ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nisam video bilborde zahvalnosti EU u Beogradu

Page 3 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Nisam video bilborde zahvalnosti EU u Beogradu - Page 3 Empty Re: Nisam video bilborde zahvalnosti EU u Beogradu

Post by vuksadinare 22/4/2020, 05:39

jebote u samoj aziji drugi azijati ne vole kineze a nisam siguran da ih voli i kim dzun...i onda suljo i ekipa im se prekomjerno ubacuju u supak...ssd kad su pod svjetskom paljbom optuzbi zbog izazivanja epidemije dokle ce im i dalje suljo titrat jajca...evo ivica dacic se vec pere po sistemu 'nisam ja majke mi"..pa jucer kaze da je on i srbija cvrsto za ulazak u eu i da srbiju ne zanimaju evroazijske ili neke druge unije Basketball

vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Nisam video bilborde zahvalnosti EU u Beogradu - Page 3 Empty Re: Nisam video bilborde zahvalnosti EU u Beogradu

Post by pizzon 22/4/2020, 05:57

Serbinho-3 wrote:
pizzon wrote:polako
mozda za pocetak da znamo
sta su donacije a sta placeno.
da prestanemo da primamo
lovu od okupatora.
i da se slobodno azijatimo do kraja.
ali, ako neko veruje da ce slepi misevi i plagijatori biti elita
tesko se zajebo.
oduvek svetom vlada kreativnost i ono sto slepi misevi nemaju.
ponudu organizaciju sopstvenog drustva kao svetski uzor.
msm, to su glupisti.

EU nije sposobna da brine o sebi a da ce da brine o tebi.

Merkelova je sekretarica Klintonke, sprovodi njenu politiku,

koju mozes videti po pitanju Migranata.

Govore isto.

To ti je sve ista ekipa, ukljucujuci i Renzi- ja iz Italije.

Isto govore.

Tramp nije deo te ekipe.

Siluju te isti 30 godina i nije ti dosta, cak stavise uzivas?

Unakazili te tu, doveli na nivo Afganistana, tretiraju te

ko kretena i ti i dalje ne odustajes.

Ovo sa Kinom koketiranje nije slucajno, sve to ima svoje.

Tramp je fasista za tu ekipu, takodje i Salvini.

Srbija sa istima nije imala probleme.

Slabo rezonujes situaciju, jer vidim da ih stavljas kao i ovde

forumasi pod Zapad a oni to nisu.

Isto kao Hilari kada se predstavlja da je Amerika a Ameri 

ne glasaju za istu, vec Emigranti.

Srbija sa istima nece naci zajednicki jezik a bices sluga Albanaca, 

koje tu drze da sprovode anarhiju.

Prouci ti prvo ko sa kime pije kafu i te odnose, jer vidim da fali 

tu informativnog materijala.

Bin Laden ti je bio u Albaniji i njegovi su sa NATO ekipom takodje

udarili po Srbiji.

Imaju Ameri pravi sve informacije, CIA ima vise ogranaka a ti moj

Pizzon-e, ne grizi ko som na prvu.

ta prva je aktuelna
vec tridesetak godina.
jebe se meni za merkelovu
u njenu ddr proslost.
jebe se menu za sve,
niti me intaresuje ko sa 
kime pije kafu.
mene intresuje status srba i srbije
pizzon
pizzon

2020-04-21

Back to top Go down

Post by pizzon 22/4/2020, 06:00

hehe
jango bi prihvatio da se beograd
zove beovuhan :)
samo da nismo eu itd :)
pizzon
pizzon

