Mask: Senzori u ljudskom mozgu za manje od godinu dana
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Mask: Senzori u ljudskom mozgu za manje od godinu dana
Kurac.red wolf wrote:666danni1 wrote:To je simbol s vrećice Vegete.red wolf wrote:Vidi mu rukicu...Vaši gospodari se sporazumijevaju, ne riječima, već simbolima...Serbinho-3 wrote:
https://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php?yyyy=2020&mm=05&nav_id=1682626
Tko zna što pokušava reči?
danni1- Posts : 5159
2014-04-16
Ne. Za vas obične smrtnike, to je znak O.K., ali to vam je zapravo kurac u usta vaših gospodara...danni1 wrote:Kurac.red wolf wrote:666danni1 wrote:To je simbol s vrećice Vegete.red wolf wrote:Vidi mu rukicu...Vaši gospodari se sporazumijevaju, ne riječima, već simbolima...Serbinho-3 wrote:
red wolf-
2016-02-10
Ovaj se ne obrača nama običnim smrtnicima.red wolf wrote:Ne. Za vas obične smrtnike, to je znak O.K., ali to vam je zapravo kurac u usta vaših gospodara...danni1 wrote:Kurac.red wolf wrote:666danni1 wrote:To je simbol s vrećice Vegete.red wolf wrote:
Vidi mu rukicu...Vaši gospodari se sporazumijevaju, ne riječima, već simbolima...
Sam si rekao da komunicira sa svojima.
Sigurno nešto kuhaju. čemu inaće znak s Vegete?
Naravno da se ne obraća vama...danni1 wrote:Ovaj se ne obrača nama običnim smrtnicima.red wolf wrote:Ne. Za vas obične smrtnike, to je znak O.K., ali to vam je zapravo kurac u usta vaših gospodara...danni1 wrote:Kurac.red wolf wrote:666danni1 wrote:
To je simbol s vrećice Vegete.
Sam si rekao da komunicira sa svojima.
Sigurno nešto kuhaju. čemu inaće znak s Vegete?
red wolf-
2016-02-10
Čudno kako bivši Galaktičar nema ništa reć na ovu temu.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
red wolf wrote:Vidi mu rukicu...Vaši gospodari se sporazumijevaju, ne riječima, već simbolima...Serbinho-3 wrote:
vidim mu rukicu. kaže: I am asshole.
Guest- Guest
Jer on nije Galaktičar...סמאל wrote:Čudno kako bivši Galaktičar nema ništa reć na ovu temu.
red wolf-
2016-02-10
Pa nismo ni nas dva.red wolf wrote:Jer on nije Galaktičar...סמאל wrote:Čudno kako bivši Galaktičar nema ništa reć na ovu temu.
2015-07-23
Ne...On točno zna što radi...Zajebava se s tobom, odnosno cijelom ljudskom vrstom...On zna što dolazi...Gnječ wrote:red wolf wrote:Vidi mu rukicu...Vaši gospodari se sporazumijevaju, ne riječima, već simbolima...Serbinho-3 wrote:
red wolf-
2016-02-10
Da, ali ja sam se družio s njima...Imaju smisao za humor.סמאל wrote:Pa nismo ni nas dva.red wolf wrote:Jer on nije Galaktičar...סמאל wrote:Čudno kako bivši Galaktičar nema ništa reć na ovu temu.
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Ne...On točno zna što radi...Zajebava se s tobom, odnosno cijelom ljudskom vrstom...On zna što dolazi...Gnječ wrote:red wolf wrote:Vidi mu rukicu...Vaši gospodari se sporazumijevaju, ne riječima, već simbolima...Serbinho-3 wrote:
jučer sam snimao njegovu raketu kako pušća satelite po nebu.
Guest- Guest
Čekaj,hoćeš reć kako ti imaš više veze s njima,nego njihov đeneral s 5* ?red wolf wrote:Da, ali ja sam se družio s njima...Imaju smisao za humor.סמאל wrote:Pa nismo ni nas dva.red wolf wrote:Jer on nije Galaktičar...סמאל wrote:Čudno kako bivši Galaktičar nema ništa reć na ovu temu.
2015-07-23
A jel? Ajde lijepo...red wolf wrote:Da, ali ja sam se družio s njima...Imaju smisao za humor.סמאל wrote:Pa nismo ni nas dva.red wolf wrote:Jer on nije Galaktičar...סמאל wrote:Čudno kako bivši Galaktičar nema ništa reć na ovu temu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pušća, pušća...hahahahahahahahahaGnječ wrote:red wolf wrote:Ne...On točno zna što radi...Zajebava se s tobom, odnosno cijelom ljudskom vrstom...On zna što dolazi...Gnječ wrote:red wolf wrote:Vidi mu rukicu...Vaši gospodari se sporazumijevaju, ne riječima, već simbolima...Serbinho-3 wrote:
jučer sam snimao njegovu raketu kako pušća satelite po nebu.
red wolf-
2016-02-10
Ti se sprdaš sa mnom sada. Razumijem te. Ti ne možeš shvatiti to.kaya wrote:A jel? Ajde lijepo...red wolf wrote:Da, ali ja sam se družio s njima...Imaju smisao za humor.סמאל wrote:Pa nismo ni nas dva.red wolf wrote:Jer on nije Galaktičar...סמאל wrote:Čudno kako bivši Galaktičar nema ništa reć na ovu temu.
red wolf-
2016-02-10
Ne. Samo sam se družio s njima. Telepatija.סמאל wrote:Čekaj,hoćeš reć kako ti imaš više veze s njima,nego njihov đeneral s 5* ?red wolf wrote:Da, ali ja sam se družio s njima...Imaju smisao za humor.סמאל wrote:Pa nismo ni nas dva.red wolf wrote:Jer on nije Galaktičar...סמאל wrote:Čudno kako bivši Galaktičar nema ništa reć na ovu temu.
red wolf-
2016-02-10
Zanimljivo,tim više što njihov đeneral ima šum u vezi u komunikaciji s komandom.red wolf wrote:Ne. Samo sam se družio s njima. Telepatija.סמאל wrote:Čekaj,hoćeš reć kako ti imaš više veze s njima,nego njihov đeneral s 5* ?red wolf wrote:Da, ali ja sam se družio s njima...Imaju smisao za humor.סמאל wrote:Pa nismo ni nas dva.red wolf wrote:
Jer on nije Galaktičar...
2015-07-23
Pa on nema veze s njima. Baš nikakve.סמאל wrote:Zanimljivo,tim više što njihov đeneral ima šum u vezi u komunikaciji s komandom.red wolf wrote:Ne. Samo sam se družio s njima. Telepatija.סמאל wrote:Čekaj,hoćeš reć kako ti imaš više veze s njima,nego njihov đeneral s 5* ?red wolf wrote:Da, ali ja sam se družio s njima...Imaju smisao za humor.סמאל wrote:
Pa nismo ni nas dva.
red wolf-
2016-02-10
Eto ih opet , rat zvijezda oko ponoći nedjeljom.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Baš ništa ne shvaćaš...Želiš li transhumanizam?...Odgovori si na to pitanje? Postavi si pitanje --> Zašto žele vječno živjeti na Zemlji?...Jahve je dao odgovor na to pitanje...kaya wrote:Eto ih opet , rat zvijezda oko ponoći nedjeljom.
red wolf-
2016-02-10
Jel to onaj mask iz "pipl mask trast as"...
darth_vader-
2014-04-17
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» GODINU DANA POSLIJE
» Točno prije godinu dana
» Plaće realno porasle 5% u godinu dana
» Za godinu dana u Srbiji ovoliko napredovao
» U zadnjih godinu dana mrtva tri predsjednika...
» Točno prije godinu dana
» Plaće realno porasle 5% u godinu dana
» Za godinu dana u Srbiji ovoliko napredovao
» U zadnjih godinu dana mrtva tri predsjednika...
Page 4 of 5