Caffe Venus :P
Page 29 of 50
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Re: Caffe Venus :P
Znači, dok je muški poklič pri orgazmu: O yeaahh!, ženski je: A u pi*ku materinu!?
Tako nekako...AlfaOmega wrote:Znači, dok je muški poklič pri orgazmu: O yeaahh!, ženski je: A u pi*ku materinu!?
:D
Guest- Guest
Nekako sam uvjerenja da one žene koje puno stenju i viču, da glumataju...šta kažete
Danas mi je baš bio naporan dan, ne zbog količine posla, koliko zbog muke. Oči me muče, kapam ih, doslovce imam potrebu imati zatvorene oči. I sad pišem nešto drugo. Kad mislim da ne mogu više, ja mogu još. Nevjerovatno. U četvrtak ću uživat, blagdan je..
Danas mi je baš bio naporan dan, ne zbog količine posla, koliko zbog muke. Oči me muče, kapam ih, doslovce imam potrebu imati zatvorene oči. I sad pišem nešto drugo. Kad mislim da ne mogu više, ja mogu još. Nevjerovatno. U četvrtak ću uživat, blagdan je..
Guest- Guest
Glumataju, iako, nisam ni ja tiha, Al ne vičem puno
I mene oči muče, natekle su skroz, tako sam down danas
I mene oči muče, natekle su skroz, tako sam down danas
Guest- Guest
99 % of men don’t care if women are faking orgasms!venus wrote:hihihi
:^O
Guest- Guest
Moxy wrote:Valjda nakon luninog leta malo blatom surfamo
Hm...kod mene je premor, sad fizički, dosta sam toga furala istovremeno, i bez greške.
Sad sam pri kraju tog perioda i osjetila sam odjednom strašan umor.
Zato se veselim četvrtku, spavanje, meditacija, lagano. Treba slušat svoje tijelo.
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:99 % of men don’t care if women are faking orgasms!venus wrote:hihihi
:^O
..of course!
Guest- Guest
U mene ni bilo glume i vriske, jerbo su nam zidovi bili tak tanki da su susidi sve mogli čuti.
Jao, AlfaO...to baš ne doprinosi opuštenosti
Naspavana, odmah se osjećam kao zmaj..razmišljam kad bi na godišnji zapičila za Dalmaciju, 7 ili 8..još nisam načisto..vi?
..evo jedna prigodna plesna iz 90-ih
Naspavana, odmah se osjećam kao zmaj..razmišljam kad bi na godišnji zapičila za Dalmaciju, 7 ili 8..još nisam načisto..vi?
..evo jedna prigodna plesna iz 90-ih
Guest- Guest
Meni je osmi misec najdraži...
Ja bi volija tad bit slobodan...
A u ovim okolnostima bi volija da mi bude pun posla i da neman dana odmora...
Ja bi volija tad bit slobodan...
A u ovim okolnostima bi volija da mi bude pun posla i da neman dana odmora...
Guest- Guest
I meni je osmi stvarno naj naj...a sad moram uskladit privatne i poslovne kalendare.
A za okolnosti mi je jasno. Ja sam blagoslovljena ovim poslom da ne moram misliti na taj dio jer je velika firma i dobro se prilagođava svemu. Iako sanjarim jednog dana imat svoj posal.. ...sad trenutno sam realna za sve što nosim da je bolje da sam strpljiva..
A za okolnosti mi je jasno. Ja sam blagoslovljena ovim poslom da ne moram misliti na taj dio jer je velika firma i dobro se prilagođava svemu. Iako sanjarim jednog dana imat svoj posal.. ...sad trenutno sam realna za sve što nosim da je bolje da sam strpljiva..
Guest- Guest
Da, zanimljiv termin - sigurnost mase.
Istovremeno gledam što se oko mene događa i koliko je ljudima teško. Šta ti je život, izazov.
Istovremeno gledam što se oko mene događa i koliko je ljudima teško. Šta ti je život, izazov.
Guest- Guest
A ono, to ti je ka kad krdo gnuova (ili kako se piše množina tih jadnih beštija), ide pric rijeku u kojoj je hrpa gladnih krokodila...
Šta ih je vise, imaju veće šanse...
A da idu solo - nemaju nikakve šanse...
;)
Šta ih je vise, imaju veće šanse...
A da idu solo - nemaju nikakve šanse...
;)
Guest- Guest
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Page 29 of 50