Na danasnji dan
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 7
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Na danasnji dan
prekrasan dan, kada je najveći HR klub pokazao ciganima gdje im je mjesto
End- Posts : 21177
2015-08-25
Drugi najveći klub, Ende...
To ruglo od kluba nije nikad bilo, niti će bit, najveći hrvatski klub...
Ta čast pripada samo najvećem od najvećih - splitskom Hajduku!
<3
To ruglo od kluba nije nikad bilo, niti će bit, najveći hrvatski klub...
Ta čast pripada samo najvećem od najvećih - splitskom Hajduku!
<3
Guest- Guest
Brat Brale wrote:Jedna lepa, fina udbaška podvala...
Zla udba sjebala san o velikoj crbiji
Guest- Guest
Imocanin zna se
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Iz ponosne bobanove drage
Otklen bise i Boban Ranko
Takav hrvat nemoze bit svatko
Otklen bise i Boban Ranko
Takav hrvat nemoze bit svatko
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
End wrote:prekrasan dan, kada je najveći HR kapetan pokazao ciganima gdje im je mjesto
Guest- Guest
godinu dana poslije:
Hrvatski su nogometaši zadnji put u sastavu Jugoslavije sudjelovali u Beogradu 16. svibnja 1991., kada su u pobjedi 7:0 nad Farskim Otocima igrali Tomislav Ivković, Robert Jarni, Zoran Vulić, Robert Prosinečki, Zvonimir Boban, a s klupe su ušli Dražen Ladić i Davor Šuker.
Andreas Goldberger wrote:End wrote:prekrasan dan, kada je najveći HR kapetan pokazao ciganima gdje im je mjesto
Guest- Guest
Slika i prilika pravog srpceta.Noor wrote:
Svi su isti
2015-09-13
Današnji kapetan prčije bi onako skočio s milicajca jedino da mu ide uzeti torbu s lovom koju s zajedno oprao s onim kriminalcem koji je pobjegao u Međugorje.
Guest- Guest
a glup ko taraba...jos sam kaze da je došo da se bije i nabacuje nacionalističke provokacijeFRANK wrote:Slika i prilika pravog srpceta.Noor wrote:
Svi su isti
Noor wrote:
Za razliku od ovog ničetovog rodjaka po opijatima koji je intelektuapac i gospodin...
Guest- Guest
Pička ti materina majmune, ti nogometnu reprezentaciju Hrvatske nazivaš prčijom? Takav debil poput tebe je obično smrdljivo govno, idiote. Možeš mrziti Mamića, možeš mrziti Šukera, možeš mrziti Modrića, ali reprezentacija Hrvatske je nešto miljama iznad toga. Kako te nije sramota idiote bolesni?Andreas Goldberger wrote:Današnji kapetan prčije bi onako skočio s milicajca jedino da mu ide uzeti torbu s lovom koju s zajedno oprao s onim kriminalcem koji je pobjegao u Međugorje.
Zeko-
2015-08-26
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 7