ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Caffe Venus :P

Page 20 of 50 Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50  Next

Go down

Caffe Venus :P - Page 20 Empty Re: Caffe Venus :P

Post by Guest 5/6/2020, 13:53

AlfaOmega wrote:Ukucaj u google tražilicu "belleza značenje", pa će ti pokazat.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/6/2020, 14:17

Caffe Venus :P - Page 20 1ab7c010
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/6/2020, 15:24

Caffe Venus :P - Page 20 What-greater-gift
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/6/2020, 15:32

Vidiš da i tebe peru emocije...
:^O
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/6/2020, 15:35

fridrih_niche wrote:Vidiš da i tebe peru emocije...
:^O
Mjahh...eto cura mi napravila karamel kremu i stavila u frizider,nemiran sam da se sto prije ohladi..stvarno nezgodne te emocije.. :rasta :rasta :rasta
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/6/2020, 15:44

Cura?
Pa koliko ti ne godina? 15?
:p
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/6/2020, 15:59

duuud,budi ozbiljan..ovo je "zapad2,i nije must have vajf,da bi imao zenskinje...sto josh da ti kazem da zivi u svom stanu,ja u svom??
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/6/2020, 16:54

Hvala vam najljepsa na lijepim rijecima. :)

Ali niti sam dobra, niti posebna, niti ista.
Grijesim kao i svi drugi i neke pute povrijedim nekoga.

Ono sto sam htjela reci je to da se treba ograditi od osoba koje ti crpe energiju. Ne rade to svi namjerno... Neki jednostavno nisu svijesni.
Ja se zato nastojim uvijek ispricati stvarno. Nekada mi je to bio najveci problem, a danas je najvece olaksanje za moju dusu.
Cesto sam i forsirala druzenje, razgovore, tel pozive sa osobama jer sam mislila da im je potrebno da imaju nekoga. Iscrpilo bi me to do kraja, ali sam uvijek mislila "ja bih voljela da imam tako nekoga..." pa sam zato i nastavila...
Medutim, dogodilo se da su u datom trenu, jednostavno, svatko ode svojim putem... jer im je dosta, zasite se, dobiju nesto bolje...itd...
A ti se osjecas kao da si ti kriv...

Ne znam vise ni sto sam htjela reci, ali se nadam da shvacate.

Na kraju dana svatko radi sto hoce i ne brine o tome hoce li drugu stranu povrijediti. Dok god je njima iskljucivo dobro.
Znam i ja to napraviti...
Ali cesto znam i dati sve, a ostati posrana....i to toliko posrana da doslovce osjecam da trunem iznutra.

I onda se pitam "sto, ako sutra umrem?"
"Je li vrijedno"?

Moram nauciti zivjeti rasirenih krila...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/6/2020, 16:57

Zagrlite i volite one do kojih vam je stalo.
Jednoga dana kad nas ne bude... To je ono sto ce ostati iza nas, a uz nekoga. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/6/2020, 17:10

Atlana wrote:Zagrlite i volite one do kojih vam je stalo.
Jednoga dana kad nas ne bude... To je ono sto ce ostati iza nas, a uz nekoga. :)

<3
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/6/2020, 18:04

a atlana je Lady...mhhh tk obi znao..svi mijenjaju nickove..

cura je nesh jako depresivna..a ove matore koke bash i ne pomazu nesh,samo generalno tupe,rasiri krila..e nesh ti savjeta.. No No No
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/6/2020, 18:32

Legendovich wrote:a atlana je Lady...mhhh tk obi znao..svi mijenjaju nickove..

cura je nesh jako depresivna..a ove matore koke bash i ne pomazu nesh,samo generalno tupe,rasiri krila..e nesh ti savjeta.. No No No

Pokazi mi svoju golu sliku, odmah ce depresija nestati
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/6/2020, 18:38

Atlana wrote:

Pokazi mi svoju golu sliku, odmah ce depresija nestati
Pa nisam ja kurwa da salje msvoje slike naokolo.. :rasta :rasta :rasta
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/6/2020, 18:51

Ljubav je jedini trag koji će ostati iza nas, jedini!

Borbe su sasvim normalne u životu, preispitivanje znače da radiš na sebi, razvijas se kao osoba, ne vegetiras i busas se u prsa kako je sve savršeno.... Prvi krug pakla pripada onima koji svoj život protrace.... Kukavičluk najgore vrste... 💁🏼‍�
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/6/2020, 18:56

Ovo samo pokazuje koliko ti kontas....moja pomoć nije mjerljiva tvojim malim mozgom, niti slijepim okom.... Niti ja imam potrebu da se opravdavam sitnim dušama.... Samo me jedno kopka, misliš da smo toliko glupi da ne kontamo tvoje šuplje priče? Ali s ovolikom količinom samozavaravanja ne čudi me da misliš da ti pušimo priče.....
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/6/2020, 19:30

Moxy wrote:

Ljubav je jedini trag koji će ostati iza nas, jedini!

Borbe su sasvim normalne u životu, preispitivanje znače da radiš na sebi, razvijas se kao osoba, ne vegetiras i busas se u prsa kako je sve savršeno.... Prvi krug pakla pripada onima koji svoj život protrace.... Kukavičluk najgore vrste... 💁🏼

Samo ljubav!
<3
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/6/2020, 19:42

Moxy wrote:

Ovo samo pokazuje koliko ti kontas....moja pomoć nije mjerljiva tvojim malim mozgom, niti slijepim okom.... Niti ja imam potrebu da se opravdavam sitnim dušama.... Samo me jedno kopka, misliš da smo toliko glupi da ne kontamo tvoje šuplje priče? Ali s ovolikom količinom samozavaravanja ne čudi me da misliš da ti pušimo priče.....
Pa kontam da curu ravnate svojim linijama,dakle ono kako vi prolazite..da imas imalo pojma o bilogiji,koliko nemas,znala bi da te stvari mmali mozag ne obavlja,a slipo oko..giv mi a brejk..
sacuvaj boze da se moras opravdavati,ali svejedno TO RADIS,trazeci podrsku medju isomisljenica..e sad,ako hoce objektivnu ocjenu,to moras traziti i medju neisomisljenicima,ovako ispada samo da umirujete vlastitu savjest,dobivajuci milovanje po glavi..nije problem jer dolazi od osoba koje rade to isto..dakle "sestre u grijehu",sto ce drugo nego se podupirati

opcenito me boli kurtchina debela i masna sto kontate ili ne..niti sto mislite o mojim pricama,koje su ionako,za nekoga sa koristenjem mozga,vrlo prepoznatljiva zajebancija..za sve ostale je alarm,Irud te hebo..!!!..

gledajte se malo opustiti i ne toliko dozivljavbati tragicno neciju zajebanciju i ocigleno namjerno pretjerivanje...

Zdravim osobama(primjer ne jednom zapadnom forumu) to je samo razlog da se doslovbno upisaju u gace..ne vuku neke komplekse i frustracije,i ne gledaju u svakoj rijeci kolege forumasha globalnu zavjeru protiv Planetnih Ženaaa...

Ti mi onako djelujes racionalna,i odgovorna,jerbo unatuc svojoj unutarnjoj vatri fajtas se za svoju obitelj-dostojno respekta..

ove raspustenice-po zilijunti-puta,koje trtljaju o nekim novim pocecima i ljubavima,je prica najsupljija standardno u odnosima žene-moskije,no to je pak tebi oke..zasto? jerbo,niti nemate nsh drugo i argumentirano da podrzite vase stavove ideje ,nego samo pravite opsjenu od manipuliranja neki osjecajima koji su davno u vama umrili..ali muskarac koji ne prihvati tu igru svjetla i sjene,magije i opsjene,i ne podrzi tu ideju,naravno da ce biti razapet od tih istih zena...

sad,jadan je onaj koji ovisi o ,kako vec rekoh Venusici,javnom mnjenju i slicnim glupostima,taj svakako nije niti moze biti iskren,jerbo je uvijek ono javno misljeje bitnije od icega drugog,a takva osoba lazov i licemjer,manipulator..
reci ovo i odmah si neprijatelj..

na kraju ono prezlinavo medjusobno ljubljenje slinjenje,pa da se izmedj utakve 4-5 "prijateljica" nadje Iskusenje,koje bi ostale osim jedne natjerale u drustveni glib,e da vish kako bi pocele kandze i ostalo raditi na eliminaciji "konkurencije"...koje vrazje prijateljice.. lol! lol! lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/6/2020, 19:57

Sereš kvake, kad vidiš da te se ignorira samo povećas dozu provokacije, kao malo dijete koje se baci na pod.....

Kakogod, tvoj život tvoja stvar, ali ako misliš sudjelovati u priči malo se prilagodi svojim sirovim rječnikom i pogledom na život, dojadio se bogu i vragu svojom kurcinom i muškijama, imaš svoju temu pa brate seri do sutra, ali ovdje se nauci ponašati.....

Stvarno mi je dosta moje 3 djece, koja su u mnogim stvarima zrelija od tebe, i ovdje dodjem da se opustim i zajebavam, to je moje pravo kako ću gledati na forum i ovo društvo ovdje, koje više nije ni samo virtualno, mene zaboli kokica šta raja nebitna misli o meni, ali mišljenje prijatelja uvijek uvažavam, jer možda vide neku stranu mene koju ne vidim ni sama, i objektivnije su realno, tebi je očito od ponosa da uvijek trljas kontru, imaš kultne i trljaj....

Ne vidim razloga da ja jednoj odrasloj osobi, starijoj osobi od sebe, imam potrebu objasniti kako se ponaša u društvu....

Ti ako nećeš ne moraš, ali onda se drži svojih tema a nas pusti na miru da si gladimo brade, sise il šta god! 🍭
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/6/2020, 20:03

sacuvaj boze..pisem sto mi se u trenu ta,kakva provokacija..napose,vI ste upale na moj topick,pa ga uneredile svojim kakanjem..nisam niti se trudio odgovarati,nego pustio vremenu da poćera cure razvratne :rasta :rasta :rasta

nuz to,nish meni ne smeta,nego uvjeravanje da je jedan stav i miljenje jedino ispravno...
cim nije,kao lesinarke se obrusite na napocudnika-nepocudnicu..

u biti ovdje ne vidim vise uopce pravih zena,koje su nekad bile,koje su razmisljale svojim mozgom,primjer roza-Svinjica,koja je sama rekla da nece dopustiti da se par graktavih i glasnih ticurina obori na nju i tjera ju da prihvati njihovo misljenje i stavove..

Ignorancija,kurzu hvala...josh da prestanete kakati po mojem topicu,pa cu i ja odavde nestati...posten dil..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/6/2020, 20:20

:tu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/6/2020, 20:21

eto vidis kako to razumne strane sredjuju..rekoh ja pametna cura-respect... :tu :tu :tu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 20 of 50 Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics