SERIE A 19/20
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 22 of 46
Page 22 of 46 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 34 ... 46
Re: SERIE A 19/20
Ne seri maleni lažove. Ne izvodi svaki slobodnjak jer mu nisu davali Dybala i onaj bošnjo da izvodi udarce ispod 25 metara - nijedan.End wrote:Inače, Ronaldo, koji izvodi gotovo svaki slobodni udarac u zoni šuta, posljednji je put poentirao iz slobodnjaka još u Realu 2017. godine..
i to je gol na protiv gremija na svjetskom klupskom prvenstvu, a zadnji gol u ligi iz slobodnjaka je sezona 19.11.2016 protiv atletica i to se lopta odbila od živoga zida
hahaha evo drkaj debilu na svoju lopovsku prevaru
Ronaldo ne izvodi toliko udaraca. I bolje, očajno ih oduvijek izvodi.
strikan borko- Posts : 145
2015-09-01
Moram se osvrnuti na inter. jako je to mali klub, jedan od najmanjih na planeti. Toliko su jadni i bolesni da mi ih je čak nekad i žao. Al to traje samo tren, već u sljedećoj sekvenci im jebem sve mrtvo, djecu im jebem izopačenu i bolesnu.
Sad je valjda i Conteu jasno da tu neće do naslova, prvi put u karijeri. Proklet klub, nesretnici, nikogovići i luzeri.
Jebo im bog mater
Sad je valjda i Conteu jasno da tu neće do naslova, prvi put u karijeri. Proklet klub, nesretnici, nikogovići i luzeri.
Jebo im bog mater
strikan borko- Posts : 145
2015-09-01
scorpion-
2014-04-18
Brate mjesto u raju ti je osiguranostrikan borko wrote:Moram se osvrnuti na inter. jako je to mali klub, jedan od najmanjih na planeti. Toliko su jadni i bolesni da mi ih je čak nekad i žao. Al to traje samo tren, već u sljedećoj sekvenci im jebem sve mrtvo, djecu im jebem izopačenu i bolesnu.
Jebo im bog mater
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
fridrih_niche wrote:JUVENTUS je najveći klub svita, dječače...
Razumin da si rodjen 99.-e, pa ne znaš kako stvari stoje...
;)
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
FRANK wrote:fridrih_niche wrote:AC Milan je najveći klub svita, dječače...
Razumin da si rodjen 99.-e, pa ne znaš kako stvari stoje...
;)
Guest- Guest
scorpion-
2014-04-18
Sve sto navija za inter treba glogovim kolcem probiti.
Veceg klanjanja sotoni nisam vidio kao medju navijacima tog iskonskog zla
Veceg klanjanja sotoni nisam vidio kao medju navijacima tog iskonskog zla
2015-09-13
scorpion-
2014-04-18
Al onda ne bi ima nijedan gol iz slobodnjaka...
Sve bi mu ih gay ikona ukrala...
;)
;)
Guest- Guest
Daj napiši jedan post a da ne spomeneš gay ili peder, pederčino stara.
Kaže voli žene
Kaže voli žene
vjerojatno bi lopov i lopov dobro surađivali, samo ovaj lopov i šljam koji je igrao za inter, milan i đubretare ne razmišlja da ne bi više u životu pucao slobodni udarac
End- Posts : 21177
2015-08-25
Zasto tebi smeta kad napišem da je Cristiano Ronaldo gay?scorpion wrote:Daj napiši jedan post a da ne spomeneš gay ili peder, pederčino stara.
Kaže voli žene
:D
Guest- Guest
baš je ispao glup, a mali pederčići se uzbuđuju..fridrih_niche wrote:Al onda ne bi ima nijedan gol iz slobodnjaka...
;)
End- Posts : 21177
2015-08-25
Pirlu je krimen šta je igra za torinske lopove...End wrote:baš je ispao glup, a mali pederčići se uzbuđuju..fridrih_niche wrote:Al onda ne bi ima nijedan gol iz slobodnjaka...
;)
Al to je kriva uprava Milana, jebat ga...
Odi je ispa malo glup, al je legenda najveća, to se mora priznat...
;)
Guest- Guest
Jbt gdje ova dvojica dođu pisat, samo čitaš: gay, homos, peder, pederčić...
Page 22 of 46 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 34 ... 46
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 22 of 46