ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Neredi u Francuskoj radi karantene

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Neredi u Francuskoj radi karantene - Page 2 Empty Re: Neredi u Francuskoj radi karantene

Post by Guest 21/4/2020, 00:30

סמאל wrote:
Legendovich wrote:hehehehehe..zadnji puta sam ja izbio Ezeku osigurace,da su mu usta bila puna kurčine... lol! lol! lol!
Uh,to je neprocjenjivo. :rasta na kojoj temi ?
https://www.ex-iskon-pleme.com/t40124p20-na-americkom-nosacu-aviona-2-3-zarazenih-nema-simptomeniti-fibru-niti-kasalj-niti-ista

Guest
Guest

Back to top Go down

Neredi u Francuskoj radi karantene - Page 2 Empty Re: Neredi u Francuskoj radi karantene

Post by Guest 21/4/2020, 00:31

kako se razgoropadio.. lol! lol! lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 21/4/2020, 00:33

סמאל wrote:
RayMabus wrote:Pa ja ne znam šta je tebi cilj al znam šta je meni : pad emanicipacije.

Moj cilj,nije moj cilj.Moj cilj,je zajednički cilj.Ja znam kakav bi trebao bit njegov konačni ishod,ali nisu mi poznate sve varijable.
Jednostavno,može se ići različitim putevima da bi se došlo do istog,konačnog ishodišta.Neredi u Francuskoj radi karantene - Page 2 Zz6hdv10

Svaki od ovih poslan je na put koji je poznat samo njemu,ali svi ti putevi dolaze na isti cilj.Nije bitno kojim putem ćeš ići,sve dok znaš gdje želiš doći.
Šteta što nema Ezekiela,mislim kako bi on možda mogao shvatit što to znači.
Imaš cilj a nemaš varijable ?

Ja imam varijable. Crno na bijelo u Nostradamusu.

Čekam.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by IL Risorto 21/4/2020, 00:43

RayMabus wrote:
סמאל wrote:
RayMabus wrote:Pa ja ne znam šta je tebi cilj al znam šta je meni : pad emanicipacije.

Moj cilj,nije moj cilj.Moj cilj,je zajednički cilj.Ja znam kakav bi trebao bit njegov konačni ishod,ali nisu mi poznate sve varijable.
Jednostavno,može se ići različitim putevima da bi se došlo do istog,konačnog ishodišta.Neredi u Francuskoj radi karantene - Page 2 Zz6hdv10

Svaki od ovih poslan je na put koji je poznat samo njemu,ali svi ti putevi dolaze na isti cilj.Nije bitno kojim putem ćeš ići,sve dok znaš gdje želiš doći.
Šteta što nema Ezekiela,mislim kako bi on možda mogao shvatit što to znači.
Imaš cilj a nemaš varijable ?

Ja imam varijable. Crno na bijelo u Nostradamusu.

Čekam.
Gledaj,što se tiče varijabli,svaki od tih ima potpunu autonomiju u donošenju odluka i sprovođenju istih na nižim raznima,tak da nerijetko zna doći do konfrontacije i među samim članovima crnog koncila,jer ja nemam pojma što radi onaj drugi.
Ne znam kako to funkcionira na vijeću Galaktičke Federacije,primjerice vama viceadmiral da cilj,,uništite emancipaciju'' a na koji način potpuno mu svejedno.E onda vi GF đenerali međusobno se takmičite tko će doći do tog cilja,jer tko više doprinese cilju,dobije više tih Ashtarskih zvjezdica ili šta već dobijete.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by RayMabus 21/4/2020, 00:48

Emanicipacija će se sama uništit. Nitko nikad takvu naredbu nije izdao jer je suvišno.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by IL Risorto 21/4/2020, 00:53

RayMabus wrote:Emanicipacija će se sama uništit. Nitko nikad takvu naredbu nije izdao jer je suvišno.
Briga me za emancipaciju,nije moj problem,samo karikiram kako stvari kod nas šljakaju.
Još pojednostavljenije,admiral vam kaže srušite ovo drvo kako znate i umijete,neki od vas uzet će sjekiru,neki ručnu a neki motornu pilu,neki će svezat za traktor i isčupat iz korijena,neki polit kiselinom da se osuši samo od sebe.
Metodi nisu bitni,mada se mogu dodatno bodovat,za kreativnost,bitno je samo ispunit zadatak.
Jeli sad shvaćaš.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by RayMabus 21/4/2020, 01:01

