Na danasnji dan
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Na danasnji dan
Pička ti materina majmune, ti nogometnu reprezentaciju Hrvatske nazivaš prčijom? Takav debil poput tebe je obično smrdljivo govno, idiote. Možeš mrziti Mamića, možeš mrziti Šukera, možeš mrziti Modrića, ali reprezentacija Hrvatske je nešto miljama iznad toga. Kako te nije sramota idiote bolesni?Andreas Goldberger wrote:Današnji kapetan prčije bi onako skočio s milicajca jedino da mu ide uzeti torbu s lovom koju s zajedno oprao s onim kriminalcem koji je pobjegao u Međugorje.
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
Čekaj,jeli ovo onaj što je vodio navijanje nedavno s istoka (kad je sjever bio prazan)? :)fridrih_niche wrote:Ima i kultniji torcidas u Beogradu...
Guest- Guest
pustimo razmirice medu nama, ovdje smo svi protiv srpskih govana
End- Posts : 21177
2015-08-25
Zeko...... DA BIH RIJEC REKAO NA OVO.Zeko wrote:Pička ti materina majmune, ti nogometnu reprezentaciju Hrvatske nazivaš prčijom? Takav debil poput tebe je obično smrdljivo govno, idiote. Možeš mrziti Mamića, možeš mrziti Šukera, možeš mrziti Modrića, ali reprezentacija Hrvatske je nešto miljama iznad toga. Kako te nije sramota idiote bolesni?Andreas Goldberger wrote:Današnji kapetan prčije bi onako skočio s milicajca jedino da mu ide uzeti torbu s lovom koju s zajedno oprao s onim kriminalcem koji je pobjegao u Međugorje.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Tako je brate Ende.End wrote:pustimo razmirice medu nama, ovdje smo svi protiv srpskih govana
Zna se kome vjere nema.
I tko je enemy
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
jasambrend wrote:Dybala wrote:Kic pederu ...fuck off
2015-09-13
FRANK wrote:Tako je brate Ende.End wrote:pustimo razmirice medu nama, ovdje smo svi protiv srpskih govana
Zna se kome vjere nema.
I tko je enemy
Guest- Guest
Ko jebe srbe, totalno su nebitni i nevazni. A mi moramo gledati sebe i cistiti govna u svojoj drzavi!End wrote:pustimo razmirice medu nama, ovdje smo svi protiv srpskih govana
Guest- Guest
Ja nisam protiv srba i ne smatram ih neprijateljima. Najgori su mi ovi balavci poput čmarenda koji je srao u pelene za vrijeme rata, sad ide pričat protiv srba i jest govna. Takvih balavaca je danas pun kurac i svima bi redom zarolao po jednu zidarsku, da malo dođu sebi kad nemaju kome drugom.
muči kad odrasli razgovarajuscorpion wrote:Ja nisam protiv srba i ne smatram ih neprijateljima. Najgori su mi ovi balavci poput čmarenda koji je srao u pelene za vrijeme rata, sad ide pričat protiv srba i jest govna. Takvih balavaca je danas pun kurac i svima bi redom zarolao po jednu zidarsku, da malo dođu sebi kad nemaju kome drugom.
ti ces imat pravo glasa dok ti i brada pocne rasti :)
scorpion wrote:Ja nisam protiv srba i ne smatram ih neprijateljima. Najgori su mi ovi balavci poput čmarenda koji je srao u pelene za vrijeme rata, sad ide pričat protiv srba i jest govna. Takvih balavaca je danas pun kurac i svima bi redom zarolao po jednu zidarsku, da malo dođu sebi kad nemaju kome drugom.
Znaci kontradikcija za kontradikcijom
Prvo..najmlađi si ovdje
Drugo iz mostara si navodno
Trece mislis da ronaldo nije gay
Percepcija ti je u kurcu skroz
Guest- Guest
kic wrote:
kic, zborač istine
the destroyer of perceptions
Idi se jebi sa muslimanima krajisnice
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:Ko jebe srbe, totalno su nebitni i nevazni. A mi moramo gledati sebe i cistiti govna u svojoj drzavi!End wrote:pustimo razmirice medu nama, ovdje smo svi protiv srpskih govana
Najbolje sa distance jel?
Guest- Guest
zadnji dani kad je Vukovar krvario, M.Stanić igrao s Jugom na Islandu lopte..
neka su igrali, samo sam protiv prevelikog idealiziranja
Nisam ni ja protiv srba.scorpion wrote:Ja nisam protiv srba i ne smatram ih neprijateljima. Najgori su mi ovi balavci poput čmarenda koji je srao u pelene za vrijeme rata, sad ide pričat protiv srba i jest govna. Takvih balavaca je danas pun kurac i svima bi redom zarolao po jednu zidarsku, da malo dođu sebi kad nemaju kome drugom.
Neka ih sviju zajedno i beogradskom pasaluku.
Da prestanu kmecati i jaukati o jasenovcu srpskoj nejaci uglavnom neka neseru jer su izravni krivci za sve ratove.
U bih su ubacivali svoje sandzak Kos oficire pomagali balije u mostaru protiv nas.
Uglavnom najveci zlotvori i krvci su srbi.
Amen
2015-09-13
Kome nije jasno neka vidi slike Vukovara
I Dubrovnika kao i
BICE MESA KLAT CEMO HRVATE.
samo jbg. Nije im proslo
I Dubrovnika kao i
BICE MESA KLAT CEMO HRVATE.
samo jbg. Nije im proslo
2015-09-13
I FRANK wrote:Nisam ni ja protiv srba.scorpion wrote:Ja nisam protiv srba i ne smatram ih neprijateljima. Najgori su mi ovi balavci poput čmarenda koji je srao u pelene za vrijeme rata, sad ide pričat protiv srba i jest govna. Takvih balavaca je danas pun kurac i svima bi redom zarolao po jednu zidarsku, da malo dođu sebi kad nemaju kome drugom.
Da prestanu kmecati i jaukati o jasenovcu srpskoj nejaci uglavnom neka neseru jer su izravni krivci za sve ratove.
U bih su ubacivali svoje san
U pravu je anto, srbi su krivi za sve ratove. Da smo vas odjebali i prepustili italijanima, što bi svako normalan sa takvim smećarima uradio, ratova nikada ne bi bilo...
Guest- Guest
Nego sracala i dalje nisi objasnio sto srbin radi na ovom forumu
Hoces li konacno priznati da si vucicev placenik provokator?
Hoces li konacno priznati da si vucicev placenik provokator?
Guest- Guest
Nemojte nas vise vi spasavati.Brat Brale wrote:I FRANK wrote:Nisam ni ja protiv srba.scorpion wrote:Ja nisam protiv srba i ne smatram ih neprijateljima. Najgori su mi ovi balavci poput čmarenda koji je srao u pelene za vrijeme rata, sad ide pričat protiv srba i jest govna. Takvih balavaca je danas pun kurac i svima bi redom zarolao po jednu zidarsku, da malo dođu sebi kad nemaju kome drugom.
U bih su ubacivali svoje san
U pravu je anto, srbi su krivi za sve ratove. Da smo vas odjebali i prepustili italijanima, što bi svako normalan sa takvim smećarima uradio, ratova nikada ne bi bilo...
A prvom jebem mater onom glupom kralju tomislavu sto nije pustio bugare da uklone europski karcinom.
2015-09-13
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 7