kako će se putovati po Europi
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: kako će se putovati po Europi
Nadam se normalizaciji najkasnije do rujna.
Imam planove.
;-)
Imam planove.
;-)
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
kic wrote:
tema je krenula u dobrom smjeru
just like planned
Pa da...isto ko i život..tko je mislio na covid prije 6 mjeseci. Pa sad ti planiraj.
Guest- Guest
to je najjači argument protiv centralnog planiranja, vlada, sabora, zakona, agencija, komiteta, stožera i ostalih izvršnih vijeća..
možeš imati ideju kako bi nešto trebalo izgledati, tj faktori na koje možeš utjecati, i to je to..
ostalo je random..
dečka za srce ??
immortal-
2014-04-16
mortal wrote:dečka za srce ??
Da, volim ga dragati po jajima i držati za srce.
Fora je slika tjera na razmišljanje ili čak i bunt (nije to tako kako je prikazano blabla itd.).
Guest- Guest
kic wrote:
to je najjači argument protiv centralnog planiranja, vlada, sabora, zakona, agencija, komiteta, stožera i ostalih izvršnih vijeća..
možeš imati ideju kako bi nešto trebalo izgledati, tj faktori na koje možeš utjecati, i to je to..
ostalo je random..
Aben opet prčka po Kicovom profilu...
darth_vader-
2014-04-17
neke budi iz zabludevenus wrote:mortal wrote:dečka za srce ??
Fora je slika tjera na razmišljanje ili čak i bunt (nije to tako kako je prikazano blabla itd.).
immortal-
2014-04-16
jasambrend wrote:kic wrote:
ostalo je random..
Aben opet prčka po Kicovom profilu...
Guest- Guest
mortal wrote:neke budi iz zabludevenus wrote:mortal wrote:dečka za srce ??
Može se meditirat na sliku, definitivno..moguće naleti neka spoznaja ili odgovor na pitanje..
Poput na primjer, kako sam zapeo/la u braku s osobom koja mi zapravo po malo čemu odgovara..što mi je bilo u glavi i tko je "kriv" ..
Guest- Guest
kic wrote:
kako će se raditi i preživljavati će uskoro bit pitanje..
odlicna primjedba....kako??..vrlo yebeno...mnogi ce ostati bez svojih nekretnina,auta,luksuznog nivoa zivota..to ce prvo poceti..
Guest- Guest
Jeble ih mjere i pravila i #ostanidomakic wrote:
https://www.index.hr/vijesti/clanak/uskoro-cemo-moci-putovati-po-europi-komisija-objavila-niz-mjera-i-pravila/2182681.aspx
Skoro ništa ne leti, autobusi ne voze, vlakovi prorijeđeni...koliko štete
Tek možda i ako početkom slijedećeg mjeseca. I to oni koji su nekako preživjeli lockdown.
Ovdje napokon dućani otvoreni, horeca idući mjesec, redovi ispred.
Da popizdiš od čekanja. I onda napokon uđeš, ali ništa od isprobavanja robe u kabinama.
A već sam imala u planu dovući štendere robe i isprobavati do prekosutra.Ništa od toga.
Svejedno, lijepo je opet vidjeti puna parkirališta.
I nisam mislila da će mi faliti vožnja u kolonama.
Trinity-
2014-04-17
od subote njemci popuštaju mjere. Vise nisu potpune kontrole na granici nego nasumične
Guest- Guest
Povratak u stvarnost bit će surov .kic wrote:
kako će se raditi i preživljavati će uskoro bit pitanje..
Trinity-
2014-04-17
Koliko kmeče pojedinci, pitanje je kako bi recimo rat uopće preživjeli... jel itko od vas dvije godine bio bez struje/vode, a da ne govorim o ostalim luksuzima tipa mlijeko/jogurt/kruh te život pod konstantnom općom opasnosti? Mjesec jebenih dana u luksuznim objektima sa zalihama hrane za izdurat ww3 i 4, strujom/vodom/internetom je bija problem za izdržati? Ma neka "civilizacija" doslovno ide u pičku materinu, zaslužila je to većina kmečavaca...
darth_vader-
2014-04-17
zna se šta je gore, ali ovo je polagano kondicioniranje/kuhanje u tavi..
jasambrend wrote:Koliko kmeče pojedinci, pitanje je kako bi recimo rat uopće preživjeli... jel itko od vas dvije godine bio bez struje/vode, a da ne govorim o ostalim luksuzima tipa mlijeko/jogurt/kruh te život pod konstantnom općom opasnosti? Mjesec jebenih dana u luksuznim objektima sa zalihama hrane za izdurat ww3 i 4, strujom/vodom/internetom je bija problem za izdržati? Ma neka "civilizacija" doslovno ide u pičku materinu, zaslužila je to većina kmečavaca...
E pa to
Ova dva mjeseca zbilja nisu neki problem
Štoviše ugodno proljeće
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
kic wrote:
zna se šta je gore, ali ovo je polagano kondicioniranje/kuhanje u tavi..
Razmaženost... najviše cvile oni koji ozbiljniju krizu nisu ni osjetili... jebote, ne znam kako su nam dide i babe preživili pravu poslijeratnu glad, bolesti i neimaštinu, ali čini mi se da je s današnjim kmečavcima kraj civilizacije definitivno blizu... i neka je...
darth_vader-
2014-04-17
Hektorović wrote:jasambrend wrote:Koliko kmeče pojedinci, pitanje je kako bi recimo rat uopće preživjeli... jel itko od vas dvije godine bio bez struje/vode, a da ne govorim o ostalim luksuzima tipa mlijeko/jogurt/kruh te život pod konstantnom općom opasnosti? Mjesec jebenih dana u luksuznim objektima sa zalihama hrane za izdurat ww3 i 4, strujom/vodom/internetom je bija problem za izdržati? Ma neka "civilizacija" doslovno ide u pičku materinu, zaslužila je to većina kmečavaca...
E pa to
Ova dva mjeseca zbilja nisu neki problem
Štoviše ugodno proljeće
Prvi put se za godišnji doslovno odmorio u 23 godine staža...obnovija si brodić tip-top, iša na ribe stalno...jebeš ti režim koji te ne pusti na more barem desetak sati/dan...
darth_vader-
2014-04-17
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Kako je SADe izazvala migranstku krizu u Europi
» Kako je Saudijska Arabija u Europi stvorila Kalifat
» Kako je Dodik izgubio moćnog saveznika u Austriji i Europi
» Njemački Bayer kupio Monsanto kako bi započeo sa GMO ekspanzijom u Europi?!?
» New York Times nahvalio Hrvatsku: “Hrvati su pokazali Europi kako se to radi”
» Kako je Saudijska Arabija u Europi stvorila Kalifat
» Kako je Dodik izgubio moćnog saveznika u Austriji i Europi
» Njemački Bayer kupio Monsanto kako bi započeo sa GMO ekspanzijom u Europi?!?
» New York Times nahvalio Hrvatsku: “Hrvati su pokazali Europi kako se to radi”
Page 2 of 3