Lukašenko: Držimo veliku paradu 9 svibnja, nek dođu i stranci!
Page 1 of 1
Lukašenko: Držimo veliku paradu 9 svibnja, nek dođu i stranci!
Lukashenko invites leaders to attend Victory Day Parade despite coronavirus pandemic
MINSK, May 5. /TASS/. Belarusian President Alexander Lukashenko has invited other leaders to come to Minsk for the Victory Day Parade despite the coronavirus pandemic.
"I invite all heads of state, at least those from the former Soviet Union, to come to Minsk and attend this parade," Lukashenko was quoted by BelTA news agency as saying. "We hope that someone will come. If not, we will hold the parade as usually. I’m talking about the leaders. There will be enough ordinary people from all republics at this parade."
The Belarusian leader stressed that it would be right to gather in Minsk. "This is a republic that was wiped off the face of the earth and which took the first blow on itself, and where the remaining old people and children lived for almost four years in swamps, forests and dugouts. This is the most affected republic - a living monument to that brutal war. And we should gather here, moreover now," the Belarusian leader emphasized.
On May 3, Belarusian President Alexander Lukashenko said the military parade marking the 75th anniversary of Victory was of great ideological and emotional importance for Belarus and therefore it could not be canceled despite the COVID-19 pandemic. He expressed confidence that many people would attend the parade in Minsk and this would not affect their health.
Belarus has confirmed more than 18,000 coronavirus cases but has decided against imposing quarantine measures.
The Belarusian leader stressed that it would be right to gather in Minsk
MINSK, May 5. /TASS/. Belarusian President Alexander Lukashenko has invited other leaders to come to Minsk for the Victory Day Parade despite the coronavirus pandemic.
"I invite all heads of state, at least those from the former Soviet Union, to come to Minsk and attend this parade," Lukashenko was quoted by BelTA news agency as saying. "We hope that someone will come. If not, we will hold the parade as usually. I’m talking about the leaders. There will be enough ordinary people from all republics at this parade."
The Belarusian leader stressed that it would be right to gather in Minsk. "This is a republic that was wiped off the face of the earth and which took the first blow on itself, and where the remaining old people and children lived for almost four years in swamps, forests and dugouts. This is the most affected republic - a living monument to that brutal war. And we should gather here, moreover now," the Belarusian leader emphasized.
On May 3, Belarusian President Alexander Lukashenko said the military parade marking the 75th anniversary of Victory was of great ideological and emotional importance for Belarus and therefore it could not be canceled despite the COVID-19 pandemic. He expressed confidence that many people would attend the parade in Minsk and this would not affect their health.
Belarus has confirmed more than 18,000 coronavirus cases but has decided against imposing quarantine measures.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Lukašenko: Držimo veliku paradu 9 svibnja, nek dođu i stranci!
Lukašenko a ne ove naše pičke
Zapitaj se je li pametnije vjerovati davidu ickeu, bivšem spikeru bbc-a, sprtski program, koji tvrdi da corona pandemija ne postoji i da svijetom vladaju reptili koji uzimaju oblik ljudi ili dr. berošu, dr. markotić te docentu primarijusu dr. capaku...AssadNaPodmornici wrote:Lukašenko a ne ove naše pičke
T.- Posts : 17557
2014-04-14
nije jednima niti drugimaT. wrote:Zapitaj se je li pametnije vjerovati davidu ickeu, bivšem spikeru bbc-a, sprtski program, koji tvrdi da corona pandemija ne postoji i da svijetom vladaju reptili koji uzimaju oblik ljudi ili dr. berošu, dr. markotić te docentu primarijusu dr. capaku...AssadNaPodmornici wrote:Lukašenko a ne ove naše pičke
jedni su debilni teoretičari zajvera, drugi su domoljubi HDZovci, što ti dođe na isto
postoji niz stručnjaka i znanstvenih radova koji su dokazali da ovaj virus je na razini gripe možda mrvicu jači, da uopće nije trebalo uništavati planetarnu ekonomiju
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Čini mi se da su ti stručnjaci bliži ickeu nego ovim našim stručnjacima...AssadNaPodmornici wrote:nije jednima niti drugimaT. wrote:Zapitaj se je li pametnije vjerovati davidu ickeu, bivšem spikeru bbc-a, sprtski program, koji tvrdi da corona pandemija ne postoji i da svijetom vladaju reptili koji uzimaju oblik ljudi ili dr. berošu, dr. markotić te docentu primarijusu dr. capaku...AssadNaPodmornici wrote:Lukašenko a ne ove naše pičke
jedni su debilni teoretičari zajvera, drugi su domoljubi HDZovci, što ti dođe na isto
postoji niz stručnjaka i znanstvenih radova koji su dokazali da ovaj virus je na razini gripe možda mrvicu jači, da uopće nije trebalo uništavati planetarnu ekonomiju
2014-04-14
iskreno ne znam tko je icke, zapravo čuo sam za njega, on nešto piše o repitilima itd. to me ne zanima.T. wrote:Čini mi se da su ti stručnjaci bliži ickeu nego ovim našim stručnjacima...AssadNaPodmornici wrote:nije jednima niti drugimaT. wrote:Zapitaj se je li pametnije vjerovati davidu ickeu, bivšem spikeru bbc-a, sprtski program, koji tvrdi da corona pandemija ne postoji i da svijetom vladaju reptili koji uzimaju oblik ljudi ili dr. berošu, dr. markotić te docentu primarijusu dr. capaku...AssadNaPodmornici wrote:Lukašenko a ne ove naše pičke
gle istina je da o virusu se nije znalo mnogo prije 2 mjeseca(sve informacije iz kine su bile lažne) pa je ovaj prvi korak bio logičan.
