Tko će plaćat alimentacije za vrijeme korone ?
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Tko će plaćat alimentacije za vrijeme korone ?
Žali se jedna Talijanka da bivši više ne plaća alimentaciju jer je radio u sektoru turizma a sad više ne radi a ne mogu ostavit bakama i djedovima djecu jer su penzioneri rizična skupina a mora ić radit a škole se ne otvaraju pa nema tko čuvat djecu a ona para nema pa mora radit.
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2178914
Lijepo , lijepo. Eto prve ugrožene skupine , rastavljene s djecom kojima bivši nemaju odakle platit alimentaciju.
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2178914
Lijepo , lijepo. Eto prve ugrožene skupine , rastavljene s djecom kojima bivši nemaju odakle platit alimentaciju.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Re: Tko će plaćat alimentacije za vrijeme korone ?
Ovde na radiju/tv i ostalim medijima vrlo agresivna kampanja (advokatskih kancelarija) upucena ocevima koji placaju alimentacije da im se jave ako nisu u stanju da placaju alimentaciju jer im je ugrozena financijska situacija..
Guest- Guest
Rješenje je jednostavno : djecu u dom pa nek se država brine o njima.
2014-04-11
Naravno, misli se na muškarce. Šta ako ni mama ne može uzdržavati dijete? A da ga malo posudi tati, a?dzmrdz wrote:Ovde na radiju/tv i ostalim medijima vrlo agresivna kampanja (advokatskih kancelarija) upucena ocevima koji placaju alimentacije da im se jave ako nisu u stanju da placaju alimentaciju jer im je ugrozena financijska situacija..
Nije alimentacija nikakva kazna, dijete je i njegovo, jbte.
A da ga pošalju u dom ?Eroo wrote:Naravno, misli se na muškarce. Šta ako ni mama ne može uzdržavati dijete? A da ga malo posudi tati, a?dzmrdz wrote:Ovde na radiju/tv i ostalim medijima vrlo agresivna kampanja (advokatskih kancelarija) upucena ocevima koji placaju alimentacije da im se jave ako nisu u stanju da placaju alimentaciju jer im je ugrozena financijska situacija..
2014-04-11
Eroo wrote:Naravno, misli se na muškarce. Šta ako ni mama ne može uzdržavati dijete? A da ga malo posudi tati, a?dzmrdz wrote:Ovde na radiju/tv i ostalim medijima vrlo agresivna kampanja (advokatskih kancelarija) upucena ocevima koji placaju alimentacije da im se jave ako nisu u stanju da placaju alimentaciju jer im je ugrozena financijska situacija..
Ja se slazem, i sam sam tu. Moj sin je kod kod mene 2-3 nedeljno..obicno jedan dan u toku nedenedelje i vikend a sada kako ne ide u skolu i duze.
Mada njemu sada vise treba drustvo nego ja, pa ga vec molim da ostane kod mene duze...
Guest- Guest
Jebes oca koji nije sposoban sloziti pare za zivot svog sina..alimentaciju treba postivati i slati je kakogod znas i umijes..povremeno iznenaditi bivsu dragu,u biti prokontrolirati kako se te pare trose,namjenski ili kuja sebi pizdu polira..ako nije namjenski,tuzba sudu za zapostavljanje djeteta..amen..
Guest- Guest
Ne triba njima ništa plaćat. Nek ide u dom. Neka država financira.
2014-04-11
novac saljes sinu za stvari,skolu,hranu,obleku,dzeparac...pa nece ti nasljednik ko cigan zivjeti i grebati se kod drugih za sok ili hamburger?? ti si pravio,tvoja je duznost i moralna odgovornost za tvoje djete...kuju ignoriras,ako se dobro brine za sina,postivas je tu i tamo nagradis..svi imaju koristi..naravno ex mora raditi i privrejedjivati,inace,pada odma tuzba za zanemarivanje djeteta...oboje se moraju za sina brinuti..
