Tko će plaćat alimentacije za vrijeme korone ?
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Tko će plaćat alimentacije za vrijeme korone ?
većina velikih firmi u njemačkoj nije ni stala.Legendovich wrote:ekipa je vec u pogonu od 20.04,ubcivali su neke masine za pranje djelova,nakon globanja..stiglo je josh novih GROBova,a u podnedjeljak sam obisao ove iu SQ-a..nekima je to bio prvi dan..isto vrse pripreme..fizikalija su ovi na kurccajtđobu,afrikaneri i kozojebi..danas je vjecanje u Bundestagu,sto i kako dalje..postoje indikacije da nis ne bu konkretno do kraja 5 mjeseca..pratimo i vidimoveber wrote:i kako ćeš pokrenuti liniju, ako netko tamo nije stisnuo start?Legendovich wrote:Ma posla ima na svakom koraku..josh je bolje ako ga obavis od doma..Pogle nasu emanćipiranu Triny..laptup po misku,pa odakle pozeli,a ja znam cime se tocno bavi i gdje,i satnica je prilicno dobra..moze od doma,moze iz belgije,moze sa kraja svijeta,para curi...RayMabus wrote:Mačak se sam održava. Daš mu malo jist i to ti je cila briga oko mačke. Nabili poreze na sve i svašta , zzaposlili žene , muški nemaju di radit i onda ih daju njima pa ti plaćaj alimentaciju.Legendovich wrote:
znas po cemu znam da bi bio odlican otac..?...I malo mače nemocno si skupio i zbrinuo..i izraslo je u predivnog mačka...
Jebes kuju...ona je samo platforma za radjanje..rad ipreostrog fokusa na zene,gubis percepciju onog sto bi tebi dalo novi smjer u zivotu...sina ti nitko ne moze uzeti..vjeruj mi...
Neka je sve krahiralo i nek nemaju para za alimentaciju. Doveja bi ja dite ispri općine i ostavija ga unutra a dici bi reka da je reka tata da su veliki porezi i da tata nema para da ih uzdržava pa da je reka da neka ih država uzdržava.
puno godina kasnije,dripac od 15-16 godina moze sa tebom gdje god pozelite..sada se na netu promoviraju poslovi,koje mos preko kompa obavljati za bilo kod u svijetu..
bmw ima najveći problem jer su disperzirali najviše u kinu.
politika firme je vratiti sve u eu, zadnjih pet godina.
VW je narodni i od hitlera se tako ponaša. ajmo državne poticaje uzet.
daimler radi na veliko jer nije disperzirao. ima pogone u us i eu.
politika bmw-a je da se sve proizvodi u eu.
prije korone.
njihova firma liebherr radi samo u eu
veber- Posts : 53509
2014-12-30
formalno se ne radi jer je zabrana..VW je prvi u svabiji stopirao produkciju doma,a mi smo vezani odljevima iz vW-a
Guest- Guest
vw je državna firma.
tko ih jebe.
i kojim ste vi odlijevima vezani uz vw?
da si napisao da su oni vezani uz vas, ajde.
tko ih jebe.
2014-12-30
slijedeće godine.Legendovich wrote:feberu,kad ti dolazis u svabiju?
2014-12-30
vw jwe konglomerat...mi nismo veliki previse,a djelovi su medju ostalom za Porsche Taycan..motor i transmisija..veber wrote:vw je državna firma.
tko ih jebe.
Guest- Guest
blago tebi...Stari je zdrav i oke?veber wrote:slijedeće godine.Legendovich wrote:feberu,kad ti dolazis u svabiju?
Guest- Guest
nemoj mi reći da radiš u bavarskoj u onoj firmi, zaboravio sam ime. tamo smo im obradni centar instalirali.Legendovich wrote:vw jwe konglomerat...mi nismo veliki previse,a djelovi su medju ostalom za Porsche Taycan..motor i transmisija..veber wrote:vw je državna firma.
tko ih jebe.
2014-12-30
.ne,ne..u B-Wu sam..ako si isao u BW u Lapple,Fuyao,tako sam bio nakratko..nije mi se svidjelo..u BWu sam,nigdje drugdje..veber wrote:nemoj mi reći da radiš u bavarskoj u onoj firmi, zaboravio sam ime. tamo smo im obradni centar instalirali.Legendovich wrote:vw jwe konglomerat...mi nismo veliki previse,a djelovi su medju ostalom za Porsche Taycan..motor i transmisija..veber wrote:vw je državna firma.
tko ih jebe.
Guest- Guest
stari je je ok, iskreno ne da mi se ići raditi.Legendovich wrote:blago tebi...Stari je zdrav i oke?veber wrote:slijedeće godine.Legendovich wrote:feberu,kad ti dolazis u svabiju?
imam ponudu iz NY u bit jersey.
drkam kurac, kuham i hranim mačke.
2014-12-30
pfffff..blago tebi...ajd uzivaj..ja si stvaram alternativu,ako se ovo iskomplicira..no svabija je sad najsigurnija ..sve ostalo mi izgleda klimavo..uspijem prebaciti posao za od doma,mogu ici gdje pozelim..no josh nije trenutak..veber wrote:stari je je ok, iskreno ne da mi se ići raditi.Legendovich wrote:blago tebi...Stari je zdrav i oke?veber wrote:slijedeće godine.Legendovich wrote:feberu,kad ti dolazis u svabiju?
imam ponudu iz NY u bit jersey.
drkam kurac, kuham i hranim mačke.
Guest- Guest
AIP GmbH & Co. KG
Hoyen 30
87490 Haldenwang
tu smo instalirali maho
oni rade za bmw
Hoyen 30
87490 Haldenwang
tu smo instalirali maho
oni rade za bmw
2014-12-30
ali smo i pokretali liniju, skroz dolje prema granici s austrijom.
da nisi tamo?
oni rade isključivo za bmw. tlačni lijev za getribe.
da nisi tamo?
2014-12-30
nisam nisam..veber wrote:ali smo i pokretali liniju, skroz dolje prema granici s austrijom.
da nisi tamo?
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Djelatnici Fine dobili bonus od 1000 kuna jer su radili za vrijeme korone
» O čemu razmišlja njemački kapitalista u sprezi s ljevičarima za vrijeme korone ? O trpačini radnom snagom iz Afrike.
» Uvodi se novi sustav: Od 2023. za ulazak u Hrvatsku iz BiH plaćat će se 7 eura
» Bit ce love i za jos jednu eskadrilu Rafala!Globalne korporacije placat ce porez u Hrvatskoj
» Užas u Velikoj Britaniji: Više od dva milijuna britanskih kućanstava ne mogu plaćat račune za struju
» O čemu razmišlja njemački kapitalista u sprezi s ljevičarima za vrijeme korone ? O trpačini radnom snagom iz Afrike.
» Uvodi se novi sustav: Od 2023. za ulazak u Hrvatsku iz BiH plaćat će se 7 eura
» Bit ce love i za jos jednu eskadrilu Rafala!Globalne korporacije placat ce porez u Hrvatskoj
» Užas u Velikoj Britaniji: Više od dva milijuna britanskih kućanstava ne mogu plaćat račune za struju
Page 2 of 2