti mu obustava letova u Italiji
» Veliki sukob kineskih imigranata i policije u Italiji, Kinezi se zabarikadirali u tvornicu
» Veliki skandal u Italiji: korupcija, zavist i pohlepa u Vatikanu, sloboda novinarima
» Kim Suljo I se obraća javnosti po 364 put u ovoj godini:'Očekuje se veliki udar korone u Srbiji
Page 1 of 1