Neredi u Francuskoj radi karantene
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Neredi u Francuskoj radi karantene
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/video-neredi-u-francuskoj-zbog-karantene-prosvjednici-na-policiju-bacali-pirotehnicka-sredstva-ovi-odgovarali-suzavcem/10228231/
Arapska četvrt u Parizu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Neredi u Francuskoj radi karantene
bravo
tko zna ...zna
lipo svitli u mraku
tko zna ...zna
lipo svitli u mraku
dijagram-
2015-08-09
to se u hrvatskoj nikad neće desiti
hrvati su ovce, trenirane da gutaju govna
i ako treba se iskaliti onda će na slabijem od sebe
ženi, manjini, djetetu, zaraženom
pljuc
hrvati su ovce, trenirane da gutaju govna
i ako treba se iskaliti onda će na slabijem od sebe
ženi, manjini, djetetu, zaraženom
pljuc
tu su stožeri preuzeli mnoge ovlasti zakonodavca
bez ikakve demokratske procedure
što to znači vidi se po kažnjavanju restorana radi sitnice, po kažnjavanju masovnom građana radi izolacije, po policijskom brutalnom postupku u nekoliko slučajeva
itd
a forumaši .. hmmm
glupiraju se s nebitnim temama
bez ikakve demokratske procedure
što to znači vidi se po kažnjavanju restorana radi sitnice, po kažnjavanju masovnom građana radi izolacije, po policijskom brutalnom postupku u nekoliko slučajeva
itd
a forumaši .. hmmm
glupiraju se s nebitnim temama
Sora wrote:to se u hrvatskoj nikad neće desiti
pljuc
Tu nama Arapa, hvala Allahu dčelešenuhu.
Oko za oko..po "prosvjednicima" isto vatrom...e kako bi se primirili ...
Guest- Guest
Nažalost,manjkavost demokratskog društva prekasno je ispravit,,demokratskim'' metodama.No za očuvanje demokratskih civizacijskih postignuća,morat će se posegnut i nekim nedemokratskim modelima.Kriminalci i teroristi zloupotrebljavaju blagodati i prednosti demokracije,stoga je nužno povećat broj policijskih službenika,kao i njihovih ovlasti.Legendovich wrote:Oko za oko..po "prosvjednicima" isto vatrom...e kako bi se primirili ...
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
tako jest..a i chipiranje u debelo meso i blutut narukvicu..onu sto sjaji neonsko svjetlo plavom..סמאל wrote:Nažalost,manjkavost demokratskog društva prekasno je ispravit,,demokratskim'' metodama.No za očuvanje demokratskih civizacijskih postignuća,morat će se posegnut i nekim nedemokratskim modelima.Kriminalci i teroristi zloupotrebljavaju blagodati i prednosti demokracije,stoga je nužno povećat broj policijskih službenika,kao i njihovih ovlasti.Legendovich wrote:Oko za oko..po "prosvjednicima" isto vatrom...e kako bi se primirili ...
Guest- Guest
Podržavam a Ashtarskoj Galaktičkoj Federaciji...Legendovich wrote:tako jest..a i chipiranje u debelo meso i blutut narukvicu..onu sto sjaji neonsko svjetlo plavom..סמאל wrote:Nažalost,manjkavost demokratskog društva prekasno je ispravit,,demokratskim'' metodama.No za očuvanje demokratskih civizacijskih postignuća,morat će se posegnut i nekim nedemokratskim modelima.Kriminalci i teroristi zloupotrebljavaju blagodati i prednosti demokracije,stoga je nužno povećat broj policijskih službenika,kao i njihovih ovlasti.Legendovich wrote:Oko za oko..po "prosvjednicima" isto vatrom...e kako bi se primirili ...
2015-07-23
Šta više Arapa = manje Francuza
Šta manje Francuza = manje emancipacije
2014-04-11
Ne treba podcjenjivat Francuze.Francuzi su već jednom skršili patrijarhalno i vjerski zatucano društvo,nemoj se iznenadit ako to učine opet.RayMabus wrote:Šta više Arapa = manje Francuza
2015-07-23
סמאל wrote:Ne treba podcjenjivat Francuze.Francuzi su već jednom skršili patrijarhalno i vjerski zatucano društvo,nemoj se iznenadit ako to učine opet.RayMabus wrote:Šta više Arapa = manje Francuza
2014-04-11
Bumo vidli tko se kladi na pogrešnog konja.RayMabus wrote:סמאל wrote:Ne treba podcjenjivat Francuze.Francuzi su već jednom skršili patrijarhalno i vjerski zatucano društvo,nemoj se iznenadit ako to učine opet.RayMabus wrote:Šta više Arapa = manje Francuza
2015-07-23
Već si izgubio jer ako se Francuzi odluče na takav korak to je isto pad emanicipacije.סמאל wrote:Bumo vidli tko se kladi na pogrešnog konja.RayMabus wrote:סמאל wrote:Ne treba podcjenjivat Francuze.Francuzi su već jednom skršili patrijarhalno i vjerski zatucano društvo,nemoj se iznenadit ako to učine opet.RayMabus wrote:Šta više Arapa = manje Francuza
2014-04-11
Ne mislim da sam izgubio.Sinoć sam opet dobio nove smjernice,mi se jako brzo prilagođavamo,a reci mi kad si ti zadnji put kontaktirao sa svojom komandom.RayMabus wrote:Već si izgubio jer ako se Francuzi odluče na takav korak to je isto pad emanicipacije.סמאל wrote:Bumo vidli tko se kladi na pogrešnog konja.RayMabus wrote:סמאל wrote:Ne treba podcjenjivat Francuze.Francuzi su već jednom skršili patrijarhalno i vjerski zatucano društvo,nemoj se iznenadit ako to učine opet.RayMabus wrote:Šta više Arapa = manje Francuza
2015-07-23
Pa ja ne znam šta je tebi cilj al znam šta je meni : pad emanicipacije.
Više Arpa = manje Francuza = manje emanicipacije
A ako se Francuzi pobune onda je pitanje kako ? Mogu ih samo gledat jer se ovi kote i dolaze. Znači više Arapa = manje Francuza = manje emanicipacije.
Ako krenu puškom na njih to znači da nema ljudskih prava dakle ni žena ni muškaraca dakle ni žena.
Čekam.
Više Arpa = manje Francuza = manje emanicipacije
A ako se Francuzi pobune onda je pitanje kako ? Mogu ih samo gledat jer se ovi kote i dolaze. Znači više Arapa = manje Francuza = manje emanicipacije.
Ako krenu puškom na njih to znači da nema ljudskih prava dakle ni žena ni muškaraca dakle ni žena.
Čekam.
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa ja ne znam šta je tebi cilj al znam šta je meni : pad emanicipacije.
Moj cilj,nije moj cilj.Moj cilj,je zajednički cilj.Ja znam kakav bi trebao bit njegov konačni ishod,ali nisu mi poznate sve varijable.
Jednostavno,može se ići različitim putevima da bi se došlo do istog,konačnog ishodišta.
Svaki od ovih poslan je na put koji je poznat samo njemu,ali svi ti putevi dolaze na isti cilj.Nije bitno kojim putem ćeš ići,sve dok znaš gdje želiš doći.
Šteta što nema Ezekiela,mislim kako bi on možda mogao shvatit što to znači.
2015-07-23
hehehehehe..zadnji puta sam ja izbio Ezeku osigurace,da su mu usta bila puna kurčine...
Guest- Guest
Uh,to je neprocjenjivo. na kojoj temi ?Legendovich wrote:hehehehehe..zadnji puta sam ja izbio Ezeku osigurace,da su mu usta bila puna kurčine...
2015-07-23
https://www.ex-iskon-pleme.com/t40124p20-na-americkom-nosacu-aviona-2-3-zarazenih-nema-simptomeniti-fibru-niti-kasalj-niti-istaסמאל wrote:Uh,to je neprocjenjivo. na kojoj temi ?Legendovich wrote:hehehehehe..zadnji puta sam ja izbio Ezeku osigurace,da su mu usta bila puna kurčine...
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Bangladeš: masovni neredi islamista radi rušenja božice pravde
» Neredi u Beogradu:Stotine migranata radi kaos u Beogradu,napali radnike
» Hrvatska bi pala u nesvijest da se manjinskim grupama radi to što se radi katolicima
» Ne laje pas radi sela nego radi sebe!Šeks inzistirao u rušenju MOSTA u strahu od lustracije!
» Kad ne radi socijalna država , radi kašikara
» Neredi u Beogradu:Stotine migranata radi kaos u Beogradu,napali radnike
» Hrvatska bi pala u nesvijest da se manjinskim grupama radi to što se radi katolicima
» Ne laje pas radi sela nego radi sebe!Šeks inzistirao u rušenju MOSTA u strahu od lustracije!
» Kad ne radi socijalna država , radi kašikara
Page 1 of 2