IMALI SMO DOGOVOR DA UBIJEMO PIKSIJA! Stravično otkriće posle 30 godina od najužasnijeg meča na Maksimiru
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: IMALI SMO DOGOVOR DA UBIJEMO PIKSIJA! Stravično otkriće posle 30 godina od najužasnijeg meča na Maksimiru
A možda i ŽujomGnječ wrote:Ringo10 wrote:MA nije ...pizzon wrote:ma gde bi oni
to je novinarska qatka
U stvari BBB su htjeli Piksija ispeć na ražnju i onda ga servirat uz krompiriće i salatu ... pa zalitvinom
žujom
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Re: IMALI SMO DOGOVOR DA UBIJEMO PIKSIJA! Stravično otkriće posle 30 godina od najužasnijeg meča na Maksimiru
Aj, superkaya wrote:Ma jesam draga, super sam. Nego ona antitijela bi išla vidjeti. Ja sam iz nekoga razloga uvjerenja da je mene kao i onu moju to nakačilo ali nismo znale.Noor wrote:a šta nisi baš ok?kaya wrote:, mislim da bi mogao. Ići ću i ja a nemam tako očite simptome. Pa čisto da znam za jesen, jel da bježim doma ili ne
kako ona prijateljica?
Znaci, ona nije dobila od njega nist?! Mislim, ako i je, bez ikakvih simptoma...
Kaj se cudite kak' pura glisti?
Evo ih uvrstili Marina Drzica u "Deset vekova srpske knjizevnosti".
Bolestan narod, bolesna politika, bolesna inteligencija, bolesni knjizevnici ... jebote nacija im dijagnoza i to je to.
Bolestan narod, bolesna politika, bolesna inteligencija, bolesni knjizevnici ... jebote nacija im dijagnoza i to je to.
Guest- Guest
Delije su bile gađane kamenjem od strane bbb koji su bili iznad njih, čak su se i hvalili "samo baciš, i ne možeš fulati glavu". To je bio razlog zašto su Delije reagirale i po meni je to sasvim normalna reakcija. Naravno da je iza svega stajao hdz, to je vrijeme njihove pobjede na izborima, 5 mjesec devedesete i zato su željeli da se naprave neredi i potjeraju srpski kadrovi iz policije. Samim Delijama utakmica nije imala posebnu važnost, niti su oni mogli ići raditi nerede sa nekim konkretnim ciljem osim da reagiraju na gađanje kamenjem. Polovica ih čak nije ni došla u ZG, bio je neki veliki četnički skup na Ravnoj gori i Delije nisu bili suštinski krivci za dešavanja na stadionu. Ni ja ne bi dopustio da me neko gađa kamenjem u glavu, ni mene mi moje prijatelje na tribini. Iza svega je bio hdz i hrvatski šovinizam prema Zvezdi i Srbima. Ko to ne razumije, taj nikad ništa neće razumijeti. Da nije bilo vrijeme pobjede hdz-a, ništa se ne bi ni desilo na toj utakmici osim uobičajnih tučnjava po gradu kakve su se viđale po cijeloj sfrj. No Hrvati i danas krive Delije ali to su oni i to je njihov svijet laži.
(Petar, 11. maj 2020 18:47)
# Link komentara
&
Vucino, koliko ste platili kamenje po kubiku
(Petar, 11. maj 2020 18:47)
# Link komentara
&
Vucino, koliko ste platili kamenje po kubiku
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Opet laž, postoji dokumentarac, čak mislim da su ga složili srbi. Tu se fino vide te delije, nabrijane, sa masu nacionalističkih simbola neviđenih do tada, koji su se došli mlatiti. Snimali su ih na ulazu, IQ nula, diže tri prsta, seru nepto o srbiji, došli frku raditi, i suljo s njima. A ovi drugi ih dočekali s kamenjem.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa čudim se jer je sklopljen dokumentarac o tom sa orginal snimkama. Tamo nitko nije došao gledati nogomet. Ove je uhvatilo ludilo i s nekog mitinga su dolazili a ovi naši su čekali da dođu. Sad oni došli nogomet gledati a refik iz čista mira dobio po glavi. A ono..tone materijala koji ne idu u prilog tome.Sovak wrote:Kaj se cudite kak' pura glisti?
2015-08-15
Kako yoda kaze, kanal,voda,krokodili, zica struja, strojnicka gnijezda...
dijagram-
2015-08-09
Mah, ako lažu oni ne laže kamera. Drogiraju se kurirom..https://youtu.be/jzMX_5ld8jM
2015-08-15
Ovaj incident se precjenjuje.
Povijesni događaj koji je označio rat u Hrvatskoj!!! Moš mislit!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa je,je. Politika se prvo preseli na navijače koji demonstriraju to prvi. Oni ne razmišljaju nego demonstriraju to najprizemniji način.jastreb wrote:Ovaj incident se precjenjuje.
Ovi s tri zuba s mitinga tobož gledati nogomet u stvari urlikati o velikoj srbiji a ovi ih čekaju s kamenom.
2015-08-15
Ma znam,ali opet. Navijačkih incidenata i tuča bilo je i prije i poslije,pa mislim da je zericu pretjerano proglašavati ovo kao početak rata.kaya wrote:Pa je,je. Politika se prvo preseli na navijače koji demonstriraju to prvi. Oni ne razmišljaju nego demonstriraju to najprizemniji način.jastreb wrote:Ovaj incident se precjenjuje.
