ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

'' Hrvatska ČUDNA SITUACIJA JESU LI EPIDEMIOLOŠKE MJERE PRELAKO POPUSTILE? Belgijancu s Hvara ukinuta samoizolacija nakon tri dana''

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

'' Hrvatska ČUDNA SITUACIJA JESU LI EPIDEMIOLOŠKE MJERE PRELAKO POPUSTILE? Belgijancu s Hvara ukinuta samoizolacija nakon tri dana'' - Page 2 Empty Re: '' Hrvatska ČUDNA SITUACIJA JESU LI EPIDEMIOLOŠKE MJERE PRELAKO POPUSTILE? Belgijancu s Hvara ukinuta samoizolacija nakon tri dana''

Post by omni 14/5/2020, 09:24

mutava baštarda wrote:
Noor wrote:
mutava baštarda wrote:
mortal wrote:kako su mjere popustile kad u apoteke još uvijek ulaze 1 po 1 a liječnici ne rade
sve telefonom
i hitni slučajevi
ambulante prazne
mislim da korona nije u pitanju nego kako izigrati narod
rado bi znala koliko je mrtvih od kada je nastupila korona a da nisu umrli od korone
sigurno daleko više nego onih koji su umrli od korone
u hrvatskoj se svakog dana rodi 50toro manje dice nego što umre starih...
BMK za Koronu, imamo mi i većih problema... A sad političarima odjednom stalo za naše bake i djedove koji su opterećenje za zdravstvo i mirovinske fondove...
Nemojte me jebat....
:D
pa zaduši onda svoje jastukom il im daj cidokora, šta čekaš koronu, to može i potrajati
Pa to je ludi Turčin napravio svom sinu. Ugušio ga kušinom, a bolnica rekla da je korona. Poslije ovaj otišao na policiju i priznao da ga je on ubio....
E bas je lud, gdje ce priznat.

omni

2014-04-12

Back to top Go down

'' Hrvatska ČUDNA SITUACIJA JESU LI EPIDEMIOLOŠKE MJERE PRELAKO POPUSTILE? Belgijancu s Hvara ukinuta samoizolacija nakon tri dana'' - Page 2 Empty Re: '' Hrvatska ČUDNA SITUACIJA JESU LI EPIDEMIOLOŠKE MJERE PRELAKO POPUSTILE? Belgijancu s Hvara ukinuta samoizolacija nakon tri dana''

Post by mutava baštarda 14/5/2020, 09:27

Isprva se mislilo da je dječak preminuo od koronavirusa koji mu je dijagnosticiran u bolnici. Toktas je sina doveo u bolnicu u kojoj su ih smjestili u karantenu, a istog se dana dogodio stravičan zločin, javlja Daily Sabah.

Toktas je 11 dana kasnije priznao policiji da je on odgovoran.

"Pritisnuo sam sina jastukom i držao ga 15 minuta. Sin se opirao, a nakon što je prestao podigao sam jastuk. Tada sam dozvao liječnike da skinem sumnnju sa sebe", stoji u njegovu priznanju.

2015-09-14

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics