Nedace u Titolandu
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Nedace u Titolandu
realno kaj ni komunjare ni mladi od partije ne žele priznat.mutava baštarda wrote:Pitalo se Engleze i kada su Srbi radili genocid po Bosni... Nemoj me jebat, komunizam nas je sjeba, ali ne koliko bi karađorđević i četnici.... Amenmarcellus wrote:uostalom kurac bi se dražu pitalo, pitalo bi se prije svega engleze
a onda kralja
a onda tek sve druge
i da bili bi demokratski izbori i odnos snaga u parlamentu juge bi bio takav da kralj baš ne bi imao svu vlast, pa nije prije rata uvedena diktatura zato jer su mu rezultati izbora bili po volji
kako je jedinica mog pretka došla do američke zone?
zašto partizani nisu pobili pola zagreba i okolice.
zašto zagreb i okolica nisu nekaj teže bombardirani?
dogovor
veber- Posts : 53509
2014-12-30
mutava baštarda wrote:Pitalo se Engleze i kada su Srbi radili genocid po Bosni... Nemoj me jebat, komunizam nas je sjeba, ali ne koliko bi karađorđević i četnici.... Amenmarcellus wrote:uostalom kurac bi se dražu pitalo, pitalo bi se prije svega engleze
a onda kralja
a onda tek sve druge
i da bili bi demokratski izbori i odnos snaga u parlamentu juge bi bio takav da kralj baš ne bi imao svu vlast, pa nije prije rata uvedena diktatura zato jer su mu rezultati izbora bili po volji
karađorđevići bi, to sam posve uvjeren, napravili manju štetu
Pretpostavka je da komunisti i Broz nisu dobili rat. Svi znamo da jesu.veber wrote:ti kao i marc. polaritrt.dzango wrote:Ne bi. Vlast bi nastaila Vlada iz Londona koja bi time nastavila kontinuitet i ne bilo revolucije i tekovina revolucije.mutava baštarda wrote:Demokratski standardi Draže Mihaljevića u mom selu su poznati, a on bi bio premijer da je izašao kao pobjednik i Jugoslavija ušla u zapadnu sferu utjecaja...abraham wrote:Da, ja sam ubijedjen npr da bi kralj presao na katolicizam i premjestio glavni grad u Imotski. Dao imena sinovima Dzafer, Janez i kcerki Sutjeska. Toliko o spekulacijama sto bi bilo da je bilo.
tita su priznali ameri i moš se jebat.
ti, tito, partija i marc na kraju.,
da malo proučavate povijest ne bi pisali pizdarije.
(recimo marc nas uvjerava da tuđman nije znao za bleiburg. jok šetal je beogradom)
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
veber wrote:tetrjeb je aboliran. jeboti tuđmana i hasanefendiju šuška, rahmelti.Sovak wrote:jastreb wrote:Hahahaha,baš si naivan.marcellus wrote:
jelda? I šta bi ti Karađorđevići napravili? Obnovili jugoslaviju? Vladali Hrvatskom iz Beograda? Hapsili Hrvate zbog nacionalizma i Vile Velebita?
Da ti objasnim.
Pod Karađorđevićima bi mi prošli puno bolje nego pod titom.
Prvo, zato jer bi Karađorđeviće kontrolirali Englezi. Englezi ne bi dozvolili masovna smaknuća i revolucionarni teror koji je ovdje trajao do sredine pedesetih, goli otok i sve.
Baš bi Englezi uspjeli spriječiti nabrijane mase koje bi vodili pop Momčilo, Rokvić, Bogunović,Đurišić, Derikonja,ili Kalabić.
Krvi bi bilo do koljena.
Muslimani bi bili zbrisani sa lica Jugoslavije. Pa njih ni Talijani nisu mogli spriječiti u zločinima.
Hrvati bi bili zatrti tutta forza,bili komunisti,bilo ovi drugi.
Od Hrvatske bi danas bila samo uspomena.
Tito je spasio Hrvatsku i za to bi mu trebali podignuti mauzolej na vrhu Dinare.
Koje nabrijane mase?
Daj 'odi u kurac!
Obrni na HRT 1 i A stranu ... super stvari.
da je tuđman i govno šušak proglasio rat, imali bi ratno pravo smatrati tetrjeba dezerterom, kao takvim eliminirat ga.
danas ljudi koji su branili hrvatsku kilave, a abolirani četnik radi u fušu i prima mirovinu.
Ne!
Daj me naj ne.
Ne bi tada imal pravo streliti Tetrijeba jer bi on bil priznati ratni zarobljenik zaracene strane.
Imali smo ga vise sanse streliti ovak' ... samo kaj onda to jednostavno nisam mogel napraviti koliko god ih mrzil.
To je stvar ... ne znam ... Hrvat sam, a ne Srbin.
Ne znam kak' drugace reci.
Je l' bih danas drugace napravil ... ne znam.
Guest- Guest
S verom u Boga za kralja i otadžbinu.mutava baštarda wrote:za koga je ratovao draža? Za kralja ili ?dzango wrote:Ne bi. Vlast bi nastaila Vlada iz Londona koja bi time nastavila kontinuitet i ne bilo revolucije i tekovina revolucije.mutava baštarda wrote:Demokratski standardi Draže Mihaljevića u mom selu su poznati, a on bi bio premijer da je izašao kao pobjednik i Jugoslavija ušla u zapadnu sferu utjecaja...abraham wrote:Da, ja sam ubijedjen npr da bi kralj presao na katolicizam i premjestio glavni grad u Imotski. Dao imena sinovima Dzafer, Janez i kcerki Sutjeska. Toliko o spekulacijama sto bi bilo da je bilo.
2014-04-19
Koji genocid?mutava baštarda wrote:Pitalo se Engleze i kada su Srbi radili genocid po Bosni... Nemoj me jebat, komunizam nas je sjeba, ali ne koliko bi karađorđević i četnici.... Amenmarcellus wrote:uostalom kurac bi se dražu pitalo, pitalo bi se prije svega engleze
a onda kralja
a onda tek sve druge
2014-04-19
gle glock ima okidač, malo čudan. u biti dva.treba oprezno rukovat, ne znaš kada bi mogao opalit. dam ga kolegi novinaru i aboliranom.Sovak wrote:veber wrote:tetrjeb je aboliran. jeboti tuđmana i hasanefendiju šuška, rahmelti.Sovak wrote:jastreb wrote:Hahahaha,baš si naivan.marcellus wrote:
jelda? I šta bi ti Karađorđevići napravili? Obnovili jugoslaviju? Vladali Hrvatskom iz Beograda? Hapsili Hrvate zbog nacionalizma i Vile Velebita?
Da ti objasnim.
Pod Karađorđevićima bi mi prošli puno bolje nego pod titom.
Prvo, zato jer bi Karađorđeviće kontrolirali Englezi. Englezi ne bi dozvolili masovna smaknuća i revolucionarni teror koji je ovdje trajao do sredine pedesetih, goli otok i sve.
Baš bi Englezi uspjeli spriječiti nabrijane mase koje bi vodili pop Momčilo, Rokvić, Bogunović,Đurišić, Derikonja,ili Kalabić.
Krvi bi bilo do koljena.
Muslimani bi bili zbrisani sa lica Jugoslavije. Pa njih ni Talijani nisu mogli spriječiti u zločinima.
Tito je spasio Hrvatsku i za to bi mu trebali podignuti mauzolej na vrhu Dinare.
Koje nabrijane mase?
Daj 'odi u kurac!
da je tuđman i govno šušak proglasio rat, imali bi ratno pravo smatrati tetrjeba dezerterom, kao takvim eliminirat ga.
danas ljudi koji su branili hrvatsku kilave, a abolirani četnik radi u fušu i prima mirovinu.
Ne!
Daj me naj ne.
Ne bi tada imal pravo streliti Tetrijeba jer bi on bil priznati ratni zarobljenik zaracene strane.
Imali smo ga vise sanse streliti ovak' ... samo kaj onda to jednostavno nisam mogel napraviti koliko god ih mrzil.
i kladimo se tko će koga upucat, vuk čisti.
2014-12-30
veber wrote:gle glock ima okidač, malo čudan. u biti dva.treba oprezno rukovat, ne znaš kada bi mogao opalit. dam ga kolegi novinaru i aboliranom.Sovak wrote:veber wrote:tetrjeb je aboliran. jeboti tuđmana i hasanefendiju šuška, rahmelti.Sovak wrote:jastreb wrote:
Hahahaha,baš si naivan.
Krvi bi bilo do koljena.
Koje nabrijane mase?
Daj 'odi u kurac!
Ne!
Daj me naj ne.
Kuzim, kuzim.
Novinaru kad das oruzje prije toga navleci pancirku i kacigu ... i ak' stignes ukopaj se jedno dva metra ... ziher je ziher jebate!
Guest- Guest
Mislio sam na referendum u Srebrenici.dzango wrote:Koji genocid?mutava baštarda wrote:Pitalo se Engleze i kada su Srbi radili genocid po Bosni... Nemoj me jebat, komunizam nas je sjeba, ali ne koliko bi karađorđević i četnici.... Amenmarcellus wrote:uostalom kurac bi se dražu pitalo, pitalo bi se prije svega engleze
a onda kralja
a onda tek sve druge
Jeste li da vas streljamo? Ne! Šala, ipak hoćemo....
abolirani bi još uspio koknut novinara.Sovak wrote:veber wrote:gle glock ima okidač, malo čudan. u biti dva.treba oprezno rukovat, ne znaš kada bi mogao opalit. dam ga kolegi novinaru i aboliranom.Sovak wrote:veber wrote:tetrjeb je aboliran. jeboti tuđmana i hasanefendiju šuška, rahmelti.Sovak wrote:
Koje nabrijane mase?
Daj 'odi u kurac!
Ne!
Daj me naj ne.
Kuzim, kuzim.
Novinaru kad das oruzje prije toga navleci pancirku i kacigu ... i ak' stignes ukopaj se jedno dva metra ... ziher je ziher jebate!
recimo aboliranom odrežemo lijevi dlan, a novinaru damo napunjen.
pa nisu rimljani bez veze gradili arene.
2014-12-30
vidim marcelko uvijek razbistri mutnu vodu
o jebote život
njemi ne treba dati ni svinje u srbiji čuvati a kamoli pisati kolumnu u rh
o jebote život
E do mojega od genocida. Broz samo u Srbiji streljao 60 hiljada bez suđenja i to nije genocid.mutava baštarda wrote:Mislio sam na referendum u Srebrenici.dzango wrote:Koji genocid?mutava baštarda wrote:Pitalo se Engleze i kada su Srbi radili genocid po Bosni... Nemoj me jebat, komunizam nas je sjeba, ali ne koliko bi karađorđević i četnici.... Amenmarcellus wrote:uostalom kurac bi se dražu pitalo, pitalo bi se prije svega engleze
a onda kralja
a onda tek sve druge
zaboravio si nulu. ili možda dvije?dzango wrote:E do mojega od genocida. Broz samo u Srbiji streljao 60 hiljada bez suđenja i to nije genocid.mutava baštarda wrote:Mislio sam na referendum u Srebrenici.dzango wrote:Koji genocid?mutava baštarda wrote:Pitalo se Engleze i kada su Srbi radili genocid po Bosni... Nemoj me jebat, komunizam nas je sjeba, ali ne koliko bi karađorđević i četnici.... Amenmarcellus wrote:uostalom kurac bi se dražu pitalo, pitalo bi se prije svega engleze
a onda kralja
a onda tek sve druge
koliko je juga imala stanovnika prije drugog rata?
500 000 000?
2014-12-30
14 miliona 1931. Nešto više 1941.veber wrote:zaboravio si nulu. ili možda dvije?dzango wrote:E do mojega od genocida. Broz samo u Srbiji streljao 60 hiljada bez suđenja i to nije genocid.mutava baštarda wrote:Mislio sam na referendum u Srebrenici.dzango wrote:Koji genocid?mutava baštarda wrote:
Pitalo se Engleze i kada su Srbi radili genocid po Bosni... Nemoj me jebat, komunizam nas je sjeba, ali ne koliko bi karađorđević i četnici.... Amen
koliko je juga imala stanovnika prije drugog rata?
500 000 000?
2014-04-19
a ustaše pobili 25 000 000, nijemci još pride 45 000 000.
di je nestala juga?
šiptari ju naselili i alpski srbi?
di je nestala juga?
2014-12-30
veber wrote:a ustaše pobili 25 000 000, nijemci još pride 45 000 000.
di je nestala juga?
I Srbi streljali pola Bosne i izvršili genocid pa opet Muslimana najviše u Bosni.
2014-04-19
i to isto.dzango wrote:veber wrote:a ustaše pobili 25 000 000, nijemci još pride 45 000 000.
di je nestala juga?
I Srbi streljali pola Bosne i izvršili genocid pa opet Muslimana najviše u Bosni.
bio bi licemjer da osporavam.
2014-12-30
dzango wrote:veber wrote:a ustaše pobili 25 000 000, nijemci još pride 45 000 000.
di je nestala juga?
Ne njajke.
Vas Srba na prostoru ex NDH bilo vise 1948. nego 1941. prije "Travanjskog rata".
A serete o genocidu nad Srbima u NDH.
Pisam od smijeha kad gledam ono sranje oko filma o Diani Budisavljevic i ono posipavanje pepelom u Jasenovcu.
Da ne spominjem naricanje debila kod Jadovnog i tak' to.
Guest- Guest
Sora wrote:vidim marcelko uvijek razbistri mutnu vodu
o jebote život
Baba ... 'di si jebote?
Guest- Guest
Svaka budala ima svoje veselje.Sovak wrote:dzango wrote:veber wrote:a ustaše pobili 25 000 000, nijemci još pride 45 000 000.
di je nestala juga?
Ne njajke.
Vas Srba na prostoru ex NDH bilo vise 1948. nego 1941. prije "Travanjskog rata".
A serete o genocidu nad Srbima u NDH.
Pisam od smijeha kad gledam ono sranje oko filma o Diani Budisavljevic i ono posipavanje pepelom u Jasenovcu.
Da ne spominjem naricanje debila kod Jadovnog i tak' to.
2014-04-19
dzango wrote:E do mojega od genocida. Broz samo u Srbiji streljao 60 hiljada bez suđenja i to nije genocid.mutava baštarda wrote:Mislio sam na referendum u Srebrenici.dzango wrote:Koji genocid?mutava baštarda wrote:Pitalo se Engleze i kada su Srbi radili genocid po Bosni... Nemoj me jebat, komunizam nas je sjeba, ali ne koliko bi karađorđević i četnici.... Amenmarcellus wrote:uostalom kurac bi se dražu pitalo, pitalo bi se prije svega engleze
a onda kralja
a onda tek sve druge
ne, to je socijalizam.
Page 3 of 4