Guest- Guest
Da nije žena s tim bolesnim majčinskim instiktom i brigom za dijete to bi se samo iskrcalo ispri općine i evo ti državo financiraj. Kad dođu tebi da daš pare onda im fino kažeš može al nađi mi posal i da je plaćen toliko da ja mogu živit i odvajat za dite.
Šugave žene. Odkako su zavladale samo se ulizuju ovima na vlasti i sve muški mora plaćat.
Neka korone. Da Bog da pale na niske ekonomske grane.
Šugave žene. Odkako su zavladale samo se ulizuju ovima na vlasti i sve muški mora plaćat.
Neka korone. Da Bog da pale na niske ekonomske grane.
2014-04-11
Longi,ti da dobijes sina,bi bio najbolji ćaća na forumu..stavio bi ga u ruksak i na ledja i zujao posvuda ponosan na njega...otkidao bi ti od sebe svaki zalogaj za njega...jebes zenu..ona nije bitna..
Guest- Guest
Zašto ? Ko da išta kuži dok je malo. Bit će mu bolje ako mu ja govorim gu gu ga ga ga ?Legendovich wrote:Longi,ti da dobijes sina,bi bio najbolji ćaća na forumu..stavio bi ga u ruksak i na ledja i zujao posvuda ponosan na njega...otkidao bi ti od sebe svaki zalogaj za njega...jebes zenu..ona nije bitna..
2014-04-11
znas po cemu znam da bi bio odlican otac..?...I malo mače nemocno si skupio i zbrinuo..i izraslo je u predivnog mačka...RayMabus wrote:Zašto ? Ko da išta kuži dok je malo. Bit će mu bolje ako mu ja govorim gu gu ga ga ga ?Legendovich wrote:Longi,ti da dobijes sina,bi bio najbolji ćaća na forumu..stavio bi ga u ruksak i na ledja i zujao posvuda ponosan na njega...otkidao bi ti od sebe svaki zalogaj za njega...jebes zenu..ona nije bitna..
Jebes kuju...ona je samo platforma za radjanje..rad ipreostrog fokusa na zene,gubis percepciju onog sto bi tebi dalo novi smjer u zivotu...sina ti nitko ne moze uzeti..vjeruj mi...
Guest- Guest
ja ex plaćam 30% više, država je propisala da se mogu spustiti plaće pa je hadezejovac svim majkama i očevima u kršćanskom duhu srezao plaću za 30%
a promet mu narasao za 15%
a promet mu narasao za 15%
2014-12-30
Mačak se sam održava. Daš mu malo jist i to ti je cila briga oko mačke. Nabili poreze na sve i svašta , zzaposlili žene , muški nemaju di radit i onda ih daju njima pa ti plaćaj alimentaciju.Legendovich wrote:znas po cemu znam da bi bio odlican otac..?...I malo mače nemocno si skupio i zbrinuo..i izraslo je u predivnog mačka...RayMabus wrote:Zašto ? Ko da išta kuži dok je malo. Bit će mu bolje ako mu ja govorim gu gu ga ga ga ?Legendovich wrote:Longi,ti da dobijes sina,bi bio najbolji ćaća na forumu..stavio bi ga u ruksak i na ledja i zujao posvuda ponosan na njega...otkidao bi ti od sebe svaki zalogaj za njega...jebes zenu..ona nije bitna..
Jebes kuju...ona je samo platforma za radjanje..rad ipreostrog fokusa na zene,gubis percepciju onog sto bi tebi dalo novi smjer u zivotu...sina ti nitko ne moze uzeti..vjeruj mi...
Neka je sve krahiralo i nek nemaju para za alimentaciju. Doveja bi ja dite ispri općine i ostavija ga unutra a dici bi reka da je reka tata da su veliki porezi i da tata nema para da ih uzdržava pa da je reka da neka ih država uzdržava.
