Ljubav caruje i pobjeđuje sve nedaće
Page 1 of 1
Ljubav caruje i pobjeđuje sve nedaće
[size=38]Putin je razgovarao s Erdoğanom i zaželio "brz povratak stabilnosti"[/size]
Predsjednik Ruske Federacije, Vladimir Vladimirović Putin je u telefonskom razgovoru izrazio "sućut zbog brojnih izgubljenih života među civilima i policajcima koji su se suprotstavili urotnicima" i zaželio "brz povratak ustavnog poretka i stabilnosti", doznaje se iz priopćenja Kremlja u kojemu se navodi da je Putin nazvao Recepa Tayyipa Erdoğana nakon pokušaja vojnog udara u Republici Turskoj.
Putin i Erdoğan su ponovno izrazili volju za međusobnim susretom do kojeg mi moglo doći, prema prema izvorima s obje strane, u kolovozu u Sočiju.
http://direktno.hr/en/2014/svijet/54856/Putin-je-razgovarao-s-Erdoğanom-i-zaželio-brz-povratak-stabilnosti.htm
Erdogan + Putin zaljubljeni par. :<heart:
Predsjednik Ruske Federacije, Vladimir Vladimirović Putin je u telefonskom razgovoru izrazio "sućut zbog brojnih izgubljenih života među civilima i policajcima koji su se suprotstavili urotnicima" i zaželio "brz povratak ustavnog poretka i stabilnosti", doznaje se iz priopćenja Kremlja u kojemu se navodi da je Putin nazvao Recepa Tayyipa Erdoğana nakon pokušaja vojnog udara u Republici Turskoj.
Putin i Erdoğan su ponovno izrazili volju za međusobnim susretom do kojeg mi moglo doći, prema prema izvorima s obje strane, u kolovozu u Sočiju.
http://direktno.hr/en/2014/svijet/54856/Putin-je-razgovarao-s-Erdoğanom-i-zaželio-brz-povratak-stabilnosti.htm
Erdogan + Putin zaljubljeni par. :<heart:
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Re: Ljubav caruje i pobjeđuje sve nedaće
Saudijska Vehabija, Kovač, Kolinda i Putin na liniji
2014-04-15
Kako Vlado dominira ovim planetom, haha. Pa ovo nisu istine ljudi moji... A Ameri ga sa svih strana stežu, gaze, nabijaju teret i on opet može ovakve šale zbijati.
Ja bih na mjestu Amera zvao Putina da ih povede u revoluciju i očisti do temelja državu od svakog zla i smeća.
Ja bih na mjestu Amera zvao Putina da ih povede u revoluciju i očisti do temelja državu od svakog zla i smeća.
Guest- Guest
ebi ga..Turska kao neka Šlampa,malo Amerima,malo Rusima u ruke...
Guest- Guest
Obećao Recep da više neće kršiti ruske pilote, majkemi
2014-04-15
hahahahahahahahahahan_razbojnik wrote:Saudijska Vehabija, Kovač, Kolinda i Putin na liniji
Guest- Guest
Similar topics
» Ljubav sve pobjeđuje
» Nedace u Titolandu
» Nedaće u Titolandu
» Milanović : U Austriji caruje fašizam
» Dodik caruje, a mahala klade valja :)
» Nedace u Titolandu
» Nedaće u Titolandu
» Milanović : U Austriji caruje fašizam
» Dodik caruje, a mahala klade valja :)
Page 1 of 1