Caffe Venus :P
Page 39 of 50
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Re: Caffe Venus :P
Znam da te boli što sam te odbila, ali ja imam nivo za muškarce... Tako da, to što si sad promijenio ploču ti ne vrijedi, svi znaju koliko si slinio za mnom pa te sad ego jebe druskane jer te moxy odbila, odi lizi rane, ili nek ti rujka lize, za to je dobra
Guest- Guest
Ne prestanes li srati na ovoj temi, i pokušavati bosti okolo za godine žene koje meni nešto znače, objavit ću tvoju jebenu poruku na vip
Dosta je bilo tvojih beskicmenjaskih sranja, meni je oficijelno pukao film na tvoj gnjili karakter gnjido
Dosta je bilo tvojih beskicmenjaskih sranja, meni je oficijelno pukao film na tvoj gnjili karakter gnjido
Guest- Guest
Meni se jebe šta ti misliš o meni, ja stojim iza svake svoje borice i moj život je moja stvar, a to što ti pokušavas oblatiti što ne možeš imati, govori samo o tebi
Guest- Guest
A ti si mi ono mjera za vrijednost recenog..daj se resetiraj..osim toga,kurtza znas ikoga koga nisi osobno upoznala....procjena nekog preko net-a vrlo zrelo..vrlo zrelo..to niti ozbiljni psigolozi si nece dopustiti...
Koliko vrijedim,da kazes da nesh vrijedim,zabrinuo bih se posto si vrlo kriva osoba za procjenu necijeg karaktera,a ovdje smo svi lijepi,pozeljni i voljeni...
ti nit si pozeljna nit voljena nit pogotov lijepa....mosh tu prodavati jajnike pod bubrege,tukicama kao Lady,koje same sa sebom ne znaju sto bi,prenemazu se,a takve kao ti gladiti si ego da nekom pomazu i nadmocno prodaju neko "zivotno iskustvo"..
onomimas brojnu klijentelu....
Koliko vrijedim,da kazes da nesh vrijedim,zabrinuo bih se posto si vrlo kriva osoba za procjenu necijeg karaktera,a ovdje smo svi lijepi,pozeljni i voljeni...
ti nit si pozeljna nit voljena nit pogotov lijepa....mosh tu prodavati jajnike pod bubrege,tukicama kao Lady,koje same sa sebom ne znaju sto bi,prenemazu se,a takve kao ti gladiti si ego da nekom pomazu i nadmocno prodaju neko "zivotno iskustvo"..
onomimas brojnu klijentelu....
Guest- Guest
Ne liže njemu rujka nikaj, on njoj noge liže. A ovdi je ka čivava kad je pustiš u dvorište.Moxy wrote:Znam da te boli što sam te odbila, ali ja imam nivo za muškarce... Tako da, to što si sad promijenio ploču ti ne vrijedi, svi znaju koliko si slinio za mnom pa te sad ego jebe druskane jer te moxy odbila, odi lizi rane, ili nek ti rujka lize, za to je dobra
Odbila??..brate,pa sa onom facom,nemas problema sa odbijanjem... a dakle,evo ovako..nisi do gleznjeva Venusici po izgledu...Moxy wrote:Znam da te boli što sam te odbila, ali ja imam nivo za muškarce... Tako da, to što si sad promijenio ploču ti ne vrijedi, svi znaju koliko si slinio za mnom pa te sad ego jebe druskane jer te moxy odbila, odi lizi rane, ili nek ti rujka lize, za to je dobra
Guest- Guest
tijelo oke,faca..hahahahahahaha..ojebote....ajdf mozda si neciji tip,moj nisi...kakogod,malo sam ti pogladio perje,ono pristoje nkomunikacije radi,ali kad ti krenes sa epitetima,zlu nikad kraja...
Guest- Guest
ehhh radi takvih kao ti Muški rod i pusi..pateticni jadnici koji lizu supak ghovnjivi omatorjelim kokama..daj se dovedi u red sebea radi...vjecite bete,zeljne zenskog tapsanja po glavi..sad ajd mars u pizdu materinu..uzivo bi popusio samarcinu,ono da se podsjetis kakvi muskarci trebaju biti..AlfaOmega wrote:Ne liže njemu rujka nikaj, on njoj noge liže. A ovdi je ka čivava kad je pustiš u dvorište.Moxy wrote:Znam da te boli što sam te odbila, ali ja imam nivo za muškarce... Tako da, to što si sad promijenio ploču ti ne vrijedi, svi znaju koliko si slinio za mnom pa te sad ego jebe druskane jer te moxy odbila, odi lizi rane, ili nek ti rujka lize, za to je dobra
Guest- Guest
Moxy wrote:Ako laže koza ne laže rog
še si ti curo vidjela moj rog??..nisu uzivo da ga jebes..a niti neces..
Guest- Guest
Legendovich wrote:moxyić nisi bash neki lumen..ali hajde..odusak svakom treba osigurati..
Goni se u 3 pičke materine s teme konjino ogavna
Guest- Guest
Bolje fajt u troje neg sam u dvoje. :DLegendovich wrote:ehhh radi takvih kao ti Muški rod i pusi..pateticni jadnici koji lizu supak ghovnjivi omatorjelim kokama..daj se dovedi u red sebea radi...vjecite bete,zeljne zenskog tapsanja po glavi..sad ajd mars u pizdu materinu..uzivo bi popusio samarcinu,ono da se podsjetis kakvi muskarci trebaju biti..AlfaOmega wrote:Ne liže njemu rujka nikaj, on njoj noge liže. A ovdi je ka čivava kad je pustiš u dvorište.Moxy wrote:Znam da te boli što sam te odbila, ali ja imam nivo za muškarce... Tako da, to što si sad promijenio ploču ti ne vrijedi, svi znaju koliko si slinio za mnom pa te sad ego jebe druskane jer te moxy odbila, odi lizi rane, ili nek ti rujka lize, za to je dobra
Legendovich wrote:Moxy wrote:Ako laže koza ne laže rog
še si ti curo vidjela moj rog??..nisu uzivo da ga jebes..a niti neces..
Kontas ko I uvijek, i taj tvoj repute služi za nasmijati se
Guest- Guest
Moxy wrote:Legendovich wrote:moxyić nisi bash neki lumen..ali hajde..odusak svakom treba osigurati..
Goni se u 3 pičke materine s teme konjino ogavna
vidim,Feber nije nocas odradio posa kvalitetno..covjek bio umoran od puta za svabiju?
Guest- Guest
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Page 39 of 50