Karamarko: To je mala obmana
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Karamarko: To je mala obmana
[size=31]Karamarko o podršci manjinaca Milanoviću: To je mala obmana[/size]
To je mala obmana zbog koje će gospodin Milorad Pupovac morati objasniti kako se to radi da jedan čovjek potpisuje za tri osobe, komentirao je šef HDZ-a podršku manjinaca koaliciji Hrvatska raste
4153PREGLEDA
Tomislav Karamarko
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
AUTOR:
Hina
Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko izjavio je kako je tvrdnja da je sedam od osam manjinskih zastupnika potpisalo podršku Zoranu Milanoviću "mala obmana".
– To je mala obmana zbog koje će gospodin Milorad Pupovacmorati objasniti kako se to radi da jedan čovjek potpisuje za tri osobe. I još je jedna stvar koja mi se nije dopala u njegovoj izjavi – da su diskriminirane nacionalne manjine ako ne sudjeluju u kreaciji. Nacionalne manjine nisu stranka. To je klub od kojeg se očekuje da bude konstruktivan prije svega prema interesima svojih nacionalnih manjina – rekao je Karamarko ispred središnjice stranke.
Novinarima je potvrdio da će na današnjim pregovorima s Mostom podržati njihov zahtjev za proglašenjem isključivog gospodarskog pojasa koji Most postavlja kao uvjet za podršku novoj vladi.
– Mi već tri godine o tome pričamo u stranci i to je bila i naša ideja s kojom smo htjeli ići nakon izbora – rekao je Karamarko.
Veseli se, kaže i današnjim pregovorima s Mostom jer "svako daljnje odugovlačenje nije dobro za Hrvatsku , gospodarstvo i sigurnost".
Veseli se, ističe, i poslijepodnevnim konzultacijama s predsjednicom o davanju mandata za sastavljanje vlade. "Vjerujem da će uskoro doći do raspleta pozitivnog za nas", ustvrdio je.
Komentirajući sinoćnju izjavu nekadašnjeg predsjednika HDZ-a Ive Sanadera kako je njegov politički progon počeo tek kada je pokušao doći na mjesto počasnog predsjednika HDZ-a, Karamarko je kazao kako mu je to teško komentirati jer "nije bio akter u stranci" u smislu da je imao nekakvu dužnost. "Ne znam te detalje, pratio sam medijski isto kao i svi ostali", rekao je Karamarko.
Za najnovije rezultate istraživanja agencije Ipsos, prema kojem je HDZ sada druga stranka po jačini, kazao je kako je to "komedija".
– Hajdemo ukinuti izbore, neka Ipsos puls određuje tko će pobjeđivati i tko će biti u parlamentu većina, neka kreira vladu. Mi smo pobijedili na izborima i tjedan dana nakon toga gledamo kako baš i nismo mi pobijedili i cijelo vrijeme se neki upiru gubitnike proglasiti dobitnicima, a nas dobitnike gubitnicima – rekao je Karamarko. Dodao je i kako "narod ne treba zavaravati".
http://www.vecernji.hr/izbori2015/karamarko-o-podrsci-manjinaca-milanovicu-to-je-mala-obmana-1040222
............................
E moj Karamarko, čini se da ćeš potuniti i ti i tvoja borba s ustašama i udbom i partizanima...
To je mala obmana zbog koje će gospodin Milorad Pupovac morati objasniti kako se to radi da jedan čovjek potpisuje za tri osobe, komentirao je šef HDZ-a podršku manjinaca koaliciji Hrvatska raste
4153PREGLEDA
Tomislav Karamarko
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
AUTOR:
Hina
VL Blogosfera
VL Biografije
Večernji list Premium
Pretplati se, isplati se!
Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko izjavio je kako je tvrdnja da je sedam od osam manjinskih zastupnika potpisalo podršku Zoranu Milanoviću "mala obmana".
– To je mala obmana zbog koje će gospodin Milorad Pupovacmorati objasniti kako se to radi da jedan čovjek potpisuje za tri osobe. I još je jedna stvar koja mi se nije dopala u njegovoj izjavi – da su diskriminirane nacionalne manjine ako ne sudjeluju u kreaciji. Nacionalne manjine nisu stranka. To je klub od kojeg se očekuje da bude konstruktivan prije svega prema interesima svojih nacionalnih manjina – rekao je Karamarko ispred središnjice stranke.
Novinarima je potvrdio da će na današnjim pregovorima s Mostom podržati njihov zahtjev za proglašenjem isključivog gospodarskog pojasa koji Most postavlja kao uvjet za podršku novoj vladi.
– Mi već tri godine o tome pričamo u stranci i to je bila i naša ideja s kojom smo htjeli ići nakon izbora – rekao je Karamarko.
Veseli se, kaže i današnjim pregovorima s Mostom jer "svako daljnje odugovlačenje nije dobro za Hrvatsku , gospodarstvo i sigurnost".