međutim sada se zna, da virus na sreću nije toliko opasan, evo pogledaj erin-u temu o Sloveniji , i pogledaj i moja dva komentara. dakle sada nema smisla zaključavati išta, sada svaki HDZovac koji zagovara neke pičke materine, i kaže 2 iduća tjedna su ključna, i govori da će ljudi morati na testiranja prije plaže, spominju Covid putovnice - je neposobni HDZovac i uhljeb - što vjerujem da većina njih je.
imaju diplomu. pa šta. iman i ja diplomu. ima pola foruma diplomu. međutim evo ja sam čitajući komentare pametnih ljudi po internetu, naslove znanstvenih radova, ispao pametniji od ovih naših "sa diplomom" - koji bi ti sutra uvodili da kada odeš frizeru moraš davati osobnu i izjavu
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
A ne pušim tu priču...AssadNaPodmornici wrote:iskreno ne znam tko je icke, zapravo čuo sam za njega, on nešto piše o repitilima itd. to me ne zanima.T. wrote:Čini mi se da su ti stručnjaci bliži ickeu nego ovim našim stručnjacima...AssadNaPodmornici wrote:nije jednima niti drugimaT. wrote:Zapitaj se je li pametnije vjerovati davidu ickeu, bivšem spikeru bbc-a, sprtski program, koji tvrdi da corona pandemija ne postoji i da svijetom vladaju reptili koji uzimaju oblik ljudi ili dr. berošu, dr. markotić te docentu primarijusu dr. capaku...AssadNaPodmornici wrote:Lukašenko a ne ove naše pičke
gle istina je da o virusu se nije znalo mnogo prije 2 mjeseca(sve informacije iz kine su bile lažne) pa je ovaj prvi korak bio logičan.
međutim sada se zna, da virus na sreću nije toliko opasan, evo pogledaj erin-u temu o Sloveniji , i pogledaj i moja dva komentara. dakle sada nema smisla zaključavati išta, sada svaki HDZovac koji zagovara neke pičke materine, i kaže 2 iduća tjedna su ključna, i govori da će ljudi morati na testiranja prije plaže, spominju Covid putovnice - je neposobni HDZovac i uhljeb - što vjerujem da većina njih je.
imaju diplomu. pa šta. iman i ja diplomu. ima pola foruma diplomu. međutim evo ja sam čitajući komentare pametnih ljudi po internetu, naslove znanstvenih radova, ispao pametniji od ovih naših "sa diplomom" - koji bi ti sutra uvodili da kada odeš frizeru moraš davati osobnu i izjavu
Misliš da su debill gates, musk, đikić, terorist u who i ekipa nesposobni hdz-ovi uhljebi?
Svi oni promoviraju 'novo normalno', najavljuju drugi val, život koji nikad više neće biti isti, cjepivo koje nam jedino može pomoći...
Puno je ovo jača igra od hdz/sdp uhljeba...
Gates kontrolira većinu svjetskih zdravstvenih sustava kroz fondaciju...
Lik je pobornik eugenike, smanjenja svjetske populacije za 15%, cca miljardu ljudi...
I sada ja trebam vjerovati prodavaču softvera kako mi želi pomoći i uzet njegovo cjepivo?
2014-04-14
Lukašenko jebe i ne vadi. Korona na aparatima :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Težak izbor.T. wrote:Zapitaj se je li pametnije vjerovati davidu ickeu, bivšem spikeru bbc-a, sprtski program, koji tvrdi da corona pandemija ne postoji i da svijetom vladaju reptili koji uzimaju oblik ljudi iliAssadNaPodmornici wrote:Lukašenko a ne ove naše pičkedr. berošu, dr. markotić te docentu primarijusu dr. capaku..čardaku.
Gates je filantrop & eugeničarT. wrote:A ne pušim tu priču...AssadNaPodmornici wrote:iskreno ne znam tko je icke, zapravo čuo sam za njega, on nešto piše o repitilima itd. to me ne zanima.T. wrote:Čini mi se da su ti stručnjaci bliži ickeu nego ovim našim stručnjacima...AssadNaPodmornici wrote:nije jednima niti drugimaT. wrote:
Zapitaj se je li pametnije vjerovati davidu ickeu, bivšem spikeru bbc-a, sprtski program, koji tvrdi da corona pandemija ne postoji i da svijetom vladaju reptili koji uzimaju oblik ljudi ili dr. berošu, dr. markotić te docentu primarijusu dr. capaku...
Misliš da su debill gates, musk, đikić, terorist u who i ekipa nesposobni hdz-ovi uhljebi?
Svi oni promoviraju 'novo normalno', najavljuju drugi val, život koji nikad više neće biti isti, cjepivo koje nam jedino može pomoći...
Puno je ovo jača igra od hdz/sdp uhljeba...
Gates kontrolira većinu svjetskih zdravstvenih sustava kroz fondaciju...
Lik je pobornik eugenike, smanjenja svjetske populacije za 15%, cca miljardu ljudi...
I sada ja trebam vjerovati prodavaču softvera kako mi želi pomoći i uzet njegovo cjepivo?
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Similar topics
» Sjeverna Koreja održala veliku paradu i predstavila suvemene sustave
» DRŽIMO 40% SVJETSKE ČARTER FLOTE, A GDJE JE NOVAC?
» Mađarski šef diplomacije: 'Držimo palčeve za hrvatsku Vladu, želimo da bude stabilna i jaka'
» 30. svibnja
» Pripreme za vojnu paradu u Moskvi
» DRŽIMO 40% SVJETSKE ČARTER FLOTE, A GDJE JE NOVAC?
» Mađarski šef diplomacije: 'Držimo palčeve za hrvatsku Vladu, želimo da bude stabilna i jaka'
» 30. svibnja
» Pripreme za vojnu paradu u Moskvi
Page 1 of 1