סמאל wrote:
RayMabus wrote:Emanicipacija će se sama uništit. Nitko nikad takvu naredbu nije izdao jer je suvišno.
Briga me za emancipaciju,nije moj problem,samo karikiram kako stvari kod nas šljakaju.
Još pojednostavljenije,admiral vam kaže srušite ovo drvo kako znate i umijete,neki od vas uzet će sjekiru,neki ručnu a neki motornu pilu,neki će svezat za traktor i isčupat iz korijena,neki polit kiselinom da se osuši samo od sebe.
Metodi nisu bitni,mada se mogu dodatno bodovat,za kreativnost,bitno je samo ispunit zadatak.
Jeli sad shvaćaš.
Zvučiš mi kao netko tko želi kultivirati vrt. Kako će izgledati uređenje na planeti Zemlji , tako i tako.

A lipo je to. Teren za igru. Površina. Prostor. Planet.

A igraj se. Ja ću samo gledat sa strane i navijat. lol!

PS : Jedinu naredbu koju smo mi dobili kad se pojavila emanicipacija bila je : Svi se povucite.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by IL Risorto 21/4/2020, 01:05

RayMabus wrote:
סמאל wrote:
Jeli sad shvaćaš.
Zvučiš mi kao netko tko želi kultivirati vrt. Kako će izgledati uređenje na planeti Zemlji , tako i tako.

A lipo je to. Teren za igru. Površina. Prostor. Planet.

A igraj se. Ja ću samo gledat sa strane i navijat. lol!

PS : Jedinu naredbu koju smo mi dobili kad se pojavila emanicipacija bila je : Svi se povucite.
A za koga navijaš ? :rasta
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by RayMabus 21/4/2020, 01:46

Za pad emanicipacije. Most je truo. Kad padne napravit će novi , bolji od staroga. Zato smo se i povukli. Čekamo da truli most padne jer dok god postoji seljaci neće napraviti novi bolji preko kojeg možemo preći sigurno jer ovaj je takav da postoji al ne mogu preći u grupi a i kad idu jedan po jedan da se most ne raspadne svako drugi il treći il svako deseti prođe a ostali padnu u provaliju.

Dok seljaci ne naprave novi most naredba je ne mrdaj.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 21/4/2020, 02:22

Sora wrote:to se u hrvatskoj nikad neće desiti
hrvati su ovce, trenirane da gutaju govna
i ako treba se iskaliti onda će na slabijem od sebe 
ženi, manjini, djetetu, zaraženom 
pljuc
desilo bi se to i kod nas da smo dozvolili da vas bude par milijuna... ovak ste na par tisuća a i dobro znate da ak budete divljali da ćete dobit po pičci tj gubici... a i po njuški toj odvratnoj...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Sora 21/4/2020, 07:12

michaellcmacha wrote:
Sora wrote:to se u hrvatskoj nikad neće desiti
hrvati su ovce, trenirane da gutaju govna
i ako treba se iskaliti onda će na slabijem od sebe 
ženi, manjini, djetetu, zaraženom 
pljuc
desilo bi se to i kod nas da smo dozvolili da vas bude par milijuna... ovak ste na par tisuća a i dobro znate da ak budete divljali da ćete dobit po pičci tj gubici... a i po njuški toj odvratnoj...
a pogle
ajmo bit objektivni
koga hrvati slave kao nacionalne junake to su ban jelačić, carski konjušar i kontrarevolucionar, gušitelj bune mađara, bezvezni vojničina koji nije ničime zadužio svoju zemlju, zatim slave pavelića toliko izvan pameti da ne trebam objašnjavati, tek toliko da je prodao dio hrvatske uz more, zatim hrvati slave i tuđmana, sigurno poslije pavelića največeg štetočinu ...itd
i naravno, slave neke friške ratne zločince tipa kordić itd 
a za junake novog doba drže nogometaše... tststs..svašta

a tita zovu svakakvim čudnim imenima 
jadni ste, jadni 
šta vam rade iz povijesti i na to pristajete

2014-04-29

Back to top Go down

Post by RayMabus 22/4/2020, 07:47

Arapi i crnci. :tu

https://www.klix.ba/vijesti/svijet/nemiri-u-predgradjima-pariza-tri-noci-zaredom-sukobi-mladica-i-policije/200422003
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 22/4/2020, 11:20

jebem ja policiju,protiv koje anarhisti i imaju pomisao da se pobune..to tak otreba biti..pandur te fino zamoli da nesh napravis..napravi,ne..po picki najbrutalnije i hladjenje u bajbuku do konacne presude..u ovim uvjetima pooštrene.. :starac
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics