Caffe Venus :P
Page 35 of 50
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Re: Caffe Venus :P
Ja sam pokušao, i onda sam skužio da sam previše samokritičan, pa se sažalih nad sobom i tu stadoh.
AlfaOmega- Posts : 10386
2015-09-11
Izvini atlanta, kaj ti je to tam iza miša? To nekaj leopardovsko?
fridrih_niche wrote:Ja vise neman društvenu mrežu zvanu fejsbuk...
Već par godina...
Najbolja odluka u životu ikad!
<3
A da vidin rodbinu i prijatelje iman WhatsApp grupe...
Predobro se ispisan od smija tu...
:D
Ja bila godinama isključena, pa se opet priključila više zbog nekih pozitivnih aspekata koje ne mogu negirati kao npr.
dragi ljudi koje inače nemam prilike često vidit, pa neki poslovni partneri...i morala sam progutati prezir koji sam imala prema FB.
Sad ga cijenim jer je podigao level profesionalnosti, jako su rigidni što se tiče sigurnosti, nakon onih skandala.
Guest- Guest
AlfaOmega wrote:Izvini atlanta, kaj ti je to tam iza miša? To nekaj leopardovsko?
Kušinić?
Guest- Guest
Moguće. Slabo vidim, jbg godine čine svoje. Ponada sam se da je nešt ovak:
Pa sam otiša na ono gdi slike stavljate da vidim ima li, al nima.
AlfaOmega wrote:Moguće. Slabo vidim, jbg godine čine svoje. Ponada sam se da je nešt ovak:
Osobno ne volim nosit te uzorke, iako ovo nije tako ni loše..
Guest- Guest
Fejsbuk, Instagram i slične platforme di se glupe i isprazne ljude diže na pijedestal mi se gade iz dna duše...
Sve bi to zapalija napalmom...
Sve te priglupe ljude/influencere željne promocije i kruva bez motike...
Bas me ljuti to ciljano zaglupljivanje ljudi koje je u tijeku već vise od desetljeća...
Al to je Štulić ionako proročanski objasnija u prvih par stihova pisme ‘Uvijek ista priča’...
;)
Bas me ljuti to ciljano zaglupljivanje ljudi koje je u tijeku već vise od desetljeća...
Al to je Štulić ionako proročanski objasnija u prvih par stihova pisme ‘Uvijek ista priča’...
;)
Guest- Guest
Bila sa ove moje dvije ženice u kupovini, došlo mi da kupim traku i za lijepim im usta
Fino smo obnovile garderobu 🥰
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Fejsbuk, Instagram i slične platforme di se glupe i isprazne ljude diže na pijedestal mi se gade iz dna duše...
;)
hahhah..
Da im vidiš porast usera ne bi ih zapalija, to je takva kreativna forca čiji potencijal treba iskoristiti. Na studiju sam peglala mjesecima sve kanale i proučavala razne aspekte, od definiranja ciljne grupe do metrike. Ima onih koji gube vrijeme postajući gluposti, a zapravo ne kuže da im svuda vise udice ko gavunima.
Sve ima svoju pozitivnu i negativnu stranu, Fridriče.
Guest- Guest
Moxy wrote:Bila sa ove moje dvije ženice u kupovini, došlo mi da kupim traku i za lijepim im usta
Joj, to je baš slaaatkoooo sa kćerima u kupovinu...& prelijepe su ti
Guest- Guest
Svi troje su prezgodni i prelijepi, ali na stranu to, ko osobe su najljepši
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Fejsbuk, Instagram i slične platforme di se glupe i isprazne ljude diže na pijedestal mi se gade iz dna duše...
;)
Ima par forumasa koji svrasavaju na to :^
Guest- Guest
Dobila 2-3 kile
Ne jogiram Al sam baš počela trenirati uz jillian I vozim bicikli kad vrijeme dozvoli, ova klima je usrana baš
Volim da jedem pa moram da se znojim
(skoro napisah jebem)
Ne jogiram Al sam baš počela trenirati uz jillian I vozim bicikli kad vrijeme dozvoli, ova klima je usrana baš
Volim da jedem pa moram da se znojim
(skoro napisah jebem)
Guest- Guest
E i ja sam više libero, do 15.9. Smo na 70% radnog vremena, što je 25 sati tjedno.... Nakon toga na jedan tjedan 2 radna dana, drugi tjedan 3 radna dana, repeat... To dodje na neka 23 sata, meni taman....
Guest- Guest
Samo napalm!venus wrote:fridrih_niche wrote:Fejsbuk, Instagram i slične platforme di se glupe i isprazne ljude diže na pijedestal mi se gade iz dna duše...
;)
hahhah..
Da im vidiš porast usera ne bi ih zapalija, to je takva kreativna forca čiji potencijal treba iskoristiti. Na studiju sam peglala mjesecima sve kanale i proučavala razne aspekte, od definiranja ciljne grupe do metrike. Ima onih koji gube vrijeme postajući gluposti, a zapravo ne kuže da im svuda vise udice ko gavunima.
Sve ima svoju pozitivnu i negativnu stranu, Fridriče.
<3
Znam ja da sve ima pluseve i minuse...
Al odi vidin samo minuse...
Guest- Guest
Forumaši su čudne biljke...Atlana wrote:fridrih_niche wrote:Fejsbuk, Instagram i slične platforme di se glupe i isprazne ljude diže na pijedestal mi se gade iz dna duše...
;)
Ima par forumasa koji svrasavaju na to :^
Na sve svršavaju...
Guest- Guest
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Page 35 of 50