2014-04-11
Ma posla ima na svakom koraku..josh je bolje ako ga obavis od doma..Pogle nasu emanćipiranu Triny..laptup po misku,pa odakle pozeli,a ja znam cime se tocno bavi i gdje,i satnica je prilicno dobra..moze od doma,moze iz belgije,moze sa kraja svijeta,para curi...RayMabus wrote:Mačak se sam održava. Daš mu malo jist i to ti je cila briga oko mačke. Nabili poreze na sve i svašta , zzaposlili žene , muški nemaju di radit i onda ih daju njima pa ti plaćaj alimentaciju.Legendovich wrote:znas po cemu znam da bi bio odlican otac..?...I malo mače nemocno si skupio i zbrinuo..i izraslo je u predivnog mačka...RayMabus wrote:Zašto ? Ko da išta kuži dok je malo. Bit će mu bolje ako mu ja govorim gu gu ga ga ga ?Legendovich wrote:Longi,ti da dobijes sina,bi bio najbolji ćaća na forumu..stavio bi ga u ruksak i na ledja i zujao posvuda ponosan na njega...otkidao bi ti od sebe svaki zalogaj za njega...jebes zenu..ona nije bitna..
Neka je sve krahiralo i nek nemaju para za alimentaciju. Doveja bi ja dite ispri općine i ostavija ga unutra a dici bi reka da je reka tata da su veliki porezi i da tata nema para da ih uzdržava pa da je reka da neka ih država uzdržava.
puno godina kasnije,dripac od 15-16 godina moze sa tebom gdje god pozelite..sada se na netu promoviraju poslovi,koje mos preko kompa obavljati za bilo kod u svijetu..
Guest- Guest
i kako ćeš pokrenuti liniju, ako netko tamo nije stisnuo start?Legendovich wrote:Ma posla ima na svakom koraku..josh je bolje ako ga obavis od doma..Pogle nasu emanćipiranu Triny..laptup po misku,pa odakle pozeli,a ja znam cime se tocno bavi i gdje,i satnica je prilicno dobra..moze od doma,moze iz belgije,moze sa kraja svijeta,para curi...RayMabus wrote:Mačak se sam održava. Daš mu malo jist i to ti je cila briga oko mačke. Nabili poreze na sve i svašta , zzaposlili žene , muški nemaju di radit i onda ih daju njima pa ti plaćaj alimentaciju.Legendovich wrote:znas po cemu znam da bi bio odlican otac..?...I malo mače nemocno si skupio i zbrinuo..i izraslo je u predivnog mačka...RayMabus wrote:Zašto ? Ko da išta kuži dok je malo. Bit će mu bolje ako mu ja govorim gu gu ga ga ga ?Legendovich wrote:Longi,ti da dobijes sina,bi bio najbolji ćaća na forumu..stavio bi ga u ruksak i na ledja i zujao posvuda ponosan na njega...otkidao bi ti od sebe svaki zalogaj za njega...jebes zenu..ona nije bitna..
puno godina kasnije,dripac od 15-16 godina moze sa tebom gdje god pozelite..sada se na netu promoviraju poslovi,koje mos preko kompa obavljati za bilo kod u svijetu..
2014-12-30
Nek se oni snalaze. Znan ja šta je Tesla reka a Tesla nije glup čovik.
Eto vama korone pa vi mozgajte di će muški radit kad žene rade i tko će čuvat dicu kad žene rade. Meni to ne triba u životu. Vidija san dovoljno da shvatim da mom tijelu takva sranja ne tribaju.
Eto vama korone pa vi mozgajte di će muški radit kad žene rade i tko će čuvat dicu kad žene rade. Meni to ne triba u životu. Vidija san dovoljno da shvatim da mom tijelu takva sranja ne tribaju.
2014-04-11
ekipa je vec u pogonu od 20.04,ubcivali su neke masine za pranje djelova,nakon globanja..stiglo je josh novih GROBova,a u podnedjeljak sam obisao ove iu SQ-a..nekima je to bio prvi dan..isto vrse pripreme..fizikalija su ovi na kurccajtđobu,afrikaneri i kozojebi..danas je vjecanje u Bundestagu,sto i kako dalje..postoje indikacije da nis ne bu konkretno do kraja 5 mjeseca..pratimo i vidimoveber wrote:i kako ćeš pokrenuti liniju, ako netko tamo nije stisnuo start?Legendovich wrote:Ma posla ima na svakom koraku..josh je bolje ako ga obavis od doma..Pogle nasu emanćipiranu Triny..laptup po misku,pa odakle pozeli,a ja znam cime se tocno bavi i gdje,i satnica je prilicno dobra..moze od doma,moze iz belgije,moze sa kraja svijeta,para curi...RayMabus wrote:Mačak se sam održava. Daš mu malo jist i to ti je cila briga oko mačke. Nabili poreze na sve i svašta , zzaposlili žene , muški nemaju di radit i onda ih daju njima pa ti plaćaj alimentaciju.Legendovich wrote:znas po cemu znam da bi bio odlican otac..?...I malo mače nemocno si skupio i zbrinuo..i izraslo je u predivnog mačka...RayMabus wrote:
Zašto ? Ko da išta kuži dok je malo. Bit će mu bolje ako mu ja govorim gu gu ga ga ga ?
Guest- Guest
većina velikih firmi u njemačkoj nije ni stala.Legendovich wrote:ekipa je vec u pogonu od 20.04,ubcivali su neke masine za pranje djelova,nakon globanja..stiglo je josh novih GROBova,a u podnedjeljak sam obisao ove iu SQ-a..nekima je to bio prvi dan..isto vrse pripreme..fizikalija su ovi na kurccajtđobu,afrikaneri i kozojebi..danas je vjecanje u Bundestagu,sto i kako dalje..postoje indikacije da nis ne bu konkretno do kraja 5 mjeseca..pratimo i vidimoveber wrote:i kako ćeš pokrenuti liniju, ako netko tamo nije stisnuo start?Legendovich wrote:Ma posla ima na svakom koraku..josh je bolje ako ga obavis od doma..Pogle nasu emanćipiranu Triny..laptup po misku,pa odakle pozeli,a ja znam cime se tocno bavi i gdje,i satnica je prilicno dobra..moze od doma,moze iz belgije,moze sa kraja svijeta,para curi...RayMabus wrote:Mačak se sam održava. Daš mu malo jist i to ti je cila briga oko mačke. Nabili poreze na sve i svašta , zzaposlili žene , muški nemaju di radit i onda ih daju njima pa ti plaćaj alimentaciju.Legendovich wrote:
znas po cemu znam da bi bio odlican otac..?...I malo mače nemocno si skupio i zbrinuo..i izraslo je u predivnog mačka...
bmw ima najveći problem jer su disperzirali najviše u kinu.
politika firme je vratiti sve u eu, zadnjih pet godina.
VW je narodni i od hitlera se tako ponaša. ajmo državne poticaje uzet.
daimler radi na veliko jer nije disperzirao. ima pogone u us i eu.
politika bmw-a je da se sve proizvodi u eu.
prije korone.
njihova firma liebherr radi samo u eu
2014-12-30
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Djelatnici Fine dobili bonus od 1000 kuna jer su radili za vrijeme korone
» O čemu razmišlja njemački kapitalista u sprezi s ljevičarima za vrijeme korone ? O trpačini radnom snagom iz Afrike.
» Uvodi se novi sustav: Od 2023. za ulazak u Hrvatsku iz BiH plaćat će se 7 eura
» Bit ce love i za jos jednu eskadrilu Rafala!Globalne korporacije placat ce porez u Hrvatskoj
» Užas u Velikoj Britaniji: Više od dva milijuna britanskih kućanstava ne mogu plaćat račune za struju
» O čemu razmišlja njemački kapitalista u sprezi s ljevičarima za vrijeme korone ? O trpačini radnom snagom iz Afrike.
» Uvodi se novi sustav: Od 2023. za ulazak u Hrvatsku iz BiH plaćat će se 7 eura
» Bit ce love i za jos jednu eskadrilu Rafala!Globalne korporacije placat ce porez u Hrvatskoj
» Užas u Velikoj Britaniji: Više od dva milijuna britanskih kućanstava ne mogu plaćat račune za struju
Page 1 of 2