2020-04-21

Back to top Go down

Post by vuksadinare 22/4/2020, 06:04

pizzon wrote:hehe
jango bi prihvatio da se beograd
zove beovuhan :)
samo da nismo eu itd :)
:D
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 22/4/2020, 06:08

pizzon wrote:svakako je prirodno
biti vs osmanlija
ako je rec o ratu
osmanlije i dan danas
uredno glasaju protiv nas
i ako  glume pozitivan odnos
ja im ne verujem ali uvazavam
ekonomski odnos.turska roba jeste prihvatljivija od kineske koja
dolazi kod nas za istu lovu.
sto se tice au
pa i mi srbi iz srbije prihvatli smo
rat au, e.savojskog  protiv osmanija i taj odnos je funkcionisao sve reme.
zato su nasi i krenuli u seobe.
moram da uvazim interese
turske zbog bosnjaka, ali da
mi i kinezi budu braca ne mogu.
saradnja da, u okviru eu, ali braca,
izvinite.
kakve seobe, pa dajte više smanjite te doze megalomitomanije...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 22/4/2020, 06:17

Maggie19 wrote:
michaellcmacha wrote:
Maggie19 wrote:Nedic pristao da osnuje vladu?
Altrusticni motivi i humane namjere.
I ti, dzani, branis neobranjivo.
Bio je kvisling i to je sve.
;-)
Eto da je ddžangodžango  kojim slucajem hrvat onog doba bio bi rame uz rame paveliću... I čitao bi san o sreći.... Od mile budaka....
Bi, sigurno.
Zato treba pogledat istini u oci, ne idealizirat i pokusat bit objektivan. Sve je to sudbina malih naroda u borbi za opstankom i dominacijom onih jos malo manjih. Ili glupljih.

Dzani, dzani..
;-@
ne mogu oni biti objektivni, jer ta objektivnost sprječava običnog čovjeka da se pogleda u ogledalo, previše je tu loših odluka, ružnih rabota i perfidnih nauma a kojima se ni dandanas ne vidi kraj... ovako kad negiraš povijesne činjenice, preslaguješ iste ignorirajući kontekst događanja, u aktualnoj stvarnosti praviš se tošo i usput se i kurčiš i daješ do znanja da još nije gotovo da sprovedeš zaobilaznim putem svoje perfidne naume zle naravi... e onda se da... ide nekako...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by pizzon 22/4/2020, 06:18

;-)
da,
nikada nece biti rehabilitovan
pizzon
pizzon

2020-04-21

Back to top Go down

Post by pizzon 22/4/2020, 06:22

vuksadinare wrote:jebote u samoj aziji drugi azijati ne vole kineze a nisam siguran da ih voli i kim dzun...i onda suljo i ekipa im se prekomjerno ubacuju u supak...ssd kad su pod svjetskom paljbom optuzbi zbog izazivanja epidemije dokle ce im i dalje suljo titrat jajca...evo ivica dacic se vec pere po sistemu 'nisam ja majke mi"..pa jucer kaze da je on i srbija cvrsto za ulazak u eu i da srbiju ne zanimaju evroazijske ili neke druge unije 

hehe
slede izbori
mora da se zvaka našteluje
pizzon
pizzon

2020-04-21

Back to top Go down

Post by vuksadinare 22/4/2020, 07:35

pizzon wrote:
vuksadinare wrote:jebote u samoj aziji drugi azijati ne vole kineze a nisam siguran da ih voli i kim dzun...i onda suljo i ekipa im se prekomjerno ubacuju u supak...ssd kad su pod svjetskom paljbom optuzbi zbog izazivanja epidemije dokle ce im i dalje suljo titrat jajca...evo ivica dacic se vec pere po sistemu 'nisam ja majke mi"..pa jucer kaze da je on i srbija cvrsto za ulazak u eu i da srbiju ne zanimaju evroazijske ili neke druge unije 

hehe
slede izbori
mora da se zvaka našteluje
a cuj realno moras priznati da se suljo zaletio previse uguzivanjem kinezima...pa cak i rusi ne staju u zastitu kineza sto bi mu trebao biti znak..znas li ti ako se utvrdi do kraja odgovornost kine za epidemiju korona virusa da ce vjerojatno na led doci i oni koji su im se uguzivali...suljo se zaletio misleci da su kinezi svemocni...to ti je kao da djetetu das dobru igracku a on zeli jos dodatno nestougrađivati i to seprtljavo obavi i na kraju razjebe i tu igracku i sve druge igracke
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 22/4/2020, 07:39

