11 najvecih svih vrimena
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: 11 najvecih svih vrimena
Sliku moje noge?Jack Torrance wrote:Niče daj onu sliku noge
Neman blage di je...
:D
Guest- Guest
Nicheova postava bi pojela skorpijinu s obzirom na nepostojacu obranu uniteda :D ni dva nichea ne bi bila dovoljan hendikep
Guest- Guest
Vidić i Ferdinand su najbolji stoperski par u povijesti nogometaDybala wrote:Nicheova postava bi pojela skorpijinu s obzirom na nepostojacu obranu uniteda :D ni dva nichea ne bi bila dovoljan hendikep
Daj, stvarno si glup ka kurac, prestani vise...scorpion wrote:Vidić i Ferdinand su najbolji stoperski par u povijesti nogometaDybala wrote:Nicheova postava bi pojela skorpijinu s obzirom na nepostojacu obranu uniteda :D ni dva nichea ne bi bila dovoljan hendikep
<3
Guest- Guest
Zabijan dva gola protiv njegove postave...Dybala wrote:Nicheova postava bi pojela skorpijinu s obzirom na nepostojacu obranu uniteda :D ni dva nichea ne bi bila dovoljan hendikep
Jedan iz slobodnjaka...
Guest- Guest
scorpion wrote:Vidić i Ferdinand su najbolji stoperski par u povijesti nogometaDybala wrote:Nicheova postava bi pojela skorpijinu s obzirom na nepostojacu obranu uniteda :D ni dva nichea ne bi bila dovoljan hendikep
Guest- Guest
natječu se pederi za tron glupoće, ali opet nitko ne može ugrozit nišku cignačinu s HOF izjavom gdje sam sebi piše da je volina glupa ko kurac
End- Posts : 21177
2015-08-25
Onda je po vašoj glupoj analogiji Messi najveći ikad i to debelo...Brat Brale wrote:scorpion wrote:Vidić i Ferdinand su najbolji stoperski par u povijesti nogometaDybala wrote:Nicheova postava bi pojela skorpijinu s obzirom na nepostojacu obranu uniteda :D ni dva nichea ne bi bila dovoljan hendikep
Jer se toliko ispisa po tom stoperskom paru da to nije humano...
I to u dva finala LP...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:
<3
Možda najbolja tema ikad!
Najbolja postava ikad:
Beara
Cafu Baresi Maldini Jarni
Rijkaard
Maradona Zidane
Messi Bajdo (C)
van Basten
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Zabijan dva gola protiv njegove postave...Dybala wrote:Nicheova postava bi pojela skorpijinu s obzirom na nepostojacu obranu uniteda :D ni dva nichea ne bi bila dovoljan hendikep
Jedan iz slobodnjaka...
Pogledaj mu postavu ..osim, gerda za kojeg je cuo od naseg naciste i argentinskog goata maradone nema igraca koji je igrao prije 90te ... eto lothar je igrao kroz ajd 30 desetljeca pa i on moze tu ici iako su devedesete njegov prime..a golman nije ni u top 10 u povijesti
Obrana bez talijanskih legendi (njih jedno 6-7) je smjesna , napad brazila iz 2002 je bolji (ro-ri-ro) od ovoga, cak i romario je bolji od crva, a da ne govorim o plejadi brazilskih virtuoza , Pele,Garincha,Socrates,Zico ,Vava,Didi ( lik od kojeg crv neuspjesno kopira u slobodnjacima)
Jos kad dodas totalne nogometase tipa Cruyffa,Neeskensa ili kaisera Franza pa nestvarne igrace koji su dominirali dekadu poput Di Stefana,Puskasa ili Enza Francescolija ..previse dobrih igraca koji su ostavili puno vise iza sebe nego unitedovi prenapuhani igraci..jedini koji je vrijedan spomena je boem Best
Guest- Guest
Po Scorpiji se vidi da slaže igrače po ‘knjgama’, a ne po osjećaju za igru...
I da, Didi je prvi poznati izvodjac ‘suhog lista’ ili folha sece...
Al i on sam priznaje da je trik ukra od nekog drugog...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Po Scorpiji se vidi da slaže igrače po ‘knjgama’, a ne po osjećaju za igru...
Yep brazilci su tada bili umjetnici koji su izmislili skoro sve trikove,joga bonito ,vrlo vjerojatno je u nekoj faveli ili na pijesku vidio udarac kojeg je usavrsio ..prije nije bilo medija koji su pumpali PR pa sada imamo vanzemaljce koji zapravo ne rade nista spektakularno/ije nego gospoda koja su prije nabijala balun
Guest- Guest
Ajmo realno
Lista najvecih ikada je u svakom slucaju sastavljena od Juventusovih igraca
Lista najvecih ikada je u svakom slucaju sastavljena od Juventusovih igraca
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Niche je psihicki bokesna osoba koju triba ubit.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
JOHN WAYNE wrote:Niche je psihicki bokesna osoba koju triba ubit.
Guest- Guest
Bas je nedavno bija članak o osobi koja je izmislila elastico...Dybala wrote:fridrih_niche wrote:Po Scorpiji se vidi da slaže igrače po ‘knjgama’, a ne po osjećaju za igru...
Yep brazilci su tada bili umjetnici koji su izmislili skoro sve trikove,joga bonito ,vrlo vjerojatno je u nekoj faveli ili na pijesku vidio udarac kojeg je usavrsio ..prije nije bilo medija koji su pumpali PR pa sada imamo vanzemaljce koji zapravo ne rade nista spektakularno/ije nego gospoda koja su prije nabijala balun
Pa je Rivelino kopira potez i još ga usavrsija...
Da bi ga kasnije Ronaldinho ispolira...
;)
Guest- Guest
U biti kad sagledas.
Najbolji golman svih vremena je Gigi Buffon
Pojam obrane u svijetu jeste Gaetano Scirea.
Onda su tu jos Tardelli Montero Chiellini.
Vezni red.
Del Piero
Platini.
Jedino se o napadu moze diskutirati.
Ali prvi klasicni ubojica je bio
Omar Sivori.
David Trezeguet
Najbolji golman svih vremena je Gigi Buffon
Pojam obrane u svijetu jeste Gaetano Scirea.
Onda su tu jos Tardelli Montero Chiellini.
Vezni red.
Del Piero
Platini.
Jedino se o napadu moze diskutirati.
Ali prvi klasicni ubojica je bio
Omar Sivori.
David Trezeguet
2015-09-13
Moj sura se zove Gaetano del Neri
2015-09-13
Niche
38vs 18
38vs 18
2015-09-13
Dybala wrote:fridrih_niche wrote:Po Scorpiji se vidi da slaže igrače po ‘knjgama’, a ne po osjećaju za igru...
Pluskvamperfekat. Više ti lepota i talenat ne donose ni pobede ni trofeje...
Guest- Guest
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Najgori kvart svih vrimena
» Najveci westerni svih vrimena
» Sritan rodjendan najboljem napadaču svih vrimena!
» 5 najvećih sportaša svih vremena
» 5 najvecih narkomana svih vremena
» Najveci westerni svih vrimena
» Sritan rodjendan najboljem napadaču svih vrimena!
» 5 najvećih sportaša svih vremena
» 5 najvecih narkomana svih vremena
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 7