Katastrofa za forumašenje ...
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Katastrofa za forumašenje ...
Pretpostavljam kako će otkazat i dan mladosti u Kumrovcu a vjerojatno i antifašistički dan 22.06.koji se takođe poklapa s proslavom na Jazovci.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
a ti vec rezervirao mjesto u kumrovcu...סמאל wrote:Pretpostavljam kako će otkazat i dan mladosti u Kumrovcu a vjerojatno i antifašistički dan 22.06.koji se takođe poklapa s proslavom na Jazovci.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nisam,ali pretpostavljam kako Sora i Jastreb jesu.vuksadinare wrote:a ti vec rezervirao mjesto u kumrovcu...סמאל wrote:Pretpostavljam kako će otkazat i dan mladosti u Kumrovcu a vjerojatno i antifašistički dan 22.06.koji se takođe poklapa s proslavom na Jazovci.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
to nema sumnje pogotovo sora....tetrijeb je vise rezervirao mjesto u šatoru u donjem lapcu za proslavu vidovdana a posebni gosti svecanosti su BMk i jandrino jatoסמאל wrote:Nisam,ali pretpostavljam kako Sora i Jastreb jesu.vuksadinare wrote:a ti vec rezervirao mjesto u kumrovcu...סמאל wrote:Pretpostavljam kako će otkazat i dan mladosti u Kumrovcu a vjerojatno i antifašistički dan 22.06.koji se takođe poklapa s proslavom na Jazovci.
2015-09-08
nisam ja ono pisala, ne znam šta se dešavaT. wrote:Cjepidlačiš...Noor wrote:pred 2 sata si već išo jest....a grah još nije gotovLegendovich wrote:Tja..Rujka me potjerala iz kujne,kuffa grah..cekam da se zavrsi pa da zderem...uz grah,ide Miloradov kiseli kupus...vuksadinare wrote:sto je svetoje...dosadno?
i nije bio kupus nego kisele paprike (punjene kupusom)
https://www.ex-iskon-pleme.com/t40157p20-cijena-barela-sirove-wti-nafte-na-americkom-trzistu-minus-3675-dolara-po-barelu#1616096
Sat - dva gori doli, grah ili kupus, sve su to poljoprivredni proizvodi...
Koje ono sad?Noor wrote:nisam ja ono pisala, ne znam šta se dešavaT. wrote:Cjepidlačiš...Noor wrote:pred 2 sata si već išo jest....a grah još nije gotovLegendovich wrote:Tja..Rujka me potjerala iz kujne,kuffa grah..cekam da se zavrsi pa da zderem...uz grah,ide Miloradov kiseli kupus...vuksadinare wrote:sto je svetoje...dosadno?
https://www.ex-iskon-pleme.com/t40157p20-cijena-barela-sirove-wti-nafte-na-americkom-trzistu-minus-3675-dolara-po-barelu#1616096
T.- Posts : 17557
2014-04-14
pa to za grah i kiselu papriku...T. wrote:Koje ono sad?Noor wrote:nisam ja ono pisala, ne znam šta se dešavaT. wrote:Cjepidlačiš...Noor wrote:pred 2 sata si već išo jest....a grah još nije gotovLegendovich wrote:
Tja..Rujka me potjerala iz kujne,kuffa grah..cekam da se zavrsi pa da zderem...uz grah,ide Miloradov kiseli kupus...
To bi trebalo svakako održati i pustit im nekoliko coronaša da se dobro iskašlju među njima...סמאל wrote:Pretpostavljam kako će otkazat i dan mladosti u Kumrovcu a vjerojatno i antifašistički dan 22.06.koji se takođe poklapa s proslavom na Jazovci.
A s obzirom na prosječnu dob 'slavljenika', smrtnost bi bila cca 80%...
2014-04-14
T. wrote:Jasenovac - otkazano
Bleiburg - otkazano
...
zapravo jasenovac nije otkazan, biće polaganje vijenaca i komemoracija, samo neće bit svečanog programa....
nego ako tifusari tamo obole od korone i umru, jel se to piše u žrtve jasenovca?
pa nece pisati da su vmrli u kravjoj dragimarcellus wrote:T. wrote:Jasenovac - otkazano
Bleiburg - otkazano
...
zapravo jasenovac nije otkazan, biće polaganje vijenaca i komemoracija, samo neće bit svečanog programa....
nego ako tifusari tamo obole od korone i umru, jel se to piše u žrtve jasenovca?
