45 godina od največeg boksačkog meča u povijesti "Rumble in the jungle".Nezaboravni Ali.
Page 1 of 1
45 godina od največeg boksačkog meča u povijesti "Rumble in the jungle".Nezaboravni Ali.
http://www.24sata.hr/sport/mec-stoljeca-45-godina-od-kad-je-ali-u-africi-razbio-foremana-656600
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: 45 godina od največeg boksačkog meča u povijesti "Rumble in the jungle".Nezaboravni Ali.
kakav rad nogu i ruku alija...dansnje teskase bi pospremio u koš...gledam mec i jezis se...mozda najveci sportski događaj u povijesti...a komentator se nije zaustavljao citav mec
2015-09-08
Re: 45 godina od največeg boksačkog meča u povijesti "Rumble in the jungle".Nezaboravni Ali.
dobar mi je obaj komentar
'to su bili boksaci,borci a ne ovi danas kaj se grle,gurkaju,njuskaju ka'k pesi i izmjene deset udaraca citav mec'
'to su bili boksaci,borci a ne ovi danas kaj se grle,gurkaju,njuskaju ka'k pesi i izmjene deset udaraca citav mec'
2015-09-08
Sam meč je bio završnica, Ali je dobro opisao u svojoj autobiografiji kako se on mjesecima borio protiv Foremana.
Meč sam pogledao par puta, baš kao i onaj u Manilli (Ali je bio bolji, iako imam velike simpatije prema Smokin’ Joe Fraizeru).
Ali je posve iznenadio Foremana u ringu, branio se, kretao lateralno i hvatao Foremana u klinč, trošio mu kisik i snagu na promašaje. Kad je osjetio da je iscrpljen, riješio ga je jednostavnom kombinacijom.
Fenomenalno, ali ga drukčije i nije mogao pobijediti. Svatko bi trebao pogledati i dokumentarac i meč, ima tu više od sporta.
Meč sam pogledao par puta, baš kao i onaj u Manilli (Ali je bio bolji, iako imam velike simpatije prema Smokin’ Joe Fraizeru).
Ali je posve iznenadio Foremana u ringu, branio se, kretao lateralno i hvatao Foremana u klinč, trošio mu kisik i snagu na promašaje. Kad je osjetio da je iscrpljen, riješio ga je jednostavnom kombinacijom.
Fenomenalno, ali ga drukčije i nije mogao pobijediti. Svatko bi trebao pogledati i dokumentarac i meč, ima tu više od sporta.
£otk@-
2019-02-12
vuksadinare wrote:dobar mi je obaj komentar
otprilike
btw danas da se dva crnca bore i da neko spomene džunglu kamoli izmjesti borbu u afriku to bi bio rasizam
Ono nekad je bio boks-plemenita vještina,a ovo danas je cirkus.
No ovaj cirkus pokazuje dominaciju slavenskog elementa.
Hrvati,Ukrajinci,Rusi,tu su najjači.
No ovaj cirkus pokazuje dominaciju slavenskog elementa.
Hrvati,Ukrajinci,Rusi,tu su najjači.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Sve je nekad bilo drugačije...
I nogomet je nekad bio sport sirotinje i radnika...
I nogomet je nekad bio sport sirotinje i radnika...
Similar topics
» IMALI SMO DOGOVOR DA UBIJEMO PIKSIJA! Stravično otkriće posle 30 godina od najužasnijeg meča na Maksimiru
» Holodomor - jedan od najvećih genocida u povijesti koji je zataškavan 50 godina
» Ruski veleposlanik: 2017. je najbolja godina u povijesti rusko-hrvatskih odnosa
» '' SENZACIONALNO OTKRIĆE + AAA - (VIDEO) Glineni tablet star 3700 godina je otkriće koje mijenja tijek povijesti ''
» 25 godina od najsramotnijeg poglavlja novije hrvatske povijesti
» Holodomor - jedan od najvećih genocida u povijesti koji je zataškavan 50 godina
» Ruski veleposlanik: 2017. je najbolja godina u povijesti rusko-hrvatskih odnosa
» '' SENZACIONALNO OTKRIĆE + AAA - (VIDEO) Glineni tablet star 3700 godina je otkriće koje mijenja tijek povijesti ''
» 25 godina od najsramotnijeg poglavlja novije hrvatske povijesti
Page 1 of 1