Katastrofa za forumašenje ...
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Katastrofa za forumašenje ...
Jasenovac - otkazano
Bleiburg - otkazano
...
Bleiburg - otkazano
...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Re: Katastrofa za forumašenje ...
Pa zar se to nije moglo organizirati uz poštivanje epidemioloških mjera socijalnog distanciranja s manjim brojem nazočnih i sl.?
Znaju li ti ljudi da mi posljednju trećinu travnja, čitavi svibanj i pola lipnja potrošimo komentirajući komemoracije?
Znaju li ti ljudi da mi posljednju trećinu travnja, čitavi svibanj i pola lipnja potrošimo komentirajući komemoracije?
Tja..Rujka me potjerala iz kujne,kuffa grah..cekam da se zavrsi pa da zderem...uz grah,ide Miloradov kiseli kupus...vuksadinare wrote:sto je svetoje...dosadno?
Guest- Guest
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
nisam znao ovaj podatak...ili ga se ne sjecam ali stara je pricala zeni da sam u sedmom razredu nacrtao sahovnicu a ona i pok.stari odmah pozvani u skolu na razgovor...stara je rekla da ih je tda drug direktor pitao od kud to meni da crtam sahovnicu..naravno moji pojma nisu imali...dok staroj nisam priznao da sam u biti crtao sahovnicu iz tada socijalistickog grba hrvatske u kojoj je bila sahovnica ali dodane sve one kinđurije...sto ja nisam mogao nacrtati pa sam nacrtao samo sahovnicu...i odmah uzbuna zbog klinca koji je isao u sedmi razred...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
tja..ja sam i prije skole crtao kukasti kriz..nekako mi se vise svidjao nego zvijezda,bogtepitajzasto..i to u malo notesicu,minijaturnom..otadazaboravio uopce gdi je bio..vrpali majstori po svemu na tavanu kad su krov mjenjali,i to nasli,i sve ponosno rekli..Gazda,ti josh kao mali crtao prave stvari...vuksadinare wrote:nisam znao ovaj podatak...ili ga se ne sjecam ali stara je pricala zeni da sam u sedmom razredu nacrtao sahovnicu a ona i pok.stari odmah pozvani u skolu na razgovor...stara je rekla da ih je tda drug direktor pitao od kud to meni da crtam sahovnicu..naravno moji pojma nisu imali...dok staroj nisam priznao da sam u biti crtao sahovnicu iz tada socijalistickog grba hrvatske u kojoj je bila sahovnica ali dodane sve one kinđurije...sto ja nisam mogao nacrtati pa sam nacrtao samo sahovnicu...i odmah uzbuna zbog klinca koji je isao u sedmi razred...
Guest- Guest
pred 2 sata si već išo jest....a grah još nije gotovLegendovich wrote:Tja..Rujka me potjerala iz kujne,kuffa grah..cekam da se zavrsi pa da zderem...uz grah,ide Miloradov kiseli kupus...vuksadinare wrote:sto je svetoje...dosadno?
i nije bio kupus nego kisele paprike (punjene kupusom)
https://www.ex-iskon-pleme.com/t40157p20-cijena-barela-sirove-wti-nafte-na-americkom-trzistu-minus-3675-dolara-po-barelu#1616096
pa crtanje kukastog kriza tada nije bila neuobicajna pojava..bilo ih je hrpu urezanih u ucenicke stolove najcesce ispod klupe gdje su stavljale teke i knjige..mislim da se tada crtalo najvise zbog ratnih filmova ali i pojavom lajbaha na sceni..obicno oni koji su otkriveni u crtanju zvalo s enjihove roditelje na razgovor i slijedio je ukor pred iskuljucenjeLegendovich wrote:tja..ja sam i prije skole crtao kukasti kriz..nekako mi se vise svidjao nego zvijezda,bogtepitajzasto..i to u malo notesicu,minijaturnom..otadazaboravio uopce gdi je bio..vrpali majstori po svemu na tavanu kad su krov mjenjali,i to nasli,i sve ponosno rekli..Gazda,ti josh kao mali crtao prave stvari...vuksadinare wrote:nisam znao ovaj podatak...ili ga se ne sjecam ali stara je pricala zeni da sam u sedmom razredu nacrtao sahovnicu a ona i pok.stari odmah pozvani u skolu na razgovor...stara je rekla da ih je tda drug direktor pitao od kud to meni da crtam sahovnicu..naravno moji pojma nisu imali...dok staroj nisam priznao da sam u biti crtao sahovnicu iz tada socijalistickog grba hrvatske u kojoj je bila sahovnica ali dodane sve one kinđurije...sto ja nisam mogao nacrtati pa sam nacrtao samo sahovnicu...i odmah uzbuna zbog klinca koji je isao u sedmi razred...
2015-09-08
puste nade..mora se kuhati dugo...kiselis..moguci..friski kupusa salata,paprike punjene kupusom kisele,i miloradov kiseli kupus...eto Rujka javlja gotovo..ajte vidimo se...inace Miloradov kiseli kupus otkida,prejeben za jesti i sarmu praviti..Noor wrote:pred 2 sata si već išo jest....a grah još nije gotovLegendovich wrote:Tja..Rujka me potjerala iz kujne,kuffa grah..cekam da se zavrsi pa da zderem...uz grah,ide Miloradov kiseli kupus...vuksadinare wrote:sto je svetoje...dosadno?
https://www.ex-iskon-pleme.com/t40157p20-cijena-barela-sirove-wti-nafte-na-americkom-trzistu-minus-3675-dolara-po-barelu#1616096
Guest- Guest
Cjepidlačiš...Noor wrote:pred 2 sata si već išo jest....a grah još nije gotovLegendovich wrote:Tja..Rujka me potjerala iz kujne,kuffa grah..cekam da se zavrsi pa da zderem...uz grah,ide Miloradov kiseli kupus...vuksadinare wrote:sto je svetoje...dosadno?
Sat - dva gori doli, grah ili kupus, sve su to poljoprivredni proizvodi...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Mirko i Slavko glavni junaci u stripu,potom Winetou,i neka prica britanskih tenkista u Europi...vuksadinare wrote:pa crtanje kukastog kriza tada nije bila neuobicajna pojava..bilo ih je hrpu urezanih u ucenicke stolove najcesce ispod klupe gdje su stavljale teke i knjige..mislim da se tada crtalo najvise zbog ratnih filmova ali i pojavom lajbaha na sceni..obicno oni koji su otkriveni u crtanju zvalo s enjihove roditelje na razgovor i slijedio je ukor pred iskuljucenjeLegendovich wrote:tja..ja sam i prije skole crtao kukasti kriz..nekako mi se vise svidjao nego zvijezda,bogtepitajzasto..i to u malo notesicu,minijaturnom..otadazaboravio uopce gdi je bio..vrpali majstori po svemu na tavanu kad su krov mjenjali,i to nasli,i sve ponosno rekli..Gazda,ti josh kao mali crtao prave stvari...vuksadinare wrote:nisam znao ovaj podatak...ili ga se ne sjecam ali stara je pricala zeni da sam u sedmom razredu nacrtao sahovnicu a ona i pok.stari odmah pozvani u skolu na razgovor...stara je rekla da ih je tda drug direktor pitao od kud to meni da crtam sahovnicu..naravno moji pojma nisu imali...dok staroj nisam priznao da sam u biti crtao sahovnicu iz tada socijalistickog grba hrvatske u kojoj je bila sahovnica ali dodane sve one kinđurije...sto ja nisam mogao nacrtati pa sam nacrtao samo sahovnicu...i odmah uzbuna zbog klinca koji je isao u sedmi razred...
Guest- Guest
..ali najsmjesniji su mi bili oni likovi mahom milicijski drukeri ili oni revnosni n putu 'bratstva i jedinstva' koji su naglaseno i javno na klupi citali beogradsku politiku na cirilici(ovo prije 'citali') i borbu..a mi smo ih isprdavali....u prvom redu oni koji nisu bili srbi...takve smo zvali đikani...
2015-09-08
....bio je sa mnom u drustvu jedan makedonac porijeklom jer mu je stari bio makedonac inace oficir jna..tog nedu makenca je stari izbacio iz stana kada s ekao dragovoljac prijavio u zng...poslije je on starog izbacio iz stana ...stari mu otisao sa jna nakon povlacenja u bitolju...mi ga pitali zasto je izbacio starog(stara mu je prije umrla) veli on nama..'bolje da sam ga izbacio jel bi bilo on ili ja'
2015-09-08
Pretpostavljam kako će otkazat i dan mladosti u Kumrovcu a vjerojatno i antifašistički dan 22.06.koji se takođe poklapa s proslavom na Jazovci.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Page 1 of 3