Misa nevino ubijenim ili „čisti ustašluk“?
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Misa nevino ubijenim ili „čisti ustašluk“?
Tipično, na temi o bošnjačkoj agresiji pravaščad atakuju srbe i sprdaju se s Hrvatima...
njah...idem ubit oko, mislim da je to najpametnije a i ovaj chardoney
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Iz zadra ljut se bojak bijeSovak wrote:FRANK wrote:Ocel vise ta secesija jebem li mu kevu i caletaepikur37 wrote:Ringo10 wrote:Popizdiše ...epikur37 wrote:pravaščad se uzjogunila...razumijem
ne godi vam ovo što vas cvijeće hebe a ne smijete nista reć :)
sad će i max iz germanije....:D
zds i drina majka :)
Oni se secesirali ... "zivjela Herceg-Bosna, u Hrvatsku odosmo mi".
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Logicno.... Bezanija je najbolji LEK.epikur37 wrote:Tipično, na temi o bošnjačkoj agresiji pravaščad atakuju srbe i sprdaju se s Hrvatima...
dok sam.se ja tuka u mostaru sa bosnjacima
Daj navefi di si ti bio
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
epikur37 wrote:Tipično, na temi o bošnjačkoj agresiji pravaščad atakuju srbe i sprdaju se s Hrvatima...
Jedna dusa, a nas dvojeeeeeeehehehe!
Guest- Guest
Cim ga malo pritisnes klisne.Sovak wrote:epikur37 wrote:Tipično, na temi o bošnjačkoj agresiji pravaščad atakuju srbe i sprdaju se s Hrvatima...
Jedna dusa, a nas dvojeeeeeeehehehe!
Zalosno je ziviti u vjecnom.strahu sa spremnim torbama za bijeg.
I zamisli izabrati perecijski zadar a ne otic ziviti u ekumensku banja luku .....
Boze sacuvaj
2015-09-13
kako vas je dobro čitati
Ma nista posebno nema u tome da malo samaras dijete rodjeno u komunistickoj kuci.Noor wrote:kako vas je dobro čitati
Em izbjeglica em nezna ni tko je ni sta je.
Uhljebio se u hrvatskoj
Priziva karadjordjevu jugu.
Ufuran u neko krscanstvo a nezna ni sta je evandjelje nit misa
2015-09-13
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Puhovski ustaša:'Deseci tisuća nevino pobijenih je nakon Bleiburga.Sramotno je to da ljevica ne komemorira'
» Adem Vuchiqi i Dodik: U Jasenovcu ćemo izgraditi spomenik ubijenim Srbima
» RATNI ZLOČIN U SREDNJOJ BOSNI Tužiteljstvo BiH preuzelo istragu o ubijenim Hrvatima iz Bugojna
» po meni je ovo za čisti crveni karton...
» Slika malog mrtvog Kurda je čisti agitprop
» Adem Vuchiqi i Dodik: U Jasenovcu ćemo izgraditi spomenik ubijenim Srbima
» RATNI ZLOČIN U SREDNJOJ BOSNI Tužiteljstvo BiH preuzelo istragu o ubijenim Hrvatima iz Bugojna
» po meni je ovo za čisti crveni karton...
» Slika malog mrtvog Kurda je čisti agitprop
Page 4 of 4