SERIE A 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 26 of 46
Page 26 of 46 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 36 ... 46
Re: SERIE A 19/20
Kakav užas i kakav blackout. Vrlo sličan obrazac ko u FIrenci 2013 kad su Viole okrenule 0-2.
Tad sam sjedio na tribine jedno sat i pol bez riječi.
Sarri mora otići, trener koji ne prepozna da su igraču pluća ispala na travu (Cuadrado) i onda ga svi počnu pretrčavat, mora napustiti klub.
Milan je do 60. minute držao glavu iznad vode a onda rijetko viđeni blackout koji su iskoristili. Čestitke..
Sarri mora otići, trener koji ne prepozna da su igraču pluća ispala na travu (Cuadrado) i onda ga svi počnu pretrčavat, mora napustiti klub.
Milan je do 60. minute držao glavu iznad vode a onda rijetko viđeni blackout koji su iskoristili. Čestitke..
strikan borko- Posts : 145
2015-09-01
Borko, volin te...strikan borko wrote:Kakav užas i kakav blackout. Vrlo sličan obrazac ko u FIrenci 2013 kad su Viole okrenule 0-2.
<3
Al očekiva san kojeg Isusa ili Boga u komentaru...
:D
Guest- Guest
odlicna utakmica ....najveci nogometas svih vremena zlaja ...i onda dominacija na terenu.
EstebanEnrique-
2014-04-16
Penaldo!
<3
Jeba mater, zabija je bar 20 penala ove sezone hahahahaha...
A Juve, VAReal i Junajtid se natječu za Penal d’Or...
<3
Guest- Guest
Jebo ti bog mater.Brat Brale wrote:Najveća sramota za čoveka je navijati za đubrentus...
Pa juventus je ove sezone toliko pokraden da je to bilo gadljivo gledat.
Udavit cu te majku ti jeben
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Drkotino jeba ti bog mater u sridu si sutio kad je juventus bija pokradenfridrih_niche wrote:Penaldo!
<3
.
Sad si se nasa popovat cigane jedan.
Strasno je gledat sta ti sramotni suci rade juventusu.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ante, Juventus nikad ni u snu nije bija pokraden...
Ne može se pokrast oličenje lopovluka...
I puši kurac, stari pederu!
Ne može se pokrast oličenje lopovluka...
I puši kurac, stari pederu!
Guest- Guest
jebote koje susramlje, znači nije više dosta 1 penal po tekmi sad se već ide na duplo, sve samo da se uzdigne pederčinu
zapitao bi se malo da sam u lorealu pošto ih đubretari svim silama pokušavaju skinuti s trona lopovluka
End- Posts : 21177
2015-08-25
Trpa Ronaldo bez milosti. Kakav majstor.
Roland Deschain wrote:Trpa Ronaldo bez milosti. Kakav majstor.
Roland Deschain wrote:Ono kad otvoriš ujutro forum i odmah moraš trčat na WC izrigat se.
2015-08-25
Znaci, kompleksas mora bit prvi strijelac lige...
Jer prvenstvo su ionako već ukrali, nije imalo smisla da masakriraju duplo bolju Atalantu...
Jedino da nas mali Pederko bude prvi strijelac lige hahaha...
:^O
Jer prvenstvo su ionako već ukrali, nije imalo smisla da masakriraju duplo bolju Atalantu...
Jedino da nas mali Pederko bude prvi strijelac lige hahaha...
:^O
Guest- Guest
Trener Atalante Gian Piero Gasperini nije bio zadovoljan nakon utakmice.
“Takva su pravila, a ona su izned svega, barem u Italiji. Pa što možemo napraviti, odsjeći igračima ruke? To je ludost i interpretacija tog pravila u Italiji nije ista kao svugdje u svijetu”, rekao je Gasperini nakon utakmice.
tako ti je to dragi moj gasperini in questo mondo di ladri.
kad treba za đubretare i loreal onda se pridržavamo pravila.
kad llorente zabije gol rukom za prolazak u polufinale LP protiv guardiole onda je sve čisto nema namjere.
kad beznzema štopa loptu rukom i zabija za naslov protiv sociedada + još 10 isimuliranih penala u zadnjih 8 utakmica, također je sve čisto.
“Takva su pravila, a ona su izned svega, barem u Italiji. Pa što možemo napraviti, odsjeći igračima ruke? To je ludost i interpretacija tog pravila u Italiji nije ista kao svugdje u svijetu”, rekao je Gasperini nakon utakmice.
tako ti je to dragi moj gasperini in questo mondo di ladri.
kad treba za đubretare i loreal onda se pridržavamo pravila.
kad llorente zabije gol rukom za prolazak u polufinale LP protiv guardiole onda je sve čisto nema namjere.
kad beznzema štopa loptu rukom i zabija za naslov protiv sociedada + još 10 isimuliranih penala u zadnjih 8 utakmica, također je sve čisto.
2015-08-25
Atalanti skidan kapu...
Ove sezone su igrali protiv dva velika nogometna Zla i bili su bolji od oba...
Još im fali samo Real...
;)
Ove sezone su igrali protiv dva velika nogometna Zla i bili su bolji od oba...
Još im fali samo Real...
;)
Guest- Guest
Kmečanje ove dvojice u duetu postaje himna foruma
P.S za ničea: Ronaldo nema više penala od Immobilea ove sezone
P.S za ničea: Ronaldo nema više penala od Immobilea ove sezone
Prvi penal za Juve sramota, drugi još može proći. Da nema penala, Ronaldo bi bio osrednji igrač ove sezone.
Page 26 of 46 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 36 ... 46
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 26 of 46