kako će se putovati po Europi
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
kako će se putovati po Europi
https://www.index.hr/vijesti/clanak/uskoro-cemo-moci-putovati-po-europi-komisija-objavila-niz-mjera-i-pravila/2182681.aspx
AUTOBUSI I MINIBUSEVI:
* Trebaju se koristiti stražnja vrata za ulazak putnika, a prozračivanje se vrši otvaranjem prozora umjesto uključivanjem klimatizacije.
ajme.
Re: kako će se putovati po Europi
Svabija josh ima gešperovane granice,OBAVEZNA karantena od 2 tjedna pri ulasku u Svabiju...
Guest- Guest
* Željeznički prijevoznici trebaju koristiti sustave brojanja putnika, posebice u prigradskim vlakovima radi upravljanja kapacitetom.
* Tamo gdje se ne mogu osigurati odgovarajuće razine javnog zdravlja, treba razmotriti zatvaranje postaja.
njih ce jebati, a iz frankfurta reoplan pun virusa aterira i nikom nista:)
budalastine
budalastine
dijagram-
2015-08-09
Pronađeni svi s korona leta!!!dijagram wrote:njih ce jebati, a iz frankfurta reoplan pun virusa aterira i nikom nista:)
budalastine
Jel moguće da im je lakše sada loviti ih, nego prije leta ili na granicama, tko putuje kopnom, tražiti potvrde da su negativni? O daljnjem prijenosu virusa po korona free zonama je besmisleno reći išta...očito je nevažno.
IDIOTI GLUPI!!
otišlo sve ukurac.to ti je tako,kad zakone pravi diletanti i tzv.struka, lišena svakog osjećaja normalnog i realnog života.to što će mali miljun malih privatnika i firmi riknut,jebe im se,kad im debela plaća stiže iz državnog proračuna.i nikad nisu morali radit za svoju plaću..
max123- Posts : 2853
2015-10-28
e, ali čemu su nas 2 mjeseca onda gutili i klali tupim nožem, ako se sad odjednom doslovno preko noći sve smije i može...max123 wrote:otišlo sve ukurac.to ti je tako,kad zakone pravi diletanti i tzv.struka, lišena svakog osjećaja normalnog i realnog života.to što će mali miljun malih privatnika i firmi riknut,jebe im se,kad im debela plaća stiže iz državnog proračuna.i nikad nisu morali radit za svoju plaću..
sad ce istru opet zatvorit i vratit mjere..
Noor wrote:e, ali čemu su nas 2 mjeseca onda gutili i klali tupim nožem, ako se sad odjednom doslovno preko noći sve smije i može...max123 wrote:otišlo sve ukurac.to ti je tako,kad zakone pravi diletanti i tzv.struka, lišena svakog osjećaja normalnog i realnog života.to što će mali miljun malih privatnika i firmi riknut,jebe im se,kad im debela plaća stiže iz državnog proračuna.i nikad nisu morali radit za svoju plaću..
Večeras koncert na zapadnoj strani Zagreba, pun kufer ljudi, jedan na drugom. Ne možeš zaustavit život.
Noor, profilna ti je mrak, razbija ovaj forum na komadiće
Guest- Guest
Budite odgovorni #ostanidoma
mutava baštarda wrote:Budite odgovorni #ostanidoma
Ja se toga itekako držim. Do dućana i doma. Nego, promatram svijet oko sebe i ne zamjeram im.
Guest- Guest
Eto, bit ce znaci svega opet ...jasno da ne mozes zaustaviti život, ali koncerti nisu nužni...jošvenus wrote:Noor wrote:e, ali čemu su nas 2 mjeseca onda gutili i klali tupim nožem, ako se sad odjednom doslovno preko noći sve smije i može...max123 wrote:otišlo sve ukurac.to ti je tako,kad zakone pravi diletanti i tzv.struka, lišena svakog osjećaja normalnog i realnog života.to što će mali miljun malih privatnika i firmi riknut,jebe im se,kad im debela plaća stiže iz državnog proračuna.i nikad nisu morali radit za svoju plaću..
Večeras koncert na zapadnoj strani Zagreba, pun kufer ljudi, jedan na drugom. Ne možeš zaustavit život.
Tnx, baš si me nasmijala ;)
Spadaš u rizičnu skupinu? Ako ne, onda idi na sunce i uživaj na zraku... tako se najbolje srede virusi, a tako i ovaj...venus wrote:mutava baštarda wrote:Budite odgovorni #ostanidoma
Ja se toga itekako držim. Do dućana i doma. Nego, promatram svijet oko sebe i ne zamjeram im.
Noor wrote:Eto, bit ce znaci svega opet ...jasno da ne mozes zaustaviti život, ali koncerti nisu nužni...jošvenus wrote:Noor wrote:e, ali čemu su nas 2 mjeseca onda gutili i klali tupim nožem, ako se sad odjednom doslovno preko noći sve smije i može...max123 wrote:otišlo sve ukurac.to ti je tako,kad zakone pravi diletanti i tzv.struka, lišena svakog osjećaja normalnog i realnog života.to što će mali miljun malih privatnika i firmi riknut,jebe im se,kad im debela plaća stiže iz državnog proračuna.i nikad nisu morali radit za svoju plaću..
Slažem se da je još rano za koncerte...
Nadam se da su ti takve i u real life. Moje jesu
Guest- Guest
mutava baštarda wrote:Spadaš u rizičnu skupinu? Ako ne, onda idi na sunce i uživaj na zraku... tako se najbolje srede virusi, a tako i ovaj...venus wrote:mutava baštarda wrote:Budite odgovorni #ostanidoma
Ne spadam, bar mislim da ne
Paše mi sad ovako malo osame do polovice lipnja, taman da se malo situacija još smiri.
Guest- Guest
A ludo jednavenus wrote:Noor wrote:Eto, bit ce znaci svega opet ...jasno da ne mozes zaustaviti život, ali koncerti nisu nužni...jošvenus wrote:Noor wrote:e, ali čemu su nas 2 mjeseca onda gutili i klali tupim nožem, ako se sad odjednom doslovno preko noći sve smije i može...max123 wrote:otišlo sve ukurac.to ti je tako,kad zakone pravi diletanti i tzv.struka, lišena svakog osjećaja normalnog i realnog života.to što će mali miljun malih privatnika i firmi riknut,jebe im se,kad im debela plaća stiže iz državnog proračuna.i nikad nisu morali radit za svoju plaću..
Slažem se da je još rano za koncerte...
Nadam se da su ti takve i u real life. Moje jesu
Ima dosta gdje god treba biti
Noor wrote:
A ludo jedna
Ima dosta gdje god treba biti
Tako treba. Ta nismo surf daske nego prave žene, sa oblinama.
Guest- Guest
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Nadam se normalizaciji najkasnije do rujna.
Imam planove.
;-)
Imam planove.
;-)
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Kako je SADe izazvala migranstku krizu u Europi
» Kako je Saudijska Arabija u Europi stvorila Kalifat
» Kako je Dodik izgubio moćnog saveznika u Austriji i Europi
» Njemački Bayer kupio Monsanto kako bi započeo sa GMO ekspanzijom u Europi?!?
» New York Times nahvalio Hrvatsku: “Hrvati su pokazali Europi kako se to radi”
» Kako je Saudijska Arabija u Europi stvorila Kalifat
» Kako je Dodik izgubio moćnog saveznika u Austriji i Europi
» Njemački Bayer kupio Monsanto kako bi započeo sa GMO ekspanzijom u Europi?!?
» New York Times nahvalio Hrvatsku: “Hrvati su pokazali Europi kako se to radi”
Page 1 of 3