Veseli se, ističe, i poslijepodnevnim konzultacijama s predsjednicom o davanju mandata za sastavljanje vlade. "Vjerujem da će uskoro doći do raspleta pozitivnog za nas", ustvrdio je.
Komentirajući sinoćnju izjavu nekadašnjeg predsjednika HDZ-a Ive Sanadera kako je njegov politički progon počeo tek kada je pokušao doći na mjesto počasnog predsjednika HDZ-a, Karamarko je kazao kako mu je to teško komentirati jer "nije bio akter u stranci" u smislu da je imao nekakvu dužnost. "Ne znam te detalje, pratio sam medijski isto kao i svi ostali", rekao je Karamarko.
Za najnovije rezultate istraživanja agencije Ipsos, prema kojem je HDZ sada druga stranka po jačini, kazao je kako je to "komedija".
– Hajdemo ukinuti izbore, neka Ipsos puls određuje tko će pobjeđivati i tko će biti u parlamentu većina, neka kreira vladu. Mi smo pobijedili na izborima i tjedan dana nakon toga gledamo kako baš i nismo mi pobijedili i cijelo vrijeme se neki upiru gubitnike proglasiti dobitnicima, a nas dobitnike gubitnicima – rekao je Karamarko. Dodao je i kako "narod ne treba zavaravati".
http://www.vecernji.hr/izbori2015/karamarko-o-podrsci-manjinaca-milanovicu-to-je-mala-obmana-1040222
............................
E moj Karamarko, čini se da ćeš potuniti i ti i tvoja borba s ustašama i udbom i partizanima...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Karamarko: To je mala obmana
ups, admin, makni moju temu, kolega deda je otvorio prije. Deda, isprika.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
paaaa,dosad su tako potpisivali i HDZ-u...tad nije bilo problem..no ovdje se samo potvrdjuje ona poslovicna..zapljuj nekog,ako nikako drugacije ne mos protiv njega...
Guest- Guest
valjda udba, a ne ipsos, naučite se reći pobu bop a bopu pobepikur37 wrote:
udba- Posts : 4945
2015-11-10
ma ja sam umjesto karamarka izustio "ali..."epikur37 wrote:ups, admin, makni moju temu, kolega deda je otvorio prije. Deda, isprika.
nije tema ista, iako je slična, tvoja je današnja, moja jučerašnja kad karamarko još nije komentirao
Guest- Guest
n_razbojnik-
2014-04-15
Joj, kaj bi perje letilo, skroz do Bruxellesa, da se on vrati
Guest- Guest
Vratija bi se ćaća al ne da austrijska udba, ona ga je prva zatvorila i naredila nama da ga upržunimo
2014-04-15
Jawohl, Herr Obersnel. Bumo pregovarali, danas se sa svime trži.nevjestin_razbojnik wrote:mileva je austrijska udba
Guest- Guest
Pa uvijek je jedan srbim odlucivao za minimum tri hrvata...pupovac se samo drzi tradicije makar sad nema kraljevine i sfrjot ali princip i metodologoja su ostali isti
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa zakaj si to dozvolite? Niste valjda pičkice?vuksadinare wrote:Pa uvijek je jedan srbim odlucivao za minimum tri hrvata...pupovac se samo drzi tradicije makar sad nema kraljevine i sfrjot ali princip i metodologoja su ostali isti
Guest- Guest
Jadan je hdz kad traži četničku pomoć, hdz će potpisat za čirilićne ploče na saboru samo da dobije glas, ..gdje su sad domoljubi i branitelji????
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
zašto četnici? pa to su lojalni građani koji odlučuju, ta neće dijaspora, ona iz imockogav_vlado wrote:Jadan je hdz kad traži četničku pomoć, hdz će potpisat za čirilićne ploče na saboru samo da dobije glas, ..gdje su sad domoljubi i branitelji????
n_razbojnik-
2014-04-15
Pičkice, kak rekohv_vlado wrote:Jadan je hdz kad traži četničku pomoć, hdz će potpisat za čirilićne ploče na saboru samo da dobije glas, ..gdje su sad domoljubi i branitelji????
Guest- Guest
nevalja vama nikako, kad se pita MOST, kad se pita dijasporu, kad s epita Srbe...i niste nego da vam Biden odredi mandatara :))
2014-04-15
I odredio je evo predsjednica zatrpana obavezama upisala doktorat za radnog vremena....nego bogati obećala da ćemo bit švajcarska a ona preselit u visoku,kasni....nevjestin_razbojnik wrote:nevalja vama nikako, kad se pita MOST, kad se pita dijasporu, kad s epita Srbe...i niste nego da vam Biden odredi mandatara :))
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Građanin Karamarko izrazio zabrinutost zbog gluposti koje priča prvi potpredsjednik Vlade Karamarko
» nema odmora dok traje obmana
» anemični sociopata - nakon velike obmane ide još veća obmana
» Udala se mala
» Kamera tako mala...
» nema odmora dok traje obmana
» anemični sociopata - nakon velike obmane ide još veća obmana
» Udala se mala
» Kamera tako mala...
Page 1 of 2