dacicko kakav god bio nasnjofao je tu caku ili opasnost pogotovo sad previse uguzivanja kinezima i sad pokusava bar retoricki da napravi neku distancu..mada njega kinezi imaju na ledu jer je bio odbio ici u dogovoreni posjet kini zbog epidemije u kini pa su mu suljo i brat si stavili pistolj da mora otici i tako sanirati stetu..no sad prefrigani dacicko za razliku od sulje kako sam rekao namirisao je da je bolje drzti neki distancu prema kinezima dok nije kasno...hoce li to suljo napraviti ne znam...ali previse je on nabacivao se fraza o bratu siju i braci kinezima..sad je u sijevom šupku i ako se pokusa izvuci brat s ce ga jebeno izledariti Basketball
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 22/4/2020, 07:41

a sa druge strane itekako ce biti na nišanu i trupa i eu tj njemacke ako nastavi sa daljnjim uguzivanjem..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by dzango 22/4/2020, 09:07

;-)
Jeste pristao i to tek na nemačko insistiranje pošto je iz prve odbio ponudu kao nemoralnu. I jeste bio kvisling, što sam i rekao. I jeste pomogao svom narodu u najtežem trenutku na svoju štetu, čega je svakako bio svestan.
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by dzango 22/4/2020, 09:09

Maggie19 wrote:
michaellcmacha wrote:
;-)
Eto da je ddžangodžango  kojim slucajem hrvat onog doba bio bi rame uz rame paveliću... I čitao bi san o sreći.... Od mile budaka....
Bi, sigurno.
Zato treba pogledat istini u oci, ne idealizirat i pokusat bit objektivan. Sve je to sudbina malih naroda u borbi za opstankom i dominacijom onih jos malo manjih. Ili glupljih.

Dzani, dzani..
;-@
Ja i jesam pogledao istini u oči i nisam ništa idealizovao.
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 22/4/2020, 11:11

dzango wrote:
Maggie19 wrote:
michaellcmacha wrote:
;-)
Bi, sigurno.

Dzani, dzani..
;-@
tako je, ti i bi bio rame uz rame sa dragim ti Antom i itekako bi čitao Sano o sreći... čisto realno...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Oh_Femder 22/4/2020, 11:17

dzango wrote:
Oh_Femder wrote:
dzango wrote:
nakaza wrote: 500.godina pod Turcima.   Doduše, narodna mimikrija se prenosila sa kolena na koleno i opstala do dana današnjeg.
Nema u Evropi servilnijeg naroda od srpskog, juče ljubimo kolena Turcima, danas Kinezima, a sve to dok džeparimo Evropu. Možemo mi lagati sebe koliko hoćemo, to su  ljuti argumenti.
Ljuti argumenti su da Srbi nikada nisu ljubili dupe okupatoru ...
Ma jok, bre, gde bi lizali prkno okupatoru, ni pod slučajno  :^0

Nisam video bilborde zahvalnosti EU u Beogradu - Page 3 9cc3ee2e-f8bd-42d9-b572-c689915d8376?imgmax=800
Ni slučajno. General Nedić je preuzeo osnivanje marionetske Vlade ...bla-bla truć
Dakle lizali dupe okupatoru  :^0

2016-11-08

Back to top Go down

Post by dzango 22/4/2020, 11:20

michaellcmacha wrote:
dzango wrote:
Maggie19 wrote:
michaellcmacha wrote:
;-)
Bi, sigurno.