2015-09-08
Legendovich wrote:Tja..Rujka me potjerala iz kujne,kuffa grah..cekam da se zavrsi pa da zderem...uz grah,ide Miloradov kiseli kupus...vuksadinare wrote:sto je svetoje...dosadno?
A poslije toga Milicin prdež??
immortal-
2014-04-16
ne znam..stavila bi nos pa provjerila???mortal wrote:Legendovich wrote:Tja..Rujka me potjerala iz kujne,kuffa grah..cekam da se zavrsi pa da zderem...uz grah,ide Miloradov kiseli kupus...vuksadinare wrote:sto je svetoje...dosadno?
Guest- Guest
injo wrote:
napokon!!
Kaj god!
Za Dom Spremni, Heil Hitler .... aha!
Guest- Guest
I skup i kontra-skup u ustaničkom Srbu.סמאל wrote:Pretpostavljam kako će otkazat i dan mladosti u Kumrovcu a vjerojatno i antifašistički dan 22.06.koji se takođe poklapa s proslavom na Jazovci.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:I skup i kontra-skup u ustaničkom Srbu.סמאל wrote:Pretpostavljam kako će otkazat i dan mladosti u Kumrovcu a vjerojatno i antifašistički dan 22.06.koji se takođe poklapa s proslavom na Jazovci.
Mislis cetnickom ... je l'?
Guest- Guest
Komunističkom. Ustanak je organizirala naša Partija,a to što su tu maha uzeli neki koji nisu bili ni blizu junačkoj Partiji,druga je stvar.Sovak wrote:jastreb wrote:I skup i kontra-skup u ustaničkom Srbu.סמאל wrote:Pretpostavljam kako će otkazat i dan mladosti u Kumrovcu a vjerojatno i antifašistički dan 22.06.koji se takođe poklapa s proslavom na Jazovci.
No,kako su vlasti NDH partizane skoro do prvih mjeseci 42.zvali četnicima,onda i ovo u Srbu može proć kao četnički,ali utz to četnički treba staviti zvjezdicu * uz objašnjenje da su ovi iz Stana,Poglavnikovog ureda,i raznih tabora i krilništava komunističke odrede zvali četanima.
2014-04-22
jastreb wrote:Komunističkom. Ustanak je organizirala naša Partija,a to što su tu maha uzeli neki koji nisu bili ni blizu junačkoj Partiji,druga je stvar.Sovak wrote:jastreb wrote:I skup i kontra-skup u ustaničkom Srbu.סמאל wrote:Pretpostavljam kako će otkazat i dan mladosti u Kumrovcu a vjerojatno i antifašistički dan 22.06.koji se takođe poklapa s proslavom na Jazovci.
No,kako su vlasti NDH partizane skoro do prvih mjeseci 42.zvali četnicima,onda i ovo u Srbu može proć kao četnički,ali utz to četnički treba staviti zvjezdicu * uz objašnjenje da su ovi iz Stana,Poglavnikovog ureda,i raznih tabora i krilništava komunističke odrede zvali četanima.
Koji komunisti? U pizdi materini svoje! Cetnici.
Guest- Guest
jastreb wrote:Komunističkom. Ustanak je organizirala naša Partija,a to što su tu maha uzeli neki koji nisu bili ni blizu junačkoj Partiji,druga je stvar.Sovak wrote:jastreb wrote:I skup i kontra-skup u ustaničkom Srbu.סמאל wrote:Pretpostavljam kako će otkazat i dan mladosti u Kumrovcu a vjerojatno i antifašistički dan 22.06.koji se takođe poklapa s proslavom na Jazovci.
Kaj loces danas? Zesticu? Pifkana?
Guest- Guest
Pa ne bih rekao da su Đoko Jovanić,braća Mileusnić, Gojko Polovina,Marko Orešković, Danić Damjanović i Milan Žeželj bili četnjaci.Sovak wrote:
A oni su pokrenuli ustanak.
2014-04-22
Jok, sve hrvat do hrvata...jastreb wrote:Pa ne bih rekao da su Đoko Jovanić,braća Mileusnić, Gojko Polovina,Marko Orešković, Danić Damjanović i Milan Žeželj bili četnjaci.Sovak wrote:
A oni su pokrenuli ustanak.
2014-04-14
...mortal wrote:Legendovich wrote:Tja..Rujka me potjerala iz kujne,kuffa grah..cekam da se zavrsi pa da zderem...uz grah,ide Miloradov kiseli kupus...vuksadinare wrote:sto je svetoje...dosadno?
A možda i milorad lično pusti goluba...
2014-04-14
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Page 2 of 3