Ovi s tri zuba s mitinga tobož gledati nogomet u stvari urlikati o velikoj srbiji a ovi ih čekaju s kamenom.
Možda se čak ni krvavi Uskrs na Plitvicama još nije mogao označiti kao početak rata. E već ono u Borovu Selu,da!!! Tu se već vidjelo da je rat neizbježan.
Ono na Maksimiru,baš i ne. Bilo je to 1990-te na proljeće i cijelo to ljeto proteklo je mirno. Turisti su dolazili tutta forza. Srbi sezonci su radili na veliko i nitko ih nije dirao.
Ja to ne bih tako nazvao.
Da ne govorimo da je to ljeto bilo i SP u Italiji i da se na veliko još navijalo za Jugoslaviju(iako će Vuk i još neki reći da nije) i da nitko rat nije ni u ludilu zamišljao.
2014-04-22
što baš piksija? bilo je i većih četnika u zvezdi
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Ma je, ali tu vidiš nabrijanost, a veze sa sportom nema. Na tim strukturama kao naprizemnijim se prvo pokaže politika. Na njih djeluješ prvo. Oni to pokažu .
2015-08-15
Binić prije svih.ljubo1212 wrote:što baš piksija? bilo je i većih četnika u zvezdi
Piksi je bio i ostao OK:
2014-04-22
očekujem sad da izvale kako je onomad u glini devestpete, cilj ustaša bio sam Adem Vuchiqi, ali eto, hrabro nam je izmakao....noseći gajbu jelen piva šešelju lično
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Inače među ovima na videu koji kidaju stolice i bacaju ih kao frizbi je suljo. Fini gospodin.
2015-08-15
jastreb wrote:Binić prije svih.ljubo1212 wrote:što baš piksija? bilo je i većih četnika u zvezdi
Piksi je bio i ostao OK:
Piksi je Jugosloven a Binica nema u tim pricama, Srbija, Jugoslavija...generalno ni Piksija,
gledaju svoja posla...
2014-08-25
Kruna za kraj jedne YU price.
2014-08-25
Rat je poceo 17. 07. 1990 sa kninskom pobunom i oruzanim blokadama na cestamajastreb wrote:Ma znam,ali opet. Navijačkih incidenata i tuča bilo je i prije i poslije,pa mislim da je zericu pretjerano proglašavati ovo kao početak rata.kaya wrote:Pa je,je. Politika se prvo preseli na navijače koji demonstriraju to prvi. Oni ne razmišljaju nego demonstriraju to najprizemniji način.jastreb wrote:Ovaj incident se precjenjuje.
Možda se čak ni krvavi Uskrs na Plitvicama još nije mogao označiti kao početak rata. E već ono u Borovu Selu,da!!! Tu se već vidjelo da je rat neizbježan.
Ono na Maksimiru,baš i ne. Bilo je to 1990-te na proljeće i cijelo to ljeto proteklo je mirno. Turisti su dolazili tutta forza. Srbi sezonci su radili na veliko i nitko ih nije dirao.
Ja to ne bih tako nazvao.
Da ne govorimo da je to ljeto bilo i SP u Italiji i da se na veliko još navijalo za Jugoslaviju(iako će Vuk i još neki reći da nije) i da nitko rat nije ni u ludilu zamišljao.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Binić se jako eksponirao još prije rata u Tempu nekim izjavama.Serbinho-3 wrote:jastreb wrote:Binić prije svih.ljubo1212 wrote:što baš piksija? bilo je i većih četnika u zvezdi
Piksi je bio i ostao OK:
Piksi je Jugosloven a Binica nema u tim pricama, Srbija, Jugoslavija...generalno ni Piksija,
gledaju svoja posla...
Kasnije je kao član rukovodstva Crvene zvezde opstruirao dolazak Zlatka Krmpotića u vodstvo kluba. Koliko se sjećam čak ga je nazvao ustašom.
Tu je i Miha nešto srbovao oko Vukovara.
Ovi ostali su bili manje više korektni. Stojanović,Šabanadžović,Dejo,Robi, Radinović, Belodedić, Jugović...
Pančev u zadnje vrijeme malo ludi,ali daleko od toga da srbuje.
2014-04-22
ne treba ici dalje..peca panker je sve objasnio a moze serbinjo i pizzon stavljati sto hoce
https://www.youtube.com/watch?v=ETLcjKUbzHQ
https://www.youtube.com/watch?v=ETLcjKUbzHQ
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» BBB hteli da ubiju Piksija na Maksimiru
» '' SENZACIONALNO OTKRIĆE + AAA - (VIDEO) Glineni tablet star 3700 godina je otkriće koje mijenja tijek povijesti ''
» 45 godina od največeg boksačkog meča u povijesti "Rumble in the jungle".Nezaboravni Ali.
» AC Monza posle 110 godina, usla u Serie A
» Srbija posle 45 godina tužena u Strazburu!
» '' SENZACIONALNO OTKRIĆE + AAA - (VIDEO) Glineni tablet star 3700 godina je otkriće koje mijenja tijek povijesti ''
» 45 godina od največeg boksačkog meča u povijesti "Rumble in the jungle".Nezaboravni Ali.
» AC Monza posle 110 godina, usla u Serie A
» Srbija posle 45 godina tužena u Strazburu!
Page 2 of 3