Dzani, dzani..
;-@
tako je, ti i bi bio rame uz rame sa dragim ti Antom i itekako bi čitao Sano o sreći... čisto realno...
Jok bre. Sa Čičom u šumi.
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Oh_Femder 22/4/2020, 11:23

dzango wrote:
;-)
Jeste pristao i to tek na nemačko insistiranje pošto je iz prve odbio ponudu kao nemoralnu. I jeste bio kvisling, što sam i rekao. I jeste pomogao svom narodu u najtežem trenutku na svoju štetu, čega je svakako bio svestan.
Kad mu je Hitler ponudio da vodi hrvatsku kvislinšku vladu, Vlatko Maček mu je odgovorio: - Cigane odjebi! i završio u Jasenovcu. Tako to rade ljudi s karakterom i integritetom. Nedića pak nije trebalo dugo nagovarati. On je odmah reko: Za lizanje čmara SPREMNI!  study :P

2016-11-08

Back to top Go down

Post by dzango 22/4/2020, 11:24

Oh_Femder wrote:
dzango wrote:
Oh_Femder wrote:
dzango wrote:
nakaza wrote: 500.godina pod Turcima.   Doduše, narodna mimikrija se prenosila sa kolena na koleno i opstala do dana današnjeg.
Nema u Evropi servilnijeg naroda od srpskog, juče ljubimo kolena Turcima, danas Kinezima, a sve to dok džeparimo Evropu. Možemo mi lagati sebe koliko hoćemo, to su  ljuti argumenti.

Nisam video bilborde zahvalnosti EU u Beogradu - Page 3 9cc3ee2e-f8bd-42d9-b572-c689915d8376?imgmax=800
Ni slučajno. General Nedić je preuzeo osnivanje marionetske Vlade ...bla-bla truć
Lizanje dupeta je kada ceo narod izađe na ulice glavnog grada da u ekstazi pozdravi dolazak nacista.Kolektivno svršavanje mase je direktan odraz tog podaničkog mentaliteta o kojem pričam.Protiv teža tome su demonstracije 27. marta u Beogradu. Iz toga se vidi i razlika između dva naroda.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 22/4/2020, 11:26

dzango wrote:
michaellcmacha wrote:
dzango wrote:
Maggie19 wrote:
michaellcmacha wrote:
Bi, sigurno.

Dzani, dzani..
;-@
prati jebote... hipotetski je pretpostavljeno da si kojim slučajem hrvat a tog svog mozga rezoniranja... tad bi na lijevča polju krvcu puštao Čičinima...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Oh_Femder 22/4/2020, 11:27

dzango wrote:
michaellcmacha wrote:
dzango wrote:
Maggie19 wrote:
michaellcmacha wrote:
Bi, sigurno.

Dzani, dzani..
;-@
Nedić je lizo u prkno Švabama u Beogradu, za razliku od čiče koji im se uvlačio u dupe u šumi. Jo razlike... derastične  :^0

2016-11-08

Back to top Go down

Post by Oh_Femder 22/4/2020, 11:33

dzango wrote:
Oh_Femder wrote:
dzango wrote:
Oh_Femder wrote:
dzango wrote:

Lizanje dupeta je kada ceo narod izađe na ulice glavnog grada da u ekstazi pozdravi dolazak nacista.Kolektivno svršavanje mase je direktan odraz tog podaničkog mentaliteta o kojem pričam.Protiv teža tome su demonstracije 27. marta u Beogradu. Iz toga se vidi i razlika između dva naroda.
Dečko, Hrvat Tito je organizirao najjači europski pokret otpora i jebo Švabama mater za vrijeme čitavog rata, ali to nije poanta. Stvar je u tome da si ustvrdio da Srbi nikad nisu lizali dupe okupatoru, a sad kad ti se dokaže da si u krivu i da moraš popiti govno koje si sam izasro, jedino što ti preostaje je da se kao i svaki beskičmenjak hvataš luzerskog whatabout-izma.
:P

2016-11-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Back to top

- Similar topics