ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tko će plaćat alimentacije za vrijeme korone ?

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Tko će plaćat alimentacije za vrijeme korone ? - Page 2 Empty Re: Tko će plaćat alimentacije za vrijeme korone ?

Post by veber 29/4/2020, 12:08

Legendovich wrote:
veber wrote:
Legendovich wrote:
RayMabus wrote:
Legendovich wrote:
znas po cemu znam da bi bio odlican otac..?...I malo mače nemocno si skupio i zbrinuo..i izraslo je u predivnog mačka...
Jebes kuju...ona je samo platforma za radjanje..rad ipreostrog fokusa na zene,gubis percepciju onog sto bi tebi dalo novi smjer u zivotu...sina ti nitko ne moze uzeti..vjeruj mi...
Mačak se sam održava. Daš mu malo jist i to ti je cila briga oko mačke. Nabili poreze na sve i svašta , zzaposlili žene , muški nemaju di radit i onda ih daju njima pa ti plaćaj alimentaciju.

Neka je sve krahiralo i nek nemaju para za alimentaciju. Doveja bi ja dite ispri općine i ostavija ga unutra a dici bi reka da je reka tata da su veliki porezi i da tata nema para da ih uzdržava pa da je reka da neka ih država uzdržava.
Ma posla ima na svakom koraku..josh je bolje ako ga obavis od doma..Pogle nasu emanćipiranu Triny..laptup po misku,pa odakle pozeli,a ja znam cime se tocno bavi i gdje,i satnica je prilicno dobra..moze od doma,moze iz belgije,moze sa kraja svijeta,para curi...

puno godina kasnije,dripac od 15-16 godina moze sa tebom gdje god pozelite..sada se na netu promoviraju poslovi,koje mos preko kompa obavljati za bilo kod u svijetu..
i kako ćeš pokrenuti liniju, ako netko tamo nije stisnuo start?
ekipa je vec u pogonu od 20.04,ubcivali su neke masine za pranje djelova,nakon globanja..stiglo je josh novih GROBova,a u podnedjeljak sam obisao ove iu SQ-a..nekima je to bio prvi dan..isto vrse pripreme..fizikalija su ovi na kurccajtđobu,afrikaneri i kozojebi..danas je vjecanje u Bundestagu,sto i kako dalje..postoje indikacije da nis ne bu konkretno do kraja 5 mjeseca..pratimo i vidimo
većina velikih firmi u njemačkoj nije ni stala.
bmw ima najveći problem jer su disperzirali najviše u kinu.
politika firme je vratiti sve u eu, zadnjih pet godina.
VW je narodni i od hitlera se tako ponaša. ajmo državne poticaje uzet.
daimler radi na veliko jer nije disperzirao. ima pogone u us i eu.
politika bmw-a je da se sve proizvodi u eu.
prije korone.
njihova firma liebherr radi samo u eu

veber

2014-12-30

Back to top Go down

Tko će plaćat alimentacije za vrijeme korone ? - Page 2 Empty Re: Tko će plaćat alimentacije za vrijeme korone ?

Post by Guest 29/4/2020, 12:10

formalno se ne radi jer je zabrana..VW je prvi u svabiji stopirao produkciju doma,a mi smo vezani odljevima iz vW-a
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/4/2020, 12:13

feberu,kad ti dolazis u svabiju?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 29/4/2020, 12:14

vw je državna firma.
tko ih jebe.
i kojim ste vi odlijevima vezani uz vw?
da si napisao da su oni vezani uz vas, ajde.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by veber 29/4/2020, 12:14

Legendovich wrote:feberu,kad ti dolazis u svabiju?
slijedeće godine.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 29/4/2020, 12:15

veber wrote:vw je državna firma.
tko ih jebe.
vw jwe konglomerat...mi nismo veliki previse,a djelovi su medju ostalom za Porsche Taycan..motor i transmisija..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 29/4/2020, 12:16

veber wrote:
slijedeće godine.
blago tebi...Stari je zdrav i oke?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 29/4/2020, 12:19

Legendovich wrote:
tko ih jebe.
vw jwe konglomerat...mi nismo veliki previse,a djelovi su medju ostalom za Porsche Taycan..motor i transmisija..
nemoj mi reći da radiš u bavarskoj u onoj firmi, zaboravio sam ime. tamo smo im obradni centar instalirali.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 29/4/2020, 12:22

veber wrote:
Legendovich wrote:
tko ih jebe.
nemoj mi reći da radiš u bavarskoj u onoj firmi, zaboravio sam ime. tamo smo im obradni centar instalirali.
:rasta :rasta .ne,ne..u B-Wu sam..ako si isao u BW u Lapple,Fuyao,tako sam bio nakratko..nije mi se svidjelo..u BWu sam,nigdje drugdje..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 29/4/2020, 12:22

Legendovich wrote:
veber wrote:
slijedeće godine.
stari je je ok, iskreno ne da mi se ići raditi.
imam ponudu iz NY u bit jersey.
drkam kurac, kuham i hranim mačke.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 29/4/2020, 12:24

veber wrote:
Legendovich wrote:
veber wrote:
slijedeće godine.
stari je je ok, iskreno ne da mi se ići raditi.
imam ponudu iz NY u bit jersey.
drkam kurac, kuham i hranim mačke.
pfffff..blago tebi...ajd uzivaj..ja si stvaram alternativu,ako se ovo iskomplicira..no svabija je sad najsigurnija ..sve ostalo mi izgleda klimavo..uspijem prebaciti posao za od doma,mogu ici gdje pozelim..no josh nije trenutak..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 29/4/2020, 12:32

AIP GmbH & Co. KG
Hoyen 30
87490 Haldenwang

tu smo instalirali maho
oni rade za bmw

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by veber 29/4/2020, 12:36

ali smo i pokretali liniju, skroz dolje prema granici s austrijom.
da nisi tamo?
oni rade isključivo za bmw. tlačni lijev za getribe.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 29/4/2020, 15:29

veber wrote:ali smo i pokretali liniju, skroz dolje prema granici s austrijom.
da nisi tamo?
oni rade isključivo za bmw. tlačni lijev za getribe.
nisam nisam..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics