Najgori kvart svih vrimena
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Najgori kvart svih vrimena
To su Pujanke.
Nepostoji veci otpad od tog kvarta.
Sramota. Savjetujem cacu da stan na pujankama donira u dobrotborne svrhe. Sram me je da tu moji imaju stan.
Nepostoji veci otpad od tog kvarta.
Sramota. Savjetujem cacu da stan na pujankama donira u dobrotborne svrhe. Sram me je da tu moji imaju stan.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: Najgori kvart svih vrimena
AmenPABLO ESCOBAR wrote:To su Pujanke.
Najgori ljudski sljam je otamo
Sr n.g sa kiribata pozdrav
Guest- Guest
Dybala wrote:AmenPABLO ESCOBAR wrote:To su Pujanke.
Najgori ljudski sljam je otamo
Jedan od njih je pobiga ka zadnja picka u dubrovnik
Sr n.g sa kiribata pozdrav
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
2015-09-13
Nevolis je da me volis pederu nebi mi ovako srce opalijafridrih_niche wrote:Pokaza san ti jer te volin...
<3
2015-09-13
Similar topics
» 11 najvecih svih vrimena
» Najveci westerni svih vrimena
» Sritan rodjendan najboljem napadaču svih vrimena!
» najgori forum
» najgori transferi
» Najveci westerni svih vrimena
» Sritan rodjendan najboljem napadaču svih vrimena!
» najgori forum
» najgori transferi